Ben evliyim 1 kızım var 4 yaşında ve ben 2 çocuğu istiyorum eşim ise istemiyor maddi durumumuz iyi ama eve gelince benimle ilgilenmiyor saçına başına tipine bak falan diyor sence neden bunu bana yapıyor ikinci çocuğu istediğimde ise saçma saçma konuşma diyip duruyor? Çok yoruldum inanın beni aldatıyor mu diye düşünmeden edemiyorum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Diğer konusunda 399 cevap paylaştı.
10 ayYa her şeyden önce eşinin sana karşı böyle kaba bir üslupla konuşması büyük ayıp. İnsan karısına karşı nasıl bu kadar düzeysiz ve özensiz olabilir ki? Çok ilginç gerçekten. Belli ki sana karşı ilgisi hiç kalmamış, tutkulu bir ilişkiniz de yok gibi hissettim. Bu şartlarda hayatındaki insan sana böyle yaklaşırken ikinci çocuk konusunu daha iyi düşünmeni öneririm.
08 Yorumla
Soran10 ayZaten istemiyor
- 10 ay
Bence sen de bu şartlar altında, sana karşı böylesine ilgisiz, kaba davranan eşinle yeni bir çocuk yapma isteğini sorgulasan daha iyi olur sanki. Çünkü böyle kayıtsız olmasının altında belli ki başka nedenler var.
Soran10 ayAldatma gibimi
- 10 ay
Evet bu da dahil olmak üzere başka başka şeyler, buradan uzunca yazmak istemedim.
Soran10 ayAnladım lakin boşanamam töre izin vermez zaten
- 10 ay
Yaşantınızı, sizi bir arada tutan değerler töre vs gibi şeylerse bir şey diyemem. Dilerim mutlu hissedeceğin, hayata karşı heyecanının, tutkunun ve sevginin çoğaldığı güzel zamanların olur :)
Soran10 ayAmin
- 10 ay
Amin ecmain :)
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 529 cevap paylaştı. Bir insan mutlu bir yuvadan başka ne isteyebilir ki kendini seven bir eş, bir yavrusu olan bir erkeğin böyle ilgisiz olması akıl alır gibi değil.
029 Yorumla
Soran10 ayYani ben 26 yaşındayım elimden geldiğince bakım yapıyorum açık giyiniyordum bekarken istemiyor diye giyinmiyorum bile biri bakınca sinirleniyor makyaj fazla yaptirmiyor
Soran10 ayDoğrudur istemiyor diye ne diyorsa yapıyorum arkadaşım ise boşan diyor
Soran10 ayAma çok aşığım onsuz nefes alabileceğimi düşünemiyorum
Soran10 ayAramızdaki yaş farkı yüzünden mi aldatır bilmiyorum
Soran10 ayBen 26 oda 36
Soran10 ayBen aşık oldum evlendim yaş farkına bakmadım gülüşüne gözlerine bakışına kokusuna aşık oldum ona hep sadık kaldım çocuk istedi hemen vücudumu hiçe sayarak dogurdum lakin sezeryan dogurdum diye bana yapmadığı söylemediği söz kalmadı sustum sinirliyken olur böyle şeyler dedim onun için ruj sürdüm olay çıkardı
Soran10 ayYapmadığımin farkındayım lakin ne yapacağımı bilmiyorum ona göre sezeryanla doğum yapan anne degilmis
Soran10 ayOnlarda öyle kişiler anne olamiyormus demekki kötü bir anneyim ben
Soran10 ayBen demiyorum onlar diyor ya da öyle düşünüyorlar bir bilgim yok ama ben elimden ne geliyorsa yaptığıma eminim
Soran10 ayUrfa
Soran10 ayMardin
Soran10 ayDoğrudur Mardin de evlendin mi bosanamazsin
Soran10 ayGerekirse eşin 2 de getirebilir ama yapmaz insallah
Soran10 ayÖrf adetleri öyle
Soran10 ayTeşekkür ederim beni dinlediğiniz için
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
10 ay
Biz Berk ve Şenay, seni çok iyi anlıyoruz. Düşüncelerle ve duygularla boğulmuş olman hiç kolay değil 😔. Eşinin davranışları seni incitmiş gibi görünüyor, bu da çok doğal. Ancak her şeyden önce, onun düşüncelerini gerçekten anlamaya çalışmak, belki aranızdaki iletişimi güçlendirmek faydalı olabilir. İkinci çocuk konusu da bir tarafa, hissettiğin bu uzaklığı çözmek için önce açık bir iletişim kurman gerekiyor. Aldatmak gibi ağır varsayımlar yapmak yerine, birlikteliğinizdeki eksik kalan olası duygusal boşlukları doldurmaya odaklanmak daha iyi bir adım olabilir ❤️. Unutma, çözüm için iki taraf da emek vermeli 🌸.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
14Cevap
10 ayYatak performansi seni arzulamasi nasil sacina basina bak derken hazirlandiginda mi diyor hazirlanmadiginda normal haline mi diyor ve hanile kalmak icinde sana bir onerim olacak
02 Yorumla
Soran10 ayNe gibi
- 10 ay
Once sorularimi falan cevapla detaylandiracaksanda gizlisin ya yorumdayiz simdi anladin mi
Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Açık konusacam seninle seks yaparken tavrı nedir?
