Acil fikir verin arkadaşlar?

2 senedir evliyim esimin ailesiyle yasiyorum ama artik bir yere kadar. Esimde oyle cok maas almiyor. Ailesi herseyimize karisiyor resmen bir bebek gibi goruyorlar bizi. Esim hic bana ilgi gostermiyor c*nsellik konusunda evet arzuluyor ama duygusal olarak hic yakinlasma yok. 6 aylik bi oglumuz var. diyorum ki kiralik daire bulalim cocugumuz biraz buyuyunce bende calisirim. bunlara ragmen bunu teklif ediyorum cabaliyorum ama yok. Hayir diyor istemiyor ben sizi bakamam diyor. Diyorum ki devletten yardim parasi da alabiliriz. bakamam diyor ben sizi. yuk altina girmek istemiyor. Ailesindeki 2-3 kisi hasta bugun sabah Hasta duserlerse Allah gostermesin ben bakmak zorunda olacagim. Esim benim icin hic birsey yapmiyorsa ben neden yapmaliyim? hizmetci miyim ben? 4-5 ay sonra ise belki askerliğine gidecek. ben onu nasil beklerim bu sartlar altinda ailesinin kahrini cekerek? benim için çabalamayan risk etmeyen birisini bekleyerek ve ustelik onun ailesininde bakarak omrumu mu curutecegim? ayrilalim dedigimde bile kaybetme korkusu yasamiyor adam gonderirim gidersin diyor inadina

Acil fikir verin arkadaşlar?