Arkadaşlar istihare namazı kılıp uyuduktan sonra çok kötü bir rüya gördüm bakar mısınız lütfen?

Arkadaşlar istihareden sonra uyudum gördüğüm rüya kötüydü önce ne gördüm biliyor musunuz uyuyordum çok mışıl mışıl biri pencereden içeri girmek istedi ve bu kişi sanki tanıdığım konuştuğum biri daha önce instgram da erkeklerden biri gibi geldi tam emin değilim sadece öyle hissediyorum girmek istiyor ben uyuyorum benden izin alıyor girmem için evet diyorum giriyor ve beni izliyordu ondan sonra birden kendimi yatakta bizim evin önünde dışarda duruyorum uyuyor vaziyette anlamadım kız kardeşimde yanımda oda benim gibi uyuyor vaziyetteydi uyanıktik ama böyle kurtların sesini duyduk birden yoldan bize doğru koşan biri geldi giyinisi siyah yüzü az görünüyor ama böyle insan gibi de değildi canavar gibiydi ve bu benim eski sınıftaki erkek arkadaşı vardı ya sanki ona benziyor du gelip bizim üstümüze saldırdı tutuyor bizi canımızı acıtıyor bilerek çok kötüydü canavar gibiydi ya kurtulamıyorum bir türlü babamı çağırıyorum dua okuyorum bağırarak sesli dua okudukça sinirleniyor daha çok sıkıyor beni babam çıkıyor balkonda bizi kurtarmaya çalışıyor babamın gücü yetmiyor babam hemen çömeliyor yere ağlıyorum ama durmadan dua okuyorum sakince o daha çok canımı acıtıyor o sırada uyandım gözümü açar açmaz böyle gözüme Sanko siyah biri duruyormuş elinde bıçak kendinde hazir duruyormuş gibi bir görüntü oldu bir saniyelik ti hemen yok oldu dilimde böyle ağrı var ağırlık var dilimde şimdi arkadaşlar Allah rızası için lütfen yardımcı olun niye böyle oldum

Arkadaşlar istihare namazı kılıp uyuduktan sonra çok kötü bir rüya gördüm bakar mısınız lütfen?