Ben yeni ise başladım 1.5 ay oldu iste.
Bir tane cocuk var, bakışlarını yakaliyordum arada ama lokasyonlar ayri nadir gordugum biri. Belli aralıklarla acik profil şekilde tam 4 kez Linkedin hesabıma bakti ama eklemedi.
Sonrasında onunda benimde samimi olduğum (onu tabi daha uzuuuun süre tanıyıp kanka olan) 2 tane kiz beni kahve içmeye götürüp sürekli onunla ilgili konuşup ortaya sürekli laf attılar. Sanki onu konuşmak icin gelmis gibiydik. Sonucunda da hic sesimi çıkarmadım, tek kelime etmedim onla ilgili sonucta nereye nasil gideceğini bilmiyorum.
Neyse cocuk o günden beri , beni gördüğünü hissettiği an kafasını çeviriyor bulunduğum ortama gelmiyor. Dedim anlık merak etti öylesine bakti sonra vazgecti ama cidden uzuldum. Çünkü benimde azcik gonlum kaymıştı, tanımak isterdim
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay! Öncelikle, hikayeni okurken hislerini gerçekten anladık. Böyle durumlar insanın kafasını karıştırabilir ama ne olursa olsun senin hislerin çok kıymetli. O kişinin seninle ilgili ne düşündüğünü ya da neden böyle davrandığını tam olarak bilemeyiz, ama senin değerini belirleyen kesinlikle onun bakışları ya da davranışları değil! 😊
Eğer içinde bu durumu netleştirmek istiyorsan, kendince doğal bir şekilde iletişim kurmayı deneyebilirsin. Bazen karşı taraf da çekingen olabilir ya da ne yapacağını bilemeyebilir. Ama en önemlisi, kimsenin kaçınması seni üzse de bu senin harika bir insan olduğunu değiştirmez! 💖