02 Yorumla
Soran10 ayTavrı yok
- 10 ay
O zaman nasıl desem seni sadece en zor durumda istiyor ek atarbilirmisin açık konuşalım şimdi
Aldatıyor diyemiyeceğim ama istemiyosa illaki bi sebebi var bu sebebi öğren bence
08 Yorumla
Soran10 ayÖğrenmek çok istiyorum
- 10 ay
Valla kardeşim her türlü ihtimal var. Artık seni sevmiyor olabilir. İşleri ve iş çevresi sıkıntılı olabilir. Ruhsal bir bunalımda da olabilir. Senden ayrılöak istiyodur ama kafasında bazı şeyleri oturtamamış olabilir netleştirmek için zamana bırakmıştır. ya da başka birine gönlü kaymıştır ama ikilemde kalmış olabilir. En kötüsüde aldatıyodur.
Soran10 ayşu an yutkunamiyorum yani nasıl olur aramızda ki yaş farkı yüzünden mi bilmiyorum
Soran10 ayBen 26 yaşındayım o ise 36
Soran10 ayHiçbir bilgim yok
- Diğer konusunda 396 cevap paylaştı.
10 aySenden sanki soğuma moduna girmiş kendini biraz salmışsın sanki
01 Yorumla
Soran10 ayYani çocuk rahat bırakmıyor beni
Hassas bir konu seni beğenmiyor olabilir söylemlerine binaen dedim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayPeki mesela eve geldiği zaman size yardımcı oluyor mu çocukla filan ilgilenme ya da ev işlerinde size herhangi bir yardımı dokunuyor mu
073 Yorumla
Soran10 ayHayır maalesef saat 10 oluyor uyumaya gidiyor
Cevap sahibi10 ayPeki şu şekilde yapın eşinize ve gelmeden biraz süslenin kendinize bakın bakalım o zaman tavrı sizi değişecek mi Bir de o şekilde deney ya da denediniz mi
Soran10 ayİş seyahatine çıkacağını söyledi eve gelmedi
Cevap sahibi10 aySiz de tabii bu şekilde davranınca acaba beni aldatıyor mu diye düşünmeye başladınız. Şimdi şu var bir insan gerçekten seven bir insan özellikle eve geldiği zaman karısının bütün gün işlerde çocukla uğraştığını bilir çocuğuyla ilgilenir karısına ilgi gösterir size bu şekilde davranınca da sizin aklınıza farklı şeyler geliyor tabii.
Soran10 ayAynn öyle
Cevap sahibi10 ayDediğim gibi siz de Evet birazcık zor olacak ama kendinize bir Özen gösterin bakalım eğer ondan sonra da bu şekilde devam ediyorsa vardır başka birileri sizin için çok üzgünum ama öyle.
Soran10 ayAnladım
Cevap sahibi10 ayAma dediğim gibi Siz kendinizi birazcık bakın büyük ihtimal kendinize bakmamaya başladınız O yüzden de olmuş olabilir hani yine de kötü düşünmeyelim Siz anladığım kadarıyla seviyorsunuz evliliğinizi de kurtarmak için çabalıyorsunuz bu çok güzel bir şey
Soran10 ayEvt onu çok seviyorum canını ver dese asla bir an dahi düşünmem
Cevap sahibi10 ayUmarım aranızdaki sorunla bir an önce çözülür ve size de hak ettiğiniz değeri verir.
