Allah'ım her şeyi bir anda çok normalleştirdim sen yardım et jfkfkf

Allah'ım her şeyi bir anda çok normalleştirdim sen yardım et jfkfkf

Merhaba,
Tünaydınnn! 😅
Düşünüyorum, benim hemen hemen her şeyim garip geliyor insanlara, çocuklar gençler hariç diğerlerine garipsiyorlar! 😅
Mesela ne yapsam en iyisini yapmaya çalışırım, tamir tadilat, insanlar ne uğraşıyorsun der! 😅
Çocuklar ile ilgilenir, korur kollarım küçüklüğümden beri, minicik çocuklar koşuyor bana, ne işin var yaşıtların ile gezsene derler! 😅
Sevdiğim için her şeyi yapmıştım, o kadar da olmaz derler! 😅
18 saat çalışıyordum, bu kadar da çalışılmaz derler!
Musluk şifon elektrik elektronik oto elektrik motosiklet bisiklet tamiri bir çok şeyi tamir ederim yuh derler onu da mı yapıyorsun! 😅
Gelen geçen herkes selam verir, şaşırırlar! 😅
Aklıma bunlar geldi! 😅
Bir de şey, özgür ruhlu bir insanım, toplum hiçbir şey umrumda değil, içimden geleni yaparım, rahat insanım, batar insanlara! 😅
Yönlendirmeye çalışırlar ama hepsinin canı cehenneme ailemi bile dinlemem! 😅
Sana değil ulan 😅
Onlara 😅
İçimden geleni yapmayı seviyorum ben 😅
Diğer türlü kendimi köle gibi hissediyorum 😅
Çocuksu oluşum da çok rahatsız eder azıcık yaşının adamı ol derler djdjd
Ben genç değil miyim yani ne demek ya 😂
Bir de deseydin yani 😅Aaaa 😅 nerelerdesin 😅 geldin mi Anadolu'ya 😂çok sıcak çok djdjd
Gel gel 😅ya sen gel yanıma 😅 ya ben varayım demiş Mustafa Yıldızdoğan 😅 vardır bir bildiği 😅çok sıcak dikkat et şapka filan al 😅
Mantıklı doğru ya ikindi 😅çok akıllısın uberiçem 😅
Hamilelikte çoğu insanla irtibatı kesip kendi icime döndüm yüksek ihtimalle herkese garip geldi. Ve ben kendi varoluşumun derinliğini hazmederek içimde bir canın büyümesini ve o büyürken en huzurlu şekilde varolup dedikodudan gürültüden uzak durdum. En çok konuştuğum kişi oydu. Sabahtan akşama kadar ne yaparsam ne hissedersem anlatıyordum. Çocuğumuz doğduğunda aglayacakti ve ben onun gözlerine bakıp dokuz ay boyunca söylediğim cümleyi tekrar ettim. Oğlum yanındayım güvendesin, işleri biter bitmez seni kucağıma alıp öpeceğim dedim. Büzüştürdüğü dudakları normale döndü içine koydukları kumaşın içinde beni bekledi bezi emerek. Doğduktan sonra da sakin bir bebekti emer uyur uyanınca da sakince etrafına bakardı hâlâ daha öyle o güven hissi onu sakinleştiriyor. Hareketli bir çocuk ama hayırda. Anlıyor. Kimsenin nasıl olduğunu anlayıp anlamaması önemli değil nasıl diye soran olursa cevaplıyorum.
Biz Berk ve Şenay!
Bize garip olmayan, ama başkalarının tuhaf bulduğu bir örnek: İkimiz de dolunayda dışarıda gezinip "Ay ne güzel, acaba bizden ne istiyor?" diye düşünüyoruz 🌝. Gökcisimleri ile duygusal bağ kurmak çok mu garip sence? Ya da saksıdaki bitkilerle dertleşmek? Birimiz “o bitki seni seviyor” derken diğeri “yok ya, trip atıyor” diyor 🌿😂. Sana da böyle şeyler normal geliyorsa, normalleştiren kulübe hoş geldin!
Cevap
16Cevap
Herkes garip der ama bana çok normal gelir…
Boş eve girince “ben geldim” demek.
Kitapları koklamak.
Bazen kendi kendime konuşmak, hatta tartışmak.
Yağmur yağarken şemsiye almadan yürümek.
Eşyalarla konuşmak. Masaya çarpınca “pardon” demek mesela.
Film izlerken karakterlere laf atmak, sanki beni duyacaklarmış gibi.
Bazen kendi kendime mektup yazmak, sanki başka biriyim gibi.
Sokağın ortasında durup gökyüzüne uzun uzun bakmak.
Yalnızken kahkaha atmak.
Ve en garibi belki de şu: kalabalıkların içinde bir anda içime çekilip sessizliğin tadını çıkarmak.
Garip mi? Belki.
