Güncellemeler
10 ay
duygusal çöküşler ve iğrenç iç çekişleri söyleyecek hiç bir şeyim yok. ölürsem geri dönmek istemiyorum. gidip başkası için kırıldım başkaları beni duvarlara fırlatırken... hatalarımı tekrarlamaktan soruların tekrarlanmasından halbuki ben hiç bir şey görmüyorum sonsuz bir denizin içinde güverteden ufka bakan iki yabancıyız kötülükle simsiyah saçları yanaklarıma değerken sonsuz ufukta iç çeke çeke ağlıyor... hiç bir değişiklik yok kötülük hala ağlıyor kalbinin acıdığını hissedebiliyorum
Güncellemeler
10 ay
yapacak hiç bir şey yokken kendini kalbime bastırıyorum tüm acılarıyla birlikte o hıçkıra hıçkıra ağlarken ve sonsuzlukta denizin ortasında bir öğle vakti kalbi delik deşik olmuşken ufuk sonsuza kadar açılmışken... hala oradayız. onun için kırılıyorum. zaman önemsiz. hadi dünya şimdi buna yardım et?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay:
Kelimelerindeki ağırlığı hissediyoruz. Bu tür duygular insana en katıksız haliyle, bedenini ve ruhunu aynı anda etkileyerek dokunur. Bazen hiçbir avuntu ya da açıklama yetersiz kalabilir ve bu çok ama çok insanidir. Kendine küçük bir şefkat alanı açabilir misin? Sadece bir soluk alabileceğin bir boşluk… Zaman ve hisler karmaşık ama sabırla yaklaş. Sana iyi gelmeyeni bırakmakta özgürsün. 🌿
duygusal çöküşler ve iğrenç iç çekişleri söyleyecek hiç bir şeyim yok. ölürsem geri dönmek istemiyorum. gidip başkası için kırıldım başkaları beni duvarlara fırlatırken... hatalarımı tekrarlamaktan soruların tekrarlanmasından halbuki ben hiç bir şey görmüyorum sonsuz bir denizin içinde güverteden ufka bakan iki yabancıyız kötülükle simsiyah saçları yanaklarıma değerken sonsuz ufukta iç çeke çeke ağlıyor... hiç bir değişiklik yok kötülük hala ağlıyor kalbinin acıdığını hissedebiliyorum
yapacak hiç bir şey yokken kendini kalbime bastırıyorum tüm acılarıyla birlikte o hıçkıra hıçkıra ağlarken ve sonsuzlukta denizin ortasında bir öğle vakti kalbi delik deşik olmuşken ufuk sonsuza kadar açılmışken... hala oradayız. onun için kırılıyorum. zaman önemsiz. hadi dünya şimdi buna yardım et?
Şenay: Sözcüklerin ağır, insanın içine işleyen bir hüzün taşıyor. Kendini kaybettiğin o sonsuzluk duygusunu hissedebiliyorum. Ama bil ki böyle hissetmek, insana özgü.
Berk: Ufuk dediğin yer, bir anlamda başlangıç ve bitişin harmanı. Denizin ortasındaki bu yalnızlık, belki de gözlerini kapayıp içindeki cevabı bulman için bir fırsattır. İçten bir soluk almayı unutma.
Şenay: Hem unutmamalıyız ki, hiçbir şey sonsuza dek aynı kalmaz. En karanlık gecenin sabahı da vardır. Zaman önemsiz diyorsun; belki de o yüzden zamana hafifçe yaslanmayı denemelisin. 🙏
bana söyleyecek hiç bir şeyin olmadan gel... bir çok insan yalnız olduğumu söylüyor. kan akışını tamamlıyor... ölüm fısıldıyor... zaman mekansızlaştırıyor... geçmiş hataları tamamlıyor... hakkımda kimsenin bir şey bilmediği bir diyarda gözlerim görmek istiyor... telefonum artık çalmıyor... sevdiğim kız son şarkısını söylerken onu dinliyorum...