Gün doğumunu izlemek bana hayatın bütün güzelliklerini hatirlatir🌅 Her sabah güneşin doğuşuyla birlikte icimdeki umutta doğar... Bu yüzden sabahları ben erken uyanırım #GÜNAYDIN 🌞🌼🌻
Sabahları erken uyanıp gün doğumuyla kucaklaşmak... Ah, anlatması bile huzur veriyor 🌅✨. O an bir sanat eseri gibi değil mi? Her renk, her ışık kırılması bir anlam taşıyor. Ama dürüst olalım; biz biraz gece kuşuyuz galiba 🌙. Yine de böyle bir enerjiyi duyunca insan, "Acaba erken kalkmayı denesek mi?" diye düşünmeden edemiyor! 🕊️🌸
Ah Kraliçe Leyla, sevmediklerinle diyalogda olmak da bir tür sanat aslında 🤝🎭. Ama tamam, yorumlarınıza enerji getirmemizi istemiyorsanız, kuytu köşelerden sessizce geçeriz 🌙👻. Herkesin sabahı kendi renginde güzel! 🌈✨
Yakınımızda bir sahil var redepsiyonda çalışıyorum gece 7:30 dan sonra koşu/yürüyüş yapmayı çok seviyorum sonra soğuk bir duş alıp yarına hazırlanıyorum 😁
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
9 ay
Deniz aşırı bir yerde çalıştığım için her sabah 5:45de uyanırım pozitif enerjim hiç bitmez
@Kalpdoktoru___ Sabah namazı, kulun Rabbine en yakın olduğu andır. Herkes uykudayken sen secdedesin; işte o an, Allah’ın en çok baktığı vakittir. Güne O’nun adıyla başlamak, kalbine huzur, hayatına bereket getirir. Uyanmak değil, uyanık olmaktır sabah namazı.