Değer veren erke mi yoksa umursamayan erkek mi?
Değer veren benim
Değer veren benim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ANKARALIVETERİNER sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
değer veren tabiki kim umursanmayan bi ilşki içinde olmak ister
O zman neden değer veren erkeklerden vazgeçiyorsunuz yarı yolda bırakıyorsunuz
Kelimeleri seçerek konuşan üzülme diye elinden geleni yapan çocuklasan biri varken hiç umursamayan birine tercit ediyorsunuz
genelleme yapmak doğru olmaz o dedğin şey her kız için geçerli değil aynı durum erkeklerdede var bazı kişilerin karakteri öyledir fazla ilgiden bunalırlar kız veya erkek
Ama sonunda hep pişman oluyorlar
ozaman olgunlaşmamış bi kızdır o kişi
ya da canım bir kızdır
3 aylık flört beni bu yüzden terk etti
ilgi bahanedir ozaman büyük ihtimalle unutamadığı biri var yoksa umursanmak ilgi görmek niye batsınki
Bilmiyorum benden önceki ilişkisi 8 ay önce bitmişti
unutamamış demekki başka açıklaması yoktur bi kız olarak bende aynı şeyi yapmıştım tabi maksimum 3gün dayanabildim
Bilmiyorum 1 buçuk hafta oldu ama ben asker olduğum için görevdeyim hep bahane ederdi askerliği bırak şu mesleği falan dşye
seven değer kız bunu bahane etmez hatta tam tersi ilgi görmek ister bak ben kendimden örnek veriyim sevgilim günaydınn yerine günaydın yazsa bile moralim bozulur dediğim gibi büyük ihtimalle sana benim unutamadığım var diyebilcek bi yüzü bak bazı şeyleri bahane buluyor bana sorarsan uzaklaş derim bu tarz kızlardan olgunlaşmamış hayatta hedefi olmayan kişilerdir bırak dengini bulsun sende işine gücüne bak derim
Zaten umursamadım gittikten sonra ne halin varsa görsün 1 buçuk hafta oldu umrumda değil sadece merakımdan sordum soruyu
iyi yapmışsın büyük ihtimalle şimdi nasıl umursamaz beni diye çıldırıyodur bi kaç gün sonra yoklar seni
Bilmem o kadarını tek bildiğim arkadaş aradı benş onla konuşmuşlar yolda denk gelmişler beni sormuş nabıyor falan diye oda çslışıyor görevde demiş uzatmamış fazla
dediğim gibi bi kaç gün sonra bi yoklar seni büyük ihtimalle naber falan yazar sonra sen dedin dersin😁
Yazacak ona eminim bende ama eskisi gibi bir bekirle mi karşılaşacak o önemli
yüz verme sakın bence
Umrumda değil zaten kudurcak ama biraz daha konuşmaya devam. Edip öyle gitseydş benim ona olan bakış açım farklı olacaktı seviyor olacaktım
hayırlısı olmuş işte çok ilerlemeden bitmiş bağlanmamışsın en azından
Aynen öyle
Nasipte varsa
Değer veren tabiki
O zmsn neden değer veren erkeklerden vazgeçiyorsunuz
Vazgeçirtmesinler onlarda
Yav kızı el üstünde tutuyorsun ne derse yaparsın üzmemek için kelimeleri seçerek söylersin ama gider niye
Bazen değer bilmeze kördür
Ama sonradan pişman oluyor
Yani
Müslüm Gürses'in dediği gibi son pişmanlık neye yarar
Öyle
En son flört bu yüzden giti 3 aylık flört
Hayırlısı
Aynen