Ben 30 yaşında, muhafazakar çevrede büyümüş yetişmiş birisiyim. Özel bi şirkette proje yöneticisiyim, işim gücüm iyi çok şükür. 185 boy, esmer, gözü dışarda olmayan biriyim. Alkol sigara birliktelik hiç olmadı hayatımda. Şu an çok yoğun çalışıyorum, sevgilim ya da görüştüğüm biri de yok. Evlenme zamanı geldi gibi hissediyorum ama yaştan değil, severek yaptığım her şeyi paylaşmak istiyorum. Hayatımda biri yok, kızları geçtim erkek arkadaşlarım bile sayılıdır. Sosyal biri değilim ama birisiyle konuştuğumda bir ortama girdiğimde çekingen değil yine rahat biriyimdir. Yalnız olmayı sevsem de hayatı beraber yaşayıp keyif alacağım birini aramıyor değilim. Sosyal medya vs kullanmıyor gibiyim. Sadece sevdiğim içerik üreticileri takip ederim. Önüme gelene istek atıp takip etmiyorum kısacası.
Böyle biri hakkında ne düşünürsünüz? Gerçek düşünceniz nedir? Ne tavsiye edersiniz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Senin gibiler akraba evliliği yapar aslında geç kalmışsın.
Ne alaka?
Uslu uslu durmuşsun ne güzel. Kimse seni istemedi mi çevrende?
İstedi ya da istemedim değil, bu zamana kadar önceliğim olmadı. Daha önce sevgilim oldu ayrıldıktan sonra da geçici şeyler peşinde koşamam dedim, şu an iyi bir şirkette iyi bir pozisyonda çalışıyorum.
Kariyere devam et kalbinin ısındığı biriyle de direkt evlen.
Niyetim o yönde
Cevrende varsa birisi hoşlandığın bi değerlendir.
Çevremde yok, hoşlandığım herhangi biri de yok
Cidden sıkıntılı bir iş isteyipte bulamamak dogru kişiyi bulabilmek önemli. Görücü usulü ya da arkadaşların önersin olmadı.
O konuda kafam karışık, muhtemelen bilgi eksikliğimden dolayı kafam karışık. Süreç nasıl ilerliyor bilmiyorum
Bende bilmiyorum ama galiba ailene ya da arkadaşlarına söylüyorsun uygun bir zaman ayarlayıp birlikte arkadaşların da yanında olabilir konuşuyorsunuz vakit geçiriyorsunuz.
Hiç tanımadığın biriyle uyumsuz olabilirsin bu risk olmuyor mu çekincem bu
Risk olur zaten ama ortamında görürsün anlarsın bir nebze. Arkadaşların bunun için bulustugunuzu karşı tarafa belli etmesin bence. Sanaldan bul diyeceğim ama iyi insana denk gelmek çok güç
Haklısın, biraz araştırıp fikir sahibi oluyum
Aynen bi araştır
Teşekkür ederim
Rica ederim
yok bide bakirim de hepimiz inanalım
Öyle, muhafazakar biriyim zaten yazdım
asıll muhafazarlar yoldan çıkıyor bu devirde seküler onların yanında daha masum
Kardeş anonim briiyim zaten yalan borcum mu var, olanı söylüyorum
helal olsun ozaman kardeş sana
Teşekkür ederim, tavsiyen var mı
çok hayirli birisinn ablamm var olurmuu oda senin gibi tam
Nasıl biri ablan
Güzel
Sıkıcı geldi
Olabilir, bazen bende öyle düşünüyorum 😂
Özgüven en önemlisi
O konularda sıkıntım yok çok şükür. Ben insanlarla ilişki kurmakta zorlanıyorum. Arkadaşlık sevgili vs. İnsanlara tahammül edebileceğim sınırı geçtiğinde kesiyorum ilişkiyi. Yani yeri geldiğinde hayır derim canım istiyorsa yapmam ama asosyal olmaktan da rahatsızım 😂
Ya bende öyleyim ama rahat iletişim kuruluyorsa sıkıntı yok yani. İlişkiden önce iletişim gelir zaten😌
İş güçten koşturmadan aslında bir çevrem yok, olsa kendiliğinden gelişeceğine inanıyorum