Soran10 ayİnşallah tek isteğim bu lakin arkadaşım boşan diyor
Cevap sahibi10 ayArkadaşınızın boşan demesi sebebi ne peki o sizi aldattığını mı düşünüyor
Cevap sahibi10 ayEn son ne zaman birlikte oldunuz
Soran10 ayEvt aldatiyordur bence falan diyor arkadaşımda boşanma aşamasında oda zor zamanlar geçiriyor
Cevap sahibi10 ayYa hani Umarım öyle bir şey yoktur da anlattığımız kadarıyla da yapılan şeyler bunu gösteriyor yani eğer uzun sürede de birlikte olmadıysanız bir şeyler vardır
Soran10 ayİnşallah yoktur tek isteğim bu
Cevap sahibi10 ayİnşallah yoktur Ama eğer varsa da lütfen kesinlikle affetmeyin çünkü bunu bir defa yapan insan tekrar yapar
Soran10 ayAma onsuzluga nasıl dayanırım
Cevap sahibi10 ayAma sonuç olarak Senin de bir kişiliğin var senin de bir hayatın var Sen de değerli bireysin tamam karşıdaki insanı çok seviyorsun bak benim de çok uzun süreli bir ilişkim oldu evlilikten döndük emin ol evlilikten döndük niye biliyor musun çünkü karşı tarafa değer verirken ben kendimi değersiz hissetmeye başladım. Ben sana sorayım şu anda kendine değerli hissediyor musun
Soran10 ayHayir
Cevap sahibi10 ayE tamam işte benim dediğim de bu sen ona o kadar çok değer vermişsin o kadar gözünde kendini büyütmüşsün ki kendi değerini bir kenara bırakmışsın hayır öyle düşünme sen de değerli bir insansın Senin de mutlu olmaya hakkın var
Soran10 ayHaklısın lakin çocuğumuz babasına çok düşkün
Cevap sahibi10 ayTamam onu da anlıyorum ama eğer seni aldatıyorsa bu halde zaten evde kaldığın zaman çocuğuna da Zarar vermiş olursun emin ol bak tabii ki hiç kimse boşanmayı istemez hiç kimse çocuğunu babasından ayırmak istemez amma velakin böyle bir evliliği sürdürmek eğer tabii aldatma varsa çocuğuna daha çok zarar verir
Soran10 ayÖyle bir şey varsa ben dayanamam sözlerine asagilamalarina dayandım ama buna dayanamam
Cevap sahibi10 ayYani şunu söyleyeyim bak sana dediğim gibi sana hepimizin ilişkisi oluyor ta ki sen evlenmişsin ama hiç kimse sevdiği kadına bunu demez ya şu haline bak şuna bak hiçbir erkek sevdiği kadını aşağılamaz yani daha doğrusu Burak sevdiği kadını normal bir erkek bir kadına bunları söyleyemez gerçekten söyleyemez
Soran10 ayÇok haklı konuşuyorsunuz
Cevap sahibi10 ayAma öyle yani gerçekler bunlar bunu hiç kimse hiç kimseye söyleyemez ne güzel onu seven bir eşi var bir çocuğu var ona değer veren siz varsınız eve geldiği zaman işte ilgileniyorsunuz daha bir insan ne ister
Soran10 ayYaptıklarını gozumun önünden geçirince başkası olsa hemen ayrılırdı diyorum
Cevap sahibi10 ayÇünkü kendinize yapılan haksızlığı biliyorsunuz görüyorsunuz ta ki siz bu kadar severken değer verirken bu şekilde konuşması bilmiyorum çünkü git ya yani bu kadar olmaz ya insanoğlu gerçekten nankör Siz anlatınca ben o kadar sinirleniyorum ki bir de sizi hiç düşünemiyorum
Soran10 ayÖzür dilerim sinirlendirmek istemedim sizi
Cevap sahibi10 ayHayır lütfen sizin özür dileyecek bir şeyiniz yok size yapılan haksızlığa ben sinirlendim. Bir de siz o kadar güzel seviyorsunuz o kadar güzel değer veriyorsunuz ki insanoğlunun nankörlüğüne sinirlendim
Soran10 ayBen elimden gelen herşeyi yapmak için hazırım ama o değil belli ki bana attığı mesaj çok ağrıma gitti eve ne zaman geleceksin yazdım.
