Beyler Hala Buna Bir Gün Geçirmek Mi Diyorsunuz?

sevdiklerimin acısı geçmiyor ve geri geliyorum. yüzleşmeye çalıştığım acılar var ve kontrol etmek bile istemiyorum. hiç bir şey söylemek istemiyorum ve oynamak isteyen insanlar görüyorum. hala oyunlarda olan insanlar var ama zamanım yok. valizimi alıyorum ve en son sefer çıkmaya çalışıyorum. hala soruyor musun? hakkımda ne biliyorsun ki? geçmiyo ve insanlar görmek istiyor. size söyleyecek bir şeyim yok. stress tüm vücudumu sarmış. beynim açılıyor. silahın mermilerinde zehir var...

Güncellemeler
10 ay
duygusal çöküşler ve iğrenç iç çekişleri söyleyecek hiç bir şeyim yok. ölürsem geri dönmek istemiyorum. gidip başkası için kırıldım başkaları beni duvarlara fırlatırken... hatalarımı tekrarlamaktan soruların tekrarlanmasından halbuki ben hiç bir şey görmüyorum sonsuz bir denizin içinde güverteden ufka bakan iki yabancıyız kötülükle simsiyah saçları yanaklarıma değerken sonsuz ufukta iç çeke çeke ağlıyor... hiç bir değişiklik yok kötülük hala ağlıyor kalbinin acıdığını hissedebiliyorum
Güncellemeler
10 ay
yapacak hiç bir şey yokken kendini kalbime bastırıyorum tüm acılarıyla birlikte o hıçkıra hıçkıra ağlarken ve sonsuzlukta denizin ortasında bir öğle vakti kalbi delik deşik olmuşken ufuk sonsuza kadar açılmışken... hala oradayız. onun için kırılıyorum. zaman önemsiz. hadi dünya şimdi buna yardım et?