Merhabalar
Esimin 4 ablasi ve anasi bizim evlenmemizi hic istemediler. Namusuma iftira attilar dedikodu bana saldirmak istediler yersiz sikayetler ettiler beni mahkemeye.
Biz emekle tek basimiza yaptik ve 2 sene asla gorusmedik.
Ben Hala gorusmuyorum cok kirildim cunku
Ozellikle namusuma attiklari iftiralar esim benden ayrilsin diye.
Simdi bebegimiz oldu 5 aylik ve torunlari icin oluyorlar altinlarini buyuk buyuk taktilar her hafta hediyeler bilmem ne.
Ama Ben gecmisi unutamiyorum depresyona giriyorum sinir strees oluyorum cokda kinliyim.
Esime Ben söyledim görüs artik ailenle diye bebegi gormelerinede musaade ettim esim goturuyor ziyarete 2-3 haftaya bir.
Evlenmemizi istememelerinin sebepi ise esim evdeki kerizdi calisip bunlara veriyodu krediler ev almalar evlenince bitecegini biliyorlardi cunku.
Sizce gecmis odakli yasamalimiyim yoksa cizgi cekip unutmalimiyim
Esimin 4 ablasi ve anasi bizim evlenmemizi hic istemediler. Namusuma iftira attilar dedikodu bana saldirmak istediler yersiz sikayetler ettiler beni mahkemeye.
Biz emekle tek basimiza yaptik ve 2 sene asla gorusmedik.
Ben Hala gorusmuyorum cok kirildim cunku
Ozellikle namusuma attiklari iftiralar esim benden ayrilsin diye.
Simdi bebegimiz oldu 5 aylik ve torunlari icin oluyorlar altinlarini buyuk buyuk taktilar her hafta hediyeler bilmem ne.
Ama Ben gecmisi unutamiyorum depresyona giriyorum sinir strees oluyorum cokda kinliyim.
Esime Ben söyledim görüs artik ailenle diye bebegi gormelerinede musaade ettim esim goturuyor ziyarete 2-3 haftaya bir.
Evlenmemizi istememelerinin sebepi ise esim evdeki kerizdi calisip bunlara veriyodu krediler ev almalar evlenince bitecegini biliyorlardi cunku.
Sizce gecmis odakli yasamalimiyim yoksa cizgi cekip unutmalimiyim
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer