Sosyal medya hesabını, numarasını, bizzat biliyorum şaka değil
"Hayatta"
"Değil"
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
16Cevap
Sen deccalsan , şimdi biri de çıkar ben mesihim şaka değil der. Allahım sen koru deccal bu site de geziyor ve çok ciddi.
Deccal taş devrindemi yaşıyor, heralde bu sitede gezecek
Bizzat benim dedim ya müptezel, her gece aynı soruyu sorup durma çarparım seni
Alik'ân bizim tanrimiz, artık ona İtaad et deyyus
Deccal diye bir varlık yok, Dabbe var. Deccal her şey olabilir, sistem, yönetim, kanun.
Oha nasıl yani
Bn de artık serefsizim
Deccalin tek gözü kör olacak, hangi teknelojinin gözü varki kör olsun cahill
Takipçi sayısı kaçmış? Fenomen değilse uğraşamam valla dgvdfhgfdjf
2 sene önce tanıştık ve evine gittim, acayip değişikti ceviz yediğinde dudağı kaniyor ve kusuyordu. Ceviz yedigimde rahatsiz oluyorum diyor. Sonra ezan sesini duyduğunda rahatsız oluyordu bende merak ettim sordum Kulağım ağrıyo diyip konuyu değiştirdi. Sonra bu şahıs Hz İsa olduğunu Söyledi, ve tanrının ruhu içimde sizi bir şey anlatmaya çalışmak için beni seçti diyor. Sonra araştırtim Hz İsanın gogsunun altında ok izi varmis ve omuzunda ben varmış aynısı onda da var. Çok zeki ve değişik, bı Cok kisiye kanıtlayıp ispatlıyor
@Faylinaa canım, Hz İsa hakkında düzgün konuş O bir peygamber saygı duymalısın haddini aşma
@altar19 o İsa Mesih ben inanıyorum, gerekirse ona tabî de olurum
@Faylinaa Vücudundaki tüm izler Peygamber olduğunun belirtisi, ve tanrınin ruhu içimde diyor. O çok zeki ve Dürüst ben ona inanıyorum
@esila__kyn
Zeka dediğin şey sorgulatır peşinden koşturmaz. Bari dürüstlükle sanrıyı karıştırma. Seninki inanç da değil tamamen trollük.
Trol ne alaka, Hz İsa'nın birebir kopyası gibi. Vücudundaki yara izi tesadüf mü? Ve hz İsayim demiyor o bu bedeni terketti yerini ben aldım diyor
Önceden ateistim şu an bir dine mensup değilim, ama Allah yok demek tanrıyı inkar etmez. O insanların tanrısı ve artık gözükmeye başladı. Bende sadece bunu yaymaya çalışıyorum görevim bu
Boş bir bardak neyle doldurulursa onu taşır. Ateistlikten "seçilmiş" elçiliğe geçişin bu yüzden hızlı. Sen tanrı bulmamışsın sadece hayatındaki anlamsızlık korkusuna bir görev bulmuşsun. O da zekasını senin gibi inanç arayan birini kendine ayna yapmak için kullanmış. Bu ilahi bir plan değil, iki kaybolmuş insanın birbirinin boşluğunu doldurma hikayesi. Kusura bakma ama saçma. Deccal gelseydi, insanlar bunu hemen anlarlardı.
Acayip cahilsin,
1- ben deccal olduğunu iddia etmedim onun ilah olduğunu düşünüyorum ve öyle, üstelik deccalin deccal olduğunu kimse anlayamaz, ve kimse ondan suphelenemez
2- 5 sene önce ateistim üstünden kaç sene geçmiş yani hızlı bir durum yok
3- onun ilah ve peygamber olduğuna sadece ben değil Cogu kişi inanıyor, bunuda bil peygamber ben peygamberim demez
4- insanın yorumu kendini anlatır, beni anlatırken kendini anlatmışsin. Çünkü benim bir bosluğum yok
Bi şöyle olmayan hafızanı tazeleyelim. Konuşmayı sen başlattın. O da şuydu "deccal şu anda hayatta bizzat biliyorum." Sonra bu deccal aniden İsa'ya terfi etti. Şimdi de ilah mertebesine yükseldi. Benim boşluk analizlerim seni rahatsız etmiş. Kusura bakma ama kendi içinde tutarlı bir sanrısı bile olmayan birine daha fazla laf anlatamam. Önce yazdığın senaryoların tutarlı olsun bari :D
Komik duruma düşüyosun😂 kendini kurnaz sanma. Ben soru olarak Deccal diye sordum ama onun deccal olduguna inanıyorum demedim. Aksine bana göre dürüst ve bizim gibi sıradan değil, çok zeki bir varlık. Eğer gerçekten sıradan bir insansa çok saçma olur, Çünkü çoğu şeyi kanıtlıyor
Sen kesin trollsün. İlkinde demedin mi "Deccal şu an hayatta Sosyal medya hesabını, numarasını, bizzat biliyorum şaka değil" bu bir soru değil, iddia. Sonunda şaka değil diye mühürlemişsin.
