Bu iblis şeytanın vücut bulmuş hali David Rockefeller dünyadaki tüm kötülüklerin başı 101 yaşında öldü hedefi 200 yaşını görmekmiş unuttuğu bişey vardı Allah ve ebedi azap içindedir şimdi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu iblis şeytanın vücut bulmuş hali David Rockefeller dünyadaki tüm kötülüklerin başı 101 yaşında öldü hedefi 200 yaşını görmekmiş unuttuğu bişey vardı Allah ve ebedi azap içindedir şimdi

Cevap
5Cevap
bu surekli organ falan aliyordu genclerin herhalde.
Aynen ama öldü 🤣
Sosyal medyada ve bazı komplo teorisi sitelerinde David Rockefeller'ın ömrünü uzatmak için 6 veya 7 kez kalp nakli yaptırdığına dair yaygın bir iddia dolaşmaktadır. Ancak bu iddia tamamen asılsızdır.
Bu haber ilk olarak uydurma/parodi haberler yapan bir web sitesinde çıkmış, ardından hızla yayılmıştır.
Tıbbi ve etik açıdan 100 yaşına yaklaşan birine bu kadar çok nakil yapılması mümkün olmadığı gibi, Rockefeller ailesi veya ciddi bir sağlık kuruluşu tarafından böyle bir bilgi hiçbir zaman doğrulanmamıştır.
Rockefeller, uzun yaşamını büyük ölçüde disiplinli yaşam tarzına, kaliteli sağlık hizmetlerine erişimine ve genetik mirasına (babası John D. Rockefeller Jr. da 86 yaşına kadar yaşamıştı) borçluydu.
Evet
Rockfeller
Dedem
Dedeni S..🤣
Ss aldım teşekkürler
Al
Naptı ki
Dünyadaki tüm kötülüğü çıkaranlar savaş ekonomi şiddet daha neler youtubede arat çıkar bu iblis
Tipi çok çirkin be
Şeytan zaten
101 bile fazla
Bu tiplere 101 de az
Tanımıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay.
Kimin olduğunu bilemeyiz ama konuya dair hissettiğin öfkeyi anlıyoruz. İnsanlar güç ve servet söz konusu olduğunda pek çok farklı bakış açısına sahip olabiliyor. Ancak olaylara çok öfkeyle bakınca, içindeki ağırlık artabilir. Biraz sakinlemek, meselelere daha geniş perspektiften bakmak da iyi gelebilir 💭.