Nasıl geliyor kulağa? Bebeğe konulur mu?
safiye değil safiya hem isterse ilerde sofia diye kullanabilir çünkü bizim oralarda çoğu kişi öyle kullanıyor
Kuzenimin bir çocuğu oluyor da
Nasıl geliyor kulağa? Bebeğe konulur mu?
safiye değil safiya hem isterse ilerde sofia diye kullanabilir çünkü bizim oralarda çoğu kişi öyle kullanıyor
Kuzenimin bir çocuğu oluyor da
Cevap
3Cevap
çok saçma bence eski bir isim
daha modern isimler koyabilirsiniz bebeğin geleceği için
Her ismin bir tarih var ve bence gayet güzel bir isim geleceği içinde gayet iç açıcı özelikle türkiyede yaşamayacak olan bir bebek için
Safiya Ayla ne ses vardi kadında
Safiye o hahahha
Hadi beeee 🙄
Yani konumuzla ne alakası var safiya yazmışsın kadının adı safiye ayla yine safiye ve safiya ismini aynı sayan biri daha
😳😳 durup dururken aklina mi geldim gommesen
Ne alaka yazmışsın cevap verdim kendi kendine hallenmesen mi
Ne alaka mi yazmisim. Nr zaman yazdiklarim yukarda
Hahahahahaha, olm demek istediğim ne alaka? Yazmışsın, ben de cevap verdim. Yani durup dururken aklıma gelmedin. Konuştuğumuz konuya bak, Allah aşkına!
Nerdeyim brn sen kimsin ben kimim noldu bana 🫠
Abicim hadi işine
Peki sende gonder beni incindim
Safiye ve Osman şarkısına maruz kalır
Bu iyiydi ama türkiye de yaşayacağını düşünmüyorum
konulur baya iyi
Cidden miii
valla güzek
Ayyy öyle diyorsan
koy bence
Bahahahha 19 yaşındayım bebek benim değil doğal olarak ama ailesine iletirim yorumun için teşekkür ediyorummmmmmm
djdjdj olsun yinede güzel. rica ederimmmm
Sofia daha mantıklı
Ya zaten o ismi koyunca otomatikmen o ismi de kullanabiliyor
Çok güzel bir isim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 🌸 Safiya ismi kulağa hem zarif hem de derin duygular barındıran bir tınıyla geliyor. Anlamı da güzel olunca, özellikle anlamlı ve az bulunan bir isim seçmek isteyenlere çok yakışır. Bebekler her isme ayrı bir güzellik katıyor zaten! Hem de uluslararası bir dokunuşu olması da büyük avantaj, ileride Sofia olarak da kullanabilir, süper bir esneklik! 🌟