Glock 19 gen 4 kullandım inanılmaz keyifli hele lazer eklentisi takınca inanılmaz seksi bir şey oluyor. Hee bu arada namlu sık sık temizlik ister haberin olsun
Glock GEN 5 17, dünyanın en popüler tabancalarından biri. Kendini kanıtlamış; dayanıklılığı, hafifliği ve kullanım kolaylığıyla nam salmış bir model. Eğer ruhsatlı alım düşünüyorsan, sağlamlık ve güven açısından pişman etmez. Tabii ki, fiyata değip değmeyeceğini senin ihtiyaçların belirler. Unutma, eğitim ve güvenlik her şeyden önemli! 😊🔫
Yok dalga geçme ama başını derde sokmayacak şeyler. Silah hem dost gibi görünse de şeytana uydurur hayatın kayar alma, ne olur ne olmaz. Evde tek değilsindir diğerlerinin de başını belaya sokma
Kendine aldığını biliyorum ama 7-24 yanında taşısan bile bela olur sana, evdekiler eline geçirir bir an ne olur ne olmaz ayrıca bıçaklayacak adam sana haber mi verecek Allah korusun, hem haklısın hemde tedbir için bunu seçme diyorum. Ben mesela yıllardır biber gazı taşırım sende bu ve bunun gibi başını derde sokmadan kişiyi etkisiz hale getirecek yöntemler düşün bul. Silah kullandın nefsi müdafaa bile olsa başın ağrır elin iti olmayan adaletin gözünde değerli olur senin başın yanar ayrıca dediğim gibi evdeki biri bakayım derken ederken bile çocuk çocuğun eline geçse yine sıkıntı vazgeç
Onun özel anahtarlı kilidi oluyor. Hadi elinde bıçak ya da tabanca olan kişiye biber gazı sıkta görelim. Ben kendimi ve ailemi korumakla mükellefim, benim anam ağlayacağına, serserinin anası ağlasın.
Tamam da sen bunu kullandın yine anan ağlayacak çünkü sen başını derde sokacak içeri gireceksin. Bıçak arkadan olursa zaten sen silahı da çekemezsin. Önündeki adama da biber gazı ile sersemletip tekme tokat elinden attırirsın ne bileyim ya da so elektroşok vs başka bir çözüm bul
Meşru müdafa da hapis yatmazsın, yatsan da çok az yatarsın. Annem her gün mezarımda ağlayacağına, 1 yıl hapiste diye ağlasın. Bana bu hakkı devlet veriyor, her yurttaşın meşru müdafa hakkı vardır. Silah iyi insanlar için bir sigortadır. Burası Türkiye, Polyanna olmaya gerek yok.
Meşru müdafaa olduğunu şıp diye anlayacak da adalet vardı şu tıp öğrencisi çocuk da neydi adı meşru müdafaa yaptı ama son durum ne bilmiyorum fakat içeride olması lazım. Hem sen iceriyi biliyorsun galiba 1 gün de olsa 1 yilda olsa içeri bu zor olmalı sen bilirsin
Kadir Şeker'i diyorsun, o hapisten çıkalı çok oldu. Üstelik o adamın kalbine direkt bıçağı sokmuş. Ben kendi ailemi ve kendimi korumaktan bahsediyorum. O gitti karı koca arasına girdi, karı da tekin ayak değildi, ölen adam da.
O kadar sadece koluna bacağına hedef al bari ölmesin şerefsiz de başın belaya girmesin amaç sadece etkisiz hale getirmek dikkat et de çocuk çocuğun eline de geçmesin yine de alma derim başka yol düşün
Elinde silah ya da bıçak olmayan adama karşı silah kullanmam. Elinde bıçak varsa ve bana saldırmakta kararlıysa bacağına tek el sıkarım. Tabi. böyle bir olay hiç olmaz umarım.
Aklımda Canik TTI combat vardı. Araştırdım, kullanıcı yorumlarını okudum da mermi seçiyor, tutukluluk yapıyor dediler. Sar9'a pek bakmadım, ithal düşünüyorum. Heralde 30 bin tl civarı o Sar9. İyi bir şey olsun istiyorum.
Sar 9 mu 30 bin civarı. Sen alırsan sadece fiyatı 80 civarına gelir. Ruhsatla falan 100 ü geçeceğine eminim. Ayrıca 1000 den fazla atış yapmışımdır. Glock'a benzetilmiş. Sadece sürgü takımı çelik diğer yerler plasikten oluşuyor. Yiv ve setleri çok iyi. Etkili menzili 80-100 MT civarında. Boş ağırlığı 750 Gr dolu ağırlığı 900 gr civarında. Taşıma mı alacaksın bulundurma mı
Yok MKE'de de aynı, Sarsılmazın sitesinde de fiyat aynı. Yerli malı makinalar çok pahalı değil ama işte bilemiyorum. Yorumlar hoşuma gitmedi. Alıyım ömürlük dursun.
Almak biraz uğraştırmalı, 1 ayı felan buluyor. Oradan oraya gidip duracaksın. Sağlık raporunu tam teşekküllü hastane de heyet verecek, dilekçe vereceksin, emniyete gideceksin, sicilin araştırılacak cart curt. Sonuç olarak bir sıkıntın yoksa bulundurmayı alırsın.
Yok ya atış için zaten poligona giderim, oradaki silahlarla yaparım. Kendi silahımla sadece 1 kaç şarjör deneme atışı yaparım. Evde dursun diye alıyorum, biliyorsun çevre kötü, iyiye de gitmiyor. Sen Saf9 iyidir diyorsun, araştırıyım para hem yurt dışına gitmez hem de fiyatı uygun.
Ben kendim 500 den fazla atış yapmışımdır. Saymadım ama 1000 de yapmışımdır. Atış yaptığım silah daha önce 10.000 atış yapmıştır emin ol. Öyle bir silahla atış yaştım gayet iyi sıkıyordu. Mermi önemli dediğim gibi MKE de bir sorun olmaz ama Turan star gibi markalar kullanırsan sorun yaşarsın barut miktarı az olduğu için mermiler patlamıyor
En İyi Cevaplar