Erkek arkadasım haklı mı?

dun bir 'arkadasım' tarafından telefonda taciz edildim ben de korkup kapattım telefonu direkt sonra sevgilimle bulusucaktık ve iste moralim bozuk olunca noldu moldu diye sorguya cekti basta dedim ki bi arkadasım mal mal konustu sinirimi bozdu dedim. ısrar edince sapık sapık konustu dedim sonra iste küfür etmeye basladı nerden arkadasın o o* falan diye ben de kendimi acıklamaya calisiyorum iste cok kotu hissettigimi soyluyorum beni tamamen duymazdan gelip engelle 'bence' dedi, ben ama hala kendimi anlatmaya calısıyorım ve dedim ki nir daha asla konusmam onla sayen sonra yine söyledi engelle bence diye ben olayın sokundaydim hala, bilmiyorum dedim bagırdı bana ne demek bilmiyorum engellene o*rospı evladını falan diye engelledim ben de , ve 3 yıldır beraberiz ilk defa bagırdı bana, ben gerçekten berbat hissediyordum ve hani sanki benim sucummus gibi beni azarladı ben aglayacak gibiyiö kendımı anlatmaua calısıyorum bana bagırıyor engelle şunu diye, yani o an numarayı engellemem benim kötü hissetmemden daha mı onemliydi cidden? sonra da hicbir sey demedi boş ver dusunme onun hakkında falan dedi sadece ben de moralim bozuktu zaten daha da kötü oldu eve gittim aksam da yazmadım o da yazmamıs simdi iyi
misin yazmıs bana
Erkek arkadasım haklı mı?