O ise daha çocuk dogurmayi beceremeyen bir kadınla muhattap olmak istemiyorum dedi tek sıkıntım sezeryan dogurdum o kadar
Cevap sahibi10 aySize dürüst olabilir miyim size bir şey söyleyebilir miyim tabii haddimi asmazsan
Soran10 ayTabiki dinliyorum
Cevap sahibi10 ayKarşınızdaki insan zerre kadar ne sevginizi ne sizi ne de verdiğiniz değeri hak ediyor. Size bu lafları söyleyen bir insan bırakın sevginizi nefretinizi bile hak etmez. Böyle bir insana karşı herhangi bir duygu bile hissedilmez. Siz önce buna kendiniz karar verin gerçekten aynaya bakın ben bu lafları hak ediyor muyum diye bir sorun kendinize ve lütfen cevabınızı yazın bana
Soran10 ayKimse hak etmez tabiki
Cevap sahibi10 ayO yüzden kendinizi yakışanı yapın önce kendinizi sevin kendinizi değer verin ve bu insanla bir dakika bile aynı ortamda bulunmayin.
Soran10 ayÇok teşekkür ederim çok iyi geldi konuşmak
Cevap sahibi10 ayRica ederim Umarım sizin için hayırlısı neyse o olur Bu arada kendinizi dikkat edin bazen dertlerinizi paylaştığınız zaman sizi yakınlaşmak isteyenler de olabilir 🙏 sizin için de çocuğunuz için de umarım en güzeli olur ama bir an önce kendinize bir yol çizin lütfen
Soran10 ayÇok teşekkürler
Cevap sahibi10 ayRica ederim ne zaman canınız sıkılırsa duygularınızı paylaşmak isterseniz istediğiniz zaman yazabilirsiniz 🙏
Soran10 ayNormalden mesaj atmayı bilmiyorum
Soran10 ayBurdna
Cevap sahibi10 ayProfil fotoğrafınızın üstüne tıkladığınız zaman orada mesajlar bölümü var oradan istediğiniz gibi mesaj atabilirsiniz ama mesaj atmadan önce o kişinin profilini bilmeniz lazım ve takipleşmeniz lazım
Soran10 ayKusura bakmayın az sosyal medya biliyorum buradanda size sesli okuyorum tel yazıyor
Cevap sahibi10 ayOlur mu öyle şey Ne kusuru estağfurullah istediğimiz zaman buradan da yazabilirsiniz yani mesaja gerek diyor buradan da istediğiniz zaman yazabilirsiniz ben cevap veririm size 🙏
Soran10 ayÇok teşekkür ederim hala böyle insanların olması cok güzel
Cevap sahibi10 ayRica ederim ben gerçekten teşekkür ederim güvendiğiniz bana dertlerinizi anlattığınız sohbet ettik 🙏. Hepimizin zaman zaman dertleri oluyor belki burada yazdığımız önemsiz gibi görünen küçücük bir cümle bile karşımızdaki insanın hayatına dokunabilir
Soran10 ayKız kardeşim de görücü usulü evlendi ama onun durumu çok iyi 2 çocukları var çok mutlular adam çok değer veriyor kız kardeşimde eşimin kardeşi ile evli ama benim eşim hiç bir zaman kardeşi gibi olamadi
Cevap sahibi10 ayİşte her insan maalesef birbirini benzemiyor kız kardeşinizin eşi belli ki değer veriyor karısını seviyor çocuklarına düşkün ama maalesef sizin eşinizde o durum yok ama bu sizlik bir şey değil gerçekten bakın bir erkeğin gözü dışarıdaysa isterseniz dört dörtlük olun isterseniz kendinize bakın o insanın gözü yine dışarıdadır Bu değişmez bir şeydir
Soran10 ayHaklısınız ne yapsamda olmuyor bana açık asla giyinme töreye uygun olmaz diyor simsiyah giydiriyor kendisi açık gezen kişilere yanımdayken pis bakıyor
Cevap sahibi10 ayBir laf vardır büyük ihtimal zaten bilirsiniz bir insanın fikri neyse zikri de odur bir insan kadınlara bakıyorsa başka erkeklerin de kendi karısına bakacağını düşünür yani onun aslında zikri bu o insan bakıyor ki herkesin bakacağını zannediyor. Size açık açık bir şey söyleyebilir miyim Siz bu insandan bir an önce kurtulun ve kurtulduğunuzda dua edin
