RÜYA YORUMLAYAN?

Korkudan uyandım kalktığım gibi direkt abdest aldım. Rüyamda ben ve kız kardeşim bir okulun çatısındayız hazine gibi bir şey arıyoruz bir heykel bir de sandık gibi bir şey var onların içine bakmak için kesecek bir şey aradık sonra heykeli kesmeye başladık içlerinde bir şey yoktu birden erkek kardeşim geldi napıyorsunuz falan dedi bizde o her şeyi gördü diye onu 0! dürdÜk kız kardeşime aşağı inmesini söyledim sonra erkek kardeşimi bi odada dolap vardı onun üstüne sakladık aşağıda eski okulumdaki müdür vardı tören yapıyordu göze çarpmamak icin törene katıldık sonra birden elimde kutu belirdi üstünde yardım falan yazıyordu kutuyu köşeye bıraktıktan sonra bir tane görevli geldi yukardaki heykeller kesilmiş bir tane kız gözüküyor kamerada dedi sonra birden eve geldik kız kardeşimle oturuyoruz ama evde öyle bi boğuculuk vardı ki şu an yazarken bile içim daraldı kız kardeşimle beraber çamaşır astıktan sonra ben içerde telefondan *birini istemeyerek 0! ldrdm napabilirim* gibi bir sey aratiyordum sonra karsima birden c! n gibi bir sey belirdi ama o kadar cirkindi ki tarifi yok ustumuze gelmeye basliyordu biz bi yandan dua okuyorduk bi yandan da ezan sesi aciyorduk bi tanesini cok iyi hatirliyorum kucuk bi kizdi gozleri yoktu simsiyah saclari pembe elbisesi vardi zor zar gondermistik onu sonra kapi acildi annem gelmisti annem demisti 10 senedir dibimizdeymis oglum hic fark etmememisiz dedi sonra bir sey daha oldu uykudan sicradim ama orayi hatirlayamiyorum uyandigim gibi anneme kardesime bakmaya gittim abdest aldim bundan onceki günde annemin sirtinda dikenler gormustum ne demek oluyor bunlar
RÜYA YORUMLAYAN?