Arkadaşlar merhaba bir şey sorucam kardeşim hakkında herkes yorumunu yazabilir mi?

Kardeşim daha 17 yaşında kız. Dün kız arkadaşıyla buluştu biraz dolaştılar. Kardeşimin yanındaki kız arkadaşı motorlu çocuklar varmış iki tane 21 yaşlarında. Kardeşimin arkadaşı cips vermiş erkeklere yiyemedik siz yiyin demiş orada tanışma olmuş. Erkekler kızın instasini almışlar. Bugünde kardeşim yine dışarı çıktı ve o erkekler bulusmuşlar kardeşim ve kız arkadaşı. Arabaya binmisler 15 dk lik bir yer var park gibi arabayla oraya gitmişler biseyler yiyip içmişler. Ben şimdi öğrendim ve aşırı tepki verdim. Nasıl güvendiniz daha dün tanistiginiz birine falan dedim. Ben yanımdaki arkadaşıma güvendim falan dedi. Bende dedim o da daha dün tanıdı dedim. Ya size zarar verselerdi falan dedim. İçeceklerine ilaç falan atabilirler di tcz edebilirlerdi. Görüyoruz artık kimseye güven olmuyor. Öldürüp bir kenara atabilirler di Allah korusun. Kardeşim bana kızıyor niye bu kadar tepki gösteriyon nolcak bir defa buluştuk sadece diyor ama. Daha dün tanıdığı birinin arabasına binip gezmeleri doğru mu iki tane genç kız bunlar daha 17 yaslarindalar erkekler büyük
Arkadaşlar merhaba bir şey sorucam kardeşim hakkında herkes yorumunu yazabilir mi?