Soran10 ayDediğim gibi kurtulamam ki töre asla izin vermez bir kere evlendiysem bosanamam asla
Cevap sahibi10 ayAma tamam da burada size yapılmış olan bir haksızlık var Peki töre şunu demiyor mu erkek karısını aldatmaz erkek ailesine düşkün olur yani bu da var Bu size yapılmış çok büyük bir haksızlık
Cevap sahibi10 ayMutlu olmak sizin de hakkınız o insan gidecek istediği ile birlikte olacak aldatacak sizi e istediği zaman eve gelecek Siz de sessizce duracaksınız öyle mi
Soran10 ayTöreye göre 2 kadın da alınabilir erkeğin 4 kadın alma hakkı vardır bizde abimde 4 eşi var
Cevap sahibi10 ayMaalesef işte töre adı altında kadınları bu şekilde değersizleştiriyor. Cennet annelerin ayakları altındadır diye bir laf vardır kadınlar baş tacıdır bu şekilde yaşamayı hiçbir kadın hak etmez. Peki bu şekilde Nasıl yaşayacaksınız yani bu şekilde nasıl olacak Gerçekten sizin için çok üzgünüm. Sevmek değer görmek sizin de ama hakkınız yanlış mı düşünüyorum
Soran10 ayÇok doğru düşünüyorsunuz ama ben hiç okumadim zar zor telefon ogrendim belki okusaydim birşeyler yapabilirdim ama yapamıyorum işte
Cevap sahibi10 aySizin için gerçekten çok üzgünüm anladığım kadarıyla ikinizde kalan bayağı bir şey var hani derler ya coğrafya kaderdir doğurduğun yer kaderdir belki de başka şartlarda olsa çok iyi yerlere gelebilirdiniz 🙏
Soran10 ayTöre normalde çok çocuk ister ama eşim benim adımı kisira çıkardı yani 1 çocuğu oldu birdaha olmadı dedi çocuk istemediği için herkes beni kısır biliyor
Cevap sahibi10 ayYani aslında kendi istemiyor Ama bunda da suçu size atıyor sizin zaafınızmış gibi gösterebiliyor. Ne ilginç söyleyeyim mi size hayatta en kötü şeydir kul hakkı Ama şu anda eşine sizin hakkınızı yiyor Bu kul hakkına girer. Ama sorsanız kendileri günahsız sütten çıkmış ak kaşık
Soran10 ayBide ben erkek doguramadim diye
Cevap sahibi10 ayRabbim sağlıklı evlat versin Ne olursa olsun yani hakikaten çok ilginç hakikaten böyle düşünceler kaldı mı Allah inancı olan hiç kimse evladını kız erkek diye ayırmaz ya ayırmaz Rabbim veriyor ya evlat evlattır kız da olsa erkek de olsa gerçekten anlamıyorum ben insanları
Soran10 ayBende anlamıyorum annem babam bana hiç değer vermedi varsa yoksa abim her şey onun üstüne kurulurdu
Cevap sahibi10 ayİşte bunların hepsi kul hakkıdır hani diyorum ya bazı insanlar der işte Allah inancı Allah inancı olan hiç kimse bunu yapmaz Allah inancı olan hiç kimse çocuklarını evlatlarının arasında ayrım yapmaz ben anlamıyorum bunu Bu kul hakkıdır dediğim gibi bilmiyorum artık hakkınızı helal eder misiniz etmez misiniz Ama ahirette bunların hepsinin hesabı sorulacaktır
Soran10 ayBiliyorum farkındayım ama kimse anlamıyor
Cevap sahibi10 ayAnlamasınlar bakalım bu dünyada ama öteki dünyada hepsi ile karşı karşıya geleceksiniz hepsi ile. Bu arada çok özür dilerim kabalık olmazsa yaşınız kaç
Soran10 ay26 yasim
Cevap sahibi10 ayEn güzel yaşınızdasınız ya en güzel yaş ne güzel daha gençsiniz sevmek sevilmek değer görmek sizin en doğal hakkınız
Soran10 ayBiliyorum herşeyin hayırlısı
