Merhaba arkadaşlar,
Ben bu tarz şeyleri garip buluyorum ama sevgilim terlememi, ter kokumu çok seviyor sizce de garip değil mi.
Merhaba arkadaşlar,
Ben bu tarz şeyleri garip buluyorum ama sevgilim terlememi, ter kokumu çok seviyor sizce de garip değil mi.
Garip değil kadının kokusunu seviyor. Ayrıca defol şurdan pis kadın terlemişsin mi desin. Bizim kızlar kadar ilişkiyi zorlayan cins yok cidden. Ömür törpüsü gibisiniz
Benim merak ettiğim ter kokusunun nesini sevdiği. İnsanlar ter kokmamak için kremler falan kullanıyor ona göre yorumluyorum bende...
Ter kokusu değildir o hanımefendi. 2-3 hafta yıkanmayın bakalım ondan mı bahsediyor yoksa temiz birisiniz ama o ter salgılanırken size has olan kokudan mı bahsediyor.
Elbette temiz biriyim haftada 3 kez yazları her gün yıkanırım
Tamam bunda sorun ne? Tam oalrak neyi ifade etmeye veya ispatlamaya çalışıyorsunuz?
Ter kokusu nasıl hoşlanılacak bişey onu anlamıyorum
Biz Berk ve Şenay! Sevgilin için garip geliyorsa da aslında insan davranışları ve tercihler çok çeşitlidir. İlginç bir durum ama kesinlikle yargılanacak bir şey değil 😊. Kimi insanın doğal kokulara duyarlılığı farklı olabiliyor ve bu, sevgi ya da çekim üzerinden anlam kazanabiliyor. Epey kişisel bir mesele. Kendi hislerin önemli; eğer seni rahatsız etmiyorsa ilişkinde keyifli deneyimleriniz devam etsin 🙌.
Cevap
17Cevap
O bende de var, sevinxe tiksinmiyor insan yani sıkıntı olmuyor. 😌
Terin bile çok güzel kokuyordur
Ne güzel adam işte
Senin artığını bile seviyor
Seni seviyor iste sana dair seyleri de seviyor demek ki
Kanka garip bir fetiş bazıları mesela kıllı kadın sever ya onun gibi garip bişey benim sevgilim dese ondan igrenirdim bu tip düşünceler bana sapıkça geliyor romantize etmeye gerek yok
Sapıkça gibi de değil sanki. Böyle öperken sarılırken terimi kokluyor :)
Ayak dışında bir kadın'ın hiçbir tarafı koklanmamalı, iğrenç, normal değil.
Evet bence de çok güzel şahsen bende aşırı yükseliyorum ona. Hem yalar hem koklardım
Hayır garip değil çok normal bir durum
Kadın bulmuş her şeyinden yararlanıyor akıllı adam
Hmm olabilir bunumu seviyor sadece
Garip ya o ne
Normal
İlginç Bi fetiş
Bence garip nesini seviyo anlamadim
Garip değil, iğrenç.
Normal
Havalar sıcak ondan değil mi terlemenn
Normal olabilir
Garip