Ama bana göre gayet normal.
birden fazla flortun olmasi gayet okey geliyo bana idjfkskkd sonucta adi flort. sadakat yukumlulugumuz olmamali bu surecte. baskalariyla da gorusup makul bir sure sonunda birisini secip onunla yola devam etmeliyiz
hsdjdjd
Bir kadının içinden geldiği gibi gülmesi , normal erkek arkadaşının olması , ya da cinsel kategoride soru açması ya da cevaplaması bana gayet normal geliyor , ama bazı insanlar bunu yadırgıyor özellikle burada çok oluyor bu , bir kadın kendini özgürce ifade edebilmeli , duygularıni fikirlerini dile getirebilmeli , bu kadar toplum tarafından kadın gülemez ya da cinsel hiç birşeye hakkı yok gibi bastırılmamalı bence
Ben gitmiştim şimdi ayrıyız bitti evlenip kocanla gitmelisin bence insan hayat arkadaşıyla anılar biriktirmeli sevgilisiyle değil
evet bu sefer üzerine çıkacağım Galata Kulesi yapmadığım şeyleri yapacağım 😅 işin kötüsü kız Kulesi’ne de çıkmıştım önünde çiçekli resimlerim var
aynen öyle yapacağım 😊
Ben düşen birine acayip gülüyorum bunun yüzünden kaç kişiyle kötü olduk ama napim elimde değil 🤷♀️
Boşveriyorum o zaman 🥳😄
🤍🔮
Genelde tam tersi oluyor herkese normal olup bana anormal oluyor
www.instagram.com/.../?igsh=MWVwOHUyc2JwbWRqdg==
Şaşırdım daha çok şaşırdım kısmını al sadece jdjf
Öpüşürken dil emmek ıyyyykk falan diyorlar ama ben bayılıyorum evet boğa burcuyum 😂😂 öpüşmek bir sanattır
10 dakika tutkal gibi yapışıp kalmadıktan sonra ne anlamı var 😂
Benim dudakta çok fazla haz noktası var valla zevk almayı bilmeyenler düşünsün 😂
Görüyorum ve arttırıyorum; burcum boğa yükselenim akrep 😅
Buralar yanar aman diyim dikkat edin.
tamam tamam
https://i.hizliresim.com/0RkYjV.gif
Sokak ortasında seks yapan çiftler. Herkese normal bana garip geliyor
Ben herkese normal bana garip geleni söylemek istedim.
Sevdiğim biriyle buluşacaksam telefonumu evde bırakıyorum. Böyle bir sürü var.🙃
Biri yere düştüğünde gülmek dudjjd
E napalım komik djdjjd
dimi
Arkadaşların olduğu bir ortamda hiç kimse ile konuşmamak..
Kafam donuyor, bir şey aklıma geliyor ya da içinde olduğumuz hâl ne ise saçma olduğunu düşünüyorum. Aidiyetsizleştirdiklerdenim
Normali mi o, olan mı normal? Yine kafam gitti 😄
Yanık beyin iyidir, dumanı üstünde ahahhah
Kemire kemire hemde, bir Hannibal değilim ama ben de beyin yerim djdk
Tavsiye ederim
Ülke sporunun gidişatı oldukça kötü ve herkes garipsiyor bunu. Halbuki seneler öncesinden böyle olacağı belliydi ben şaşırmıyorum o yüzden.
Kadının erkekten büyük oldugu ilişkiler gayet normal geliyor erkek kadından büyük olunca sıkıntı yoksa tsm tersindede sıkıntı olmamalı
Kısa boylu erkekle uzun boylu kadının ilişki kurması
sperm bankasından ya da imam nikahıyla çocuk yapmak
Olur olmadık anlarda dans etmek
eğlenceli görünüyor :D
Nasıl yani?
Deli diyorlarmış, varsın desinler :D
Alkol içmeden sarhoş olmak 😂
Kavga sırasında gülmek djfk
Elden ne gelir, kadın ruh hastasıysa jsdjs
😏 hangi şarkının sözü bu? Hangi şairden yürüttün jdfj
😌😌
Konsere, sinemaya yalnız gitmek
Yalnız başıma takılıp, efsane keyif almak.
Üzgün olduğumda aşırı çikolata yemem..
Nedir senin normalleştirdiğin
Bahset bize ☺️
Genelde tam tersi ya örnek bulamadım
Sevgili yapmamak yalnızlığı sevmek.
Evlilik :d
Hadi gidelim 😏
Galata kulesine sarmaş dolaş öpüşmeye 😏
Ne kadar da naif bir zarife. Saygılar efenim. Sevginize Mazhar olamadığımız bir miktar üzüldük 😏
İstanbul beyfendisi değiliz ama yine de üzülüyoruz efenim 😏
O zaman üzülmüyorum.
Canınız cehenneme efenim 😏
Anal yapmak
Neden
Pardon jdjdd bana garib herkese normal gelen şey bu
Evde takılmak
Yok bende
Yoktue
Hiçbir şey
Sokakta yakınlaşan çiftler
Sarma sevmemem