Cevap sahibi10 ayHer şeyin hayırlısı olsun Rabbim hakkınızda hayırlısı neyse onu versin inşallah. Gerçekten sadıksınız sevginize sahip çıkıyorsunuz değer veriyorsunuz Rabbim dediğim gibi mutluluğun en güzelini size versin
Soran10 ayÇok teşekkür ederim iyi geceler
Cevap sahibi10 aySize de iyi geceler
Siz ondan daha küçüksünüz genç kadınsınsınız bu özgüveninizle alakalı bir durum bırakın o düşünsün bence
26 Yorumla
Soran10 ayDoğrudur ama demekki küçük olmam yetmiyor
Soran10 ayİşe yarar mi
- 10 ay
Net yarar erkek peşinde koştuğu kadını ister ne yazıkkı çok değer kıymet veren kendinden ödün verip fazla fedakarlık yapan kadını cepte görür hazırlan bakımlı ol onu gale alma bak cevap verme demiyorum tavır yap da demiyorum ne bu süslü halin dedi mesela artık kendime zaman ayırmaya karar verdim kendimi böyle daha iyi hissediyorum diye bilirsin kızarsa sakin ol hayatım tartışma yaşamak istemiyorum bu beni yoruyor de fazla cıvık olursa şu an işim var de hemen her isdediğinde koşma geri çek kendini
Soran10 ayYa çok kizarsa
- 10 ay
Hayatım ben biraz dinleneceğim çok öfkelisin öfken geçince daha sağlıklı konuşabiliriz de bide bak sen ya aldatıyorsa ya kızarsa böyle olmaz aldatırsa yakaladığın an düşün ne yapacağını şimdiden düşünürsen bu senin psikolojini bozar sen kendinden çok değer veriyorsun yeni mi evlisin başlarda bende öyleydim gerçi sonradan topluyor kadın kendini sevgi çok olunca fedakarlık da öyle oluyor ama unutma sen değerlisin ve kimse bulunmaz hint kumaşı değil
Yani bir sürü boşta at gibi ünili kızlar var kocasız parasız yanıyor normaldir
06 Yorumla
Soran10 ayO ne demek efendi
Soran10 ay? Nasil
Soran10 aySaçma konuşuyorsunuz efendi
Diğer konusunda 529 cevap paylaştı. İstemiyorsa zorlama
02 Yorumla
Soran10 ayBugün bana iş seyahatine çıkacağını söyledi eve gelmedi
Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Muhtemelen aklı başkasında
07 Yorumla
Soran10 ayHayır yani öyle bir adam degilsi
Soran10 ayDogrudur
Soran10 ayYani bilmiyorum korkuyorum ailemde yok tek basimayim
Soran10 ayİnsallah
Gizli Üye(25-29)10 ayAllah yardımcın olsun
00 Yorumlageceleri yatakta ilgilenmiyormu
04 Yorumla
Soran10 ay2 aydır gelmiyor 2 çocuk olayı yüzünden
Soran10 ayÖnemli olan kocamın mutluluğu benim değil onu kaybetmek istemiyorum
Diğer konusunda 490 cevap paylaştı. sanmam cocuk buyutmek zorrr dur helede bu zamanda
02 Yorumla
Soran10 ayKesinlikle
Yani dediğine göre öyle bir ihtimal olabilir evet
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayCinsel ilişkiniz nasıl
09 Yorumla
Soran10 ayKotu
Cevap sahibi10 ayAldatma olabilir annemdeb biliyorum son zaman öyleleri
Soran10 ayAnneniz aldatıldı mi çok üzüldüm
Cevap sahibi10 ayEvet aldatildi boşandılar simdi babam başkasıyla evli 8 sene oldu
Soran10 ayÇok üzüldüm annenin durumu atlattı mi peki
Cevap sahibi10 ayEvet Şu an kafasina bişey takmıyor gayet iyi durumda
Cevap sahibi10 ayBence ikinciyi yapma sorunu beğendim
Cevap sahibi10 ayYaşın kaç bosanirsan evlenir misin sen
Cevap sahibi10 ayUmarim annem evlenmez zaten öyle dusuncesi yokda kendi kendine de yetiyor obur türlü
Gizli Üye(30-35)10 ayİhtimal var
00 Yorumla
10 ayBakimsizmisin
00 Yorumla
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?