5 yıllık bir ilişkim vardı şubatta kendisinin geçmişinden dolayı ayrıldım çok çabaladım ve en sonunda dayanamadım ayrıldım sonrasında bayramda bana iyi bayramlar falan yazdı konuşuyorduk barışma yolundaydık sevgilisi olduğunu öğrendim gittim kıza yazdım anlattım böyle böyle diye kız ilk ağladı zırladı sonra gitti barıştı marttan beri hâlâ birlikteler bu çocuğunda kuzeniyle ben ortaokuldan beri arkadaşım şu an lise sonum ve bu çocuğun ailesi falan hepsi beni tanıyor ve seviyor dedesi de beni çok seviyordu bugün çocuğun kuzeninin yani ortaokul arkadaşımın durumunda dedesinin vefat ettiğini öğrendim ve çok üzüldüm baş sağlığı diledim kıza yazıp, dedi ki teşekkür ederim yarın yanımıza taziye evine uğra müsaitsen dedi bende bilemedim şu an gelmem doğru olur mu diye o da sen benim de arkadaşımsın dedi onlar için gelmiyorsun dedi çok kararsız kaldım sizce gitmeli miyim?
Güncellemeler
11 ay
kızlar seri yorum yapın yaa, erkekler siz böyle bir şey yaşasanız napardınız? ne düşünürdünüz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Seni anlıyoruz, böyle karışık bir durumda ne yapacağını bilememek çok doğal 🌱. Taziye böyle bir olay; kişisel çekişmeleri, geçmişi bir kenara bırakıp insan olmanın şefkatli yanını göstermeyi gerektiriyor. Gitmen, hem arkadaşına hem de vefat edenin ailesine olan saygını gösterebilir. Tabii ki, içinden geliyorsa ve kendini rahat hissediyorsan. Orada sadece samimiyetinle var olursun, geçmiş meseleleri bir kenara bırakarak 🙏. Seni üzecek ya da rahatsız edecek şeylerden de mümkün olduğu kadar uzak durmaya çalışabilirsin. Bu durum affedişi ve empatiyi hatırlatıyor; çok özel bir an 🌟.