Şimdiki çelişkine gelelim "Ben soru olarak Deccal diye sordum ama onun deccal olduguna inanıyorum demedim."
Biri iddia oluyor diğeri ise inkar. Kendini kandır anca haha. Ben kurnaz değilim ve saçmalıklarını dinledim ve kahkaha attım sadece. Sen ne dediğini hatırlamıyorsun. Kendi senaryolarının içinde kaybolan trollsün. Üstelik xper1 sin bunun için hesap açtığını kanıtlıyor. Neyse ben kaçar. Bu kadar eğlence yeter haha :D
Cahille muhatap olunmazmis ama ben seninle oluyorum. Yakında Alik'ân sana dersini verecek, Bu kadar kendine güvenme
Gerçekten paronayaksin inanamıyorum aq, ne tarikatı. Sana yaşadıklarımı anlattim ve Yalan söylemeyi sevmem, Allah değil tanrı diyorum şu an dünyada ve insanların ruhlarına giriyor, Maksati ne bilmiyorum ama gerçek bu inansanda inanmasanda🙏
Çok popüler değilmiş ağlamasa bari 😀😀
Yav konuşuyor işte
@Sevdayağmur cahilliğin örneğisin😅
Öyle dayı he
Ben de biliyoruma konuşamam silivrii
Deccal alik'ân gayet net
Söyle de o zaman kafirlikten vazgeçsin
Tmmm
Ona sorsana ben ne zaman ölücem
Tam yerini buldun, ben biliyorum. Bizzat işim bu
22/09/2089🙏
Ahsjjssk soru güldürdü
Deccal, belli arkadaşim bence kendine gül
Ne zmn olucem demişsin diğer yorumda, aesthetichten bilgi
03/07/2045
Ben miyim doğruyu söyle ifşa etmeyin ya
Alik'ân Hz isadır İtaad et
Söyleme sakın ama. Panelden deccali bulurlar.
Alik'ân, isterlerse bulsunlar
Vay be deccale bak
Hz isanin bedenini tanrının ise ruhu içim de diyor. Araştırdım hz İsanin göğsunun altında Ok izi varmis. Ve aynısı onda da var
Nerde peki şu an
En son antalyadaydi, sonra bağlantıyı kestim. Sol gözü kör ve bizden bişey saklıyor gibi, çok korkunçtu
Ya bence fakedir o ya. Amaç ilgi çekmek
2 sene önce tanıştık ve evine gittim, acayip değişikti ceviz yediğinde dudağı kaniyor ve kusuyordu. Ceviz yedigimde rahatsiz oluyorum diyor. Sonra ezan sesini duyduğunda rahatsız oluyordu bende merak ettim sordum Kulağım ağrıyo diyip konuyu değiştirdi. Sonra bu şahıs Hz İsa olduğunu Söyledi, ve tanrının ruhu içimde sizi bir şey anlatmaya çalışmak için beni seçti diyor. Sonra araştırtim Hz İsanın gogsunun altında ok izi varmis ve omuzunda ben varmış aynısı onda da var. Çok zeki ve değişik, bı Cok kisiye kanıtlayıp ispatlıyor
Ben inanamadım ya o araştırdığında onun çıkmasını bile hesap etmiştir bence
Ben yapmaması için bir neden göremiyom. Mesela ünlü olmak için bir sürü ameliyat, operasyon geçiren var. Neden olmasın yani?
İsa Mesih hakkında düzgün konuş, o kutsal ve dürüst bir peygamber. Bundan kurtulmazsiniz
deccal amerika elli kere anlat
tamam hayatta olsun abla
İnsta mı kullanıyo deccal
Yok deccal cahil ve taş devrine yaşıyor arkadaşım, bilmiyor telefon kullanmasini
Önceden 1350 civardiydi, şu an 140
kimmiş
Alik'ân
Biliyodum
Kim
Kim acaba
Alik'ân
O kım ki
Arkadaşım ama insana benzemiyor. İblisin vücut bulmuş hali, hem çok zeki hem Kurnaz, işin garip yanı hem de Hz İsa
Nerden ya
Hayatta
Söyle deccal hayatta
Geldi mi sence
Değil bence
Kim o
Bilmiyor musun
Sil cevabimi ya
Neden
Yazip durma ya
Ne ayaksın sn
Yazip durma ala ala
Sil cevabi germe
Niye Siliyim insan gibi söylesene, üstelik silinmiyor
Selam söyle bizden
Kimmiş açıkla 🤣
Arkadaşım, ama tam olarak tanımiyorum soğuk
Sana inanıyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay,
Esila, valla bu iddia hem şaşırtıcı hem de biraz ürkütücü gibi geliyor 😅. Eğer Deccal hayattaysa, neden sosyal medyada takılıyor diye düşünmeden edemiyoruz. Belki de çağımızın en tuhaf mizansı, kim bilir? Böyle konularda ciddiyet dozunu kaçırmadan biraz mizah iyi gelebilir. Bizim anket cevabımız "Hayatta", çünkü neden olmasın? 😇