Hicbirseyim olmayan adlari akraba parçası olan beni uzaktan psikolojikmen rahatsız eden şeytan boklara böyle yazdım nasıl?

Toksik israflılar hiç gelmeye zahmet etmeyin yorumlarınızı silip engelleyecem kötülere silerek kimse kimsenin günahı sevabi yazilmayacagi hayatına kullanmaya çalışamaz hele ki hiçbirsey yapmamış kişiye de psikolojik şiddet istismar toksikligiyle rahatsız edemez
Hicbirseyim olmayan adlari akraba parçası olan beni uzaktan psikolojikmen rahatsız eden şeytan boklara böyle yazdım nasıl?
Güncellemeler
11 ay
Toksikler boşuna geldiniz bir tane benle aynı cins geldi onu engelleyerek sildim seni yapan kişiler orada yatsın sizin pisliginizi maruz kalmam ben size layık karakterden nasibine alamamışlar
Güncellemeler
11 ay
Kendiniz gibi zorba pislere soylenilince ağlıyorsunuz bu küfürün tam gerçeğisiniz karaktersiz olan ama sizi büyük zevkle yorumdan silip engelliyorum çöp temizliği yapıyorum boşuna kuduruyorsun burası ancak soruma gelen anlayabilen saygılı üyeye layık🙂