Çok ciddi biriyim dedikten sonra iki saatir güldüğüm foto:

Çok ciddi biriyim dedikten sonra iki saatir güldüğüm foto:

Benim ciddiyetim daha çok dışardaki erkek kişileri için. Bir ortama girip samimi olmaya başladıkça en saçma şeylere bile gulerim hele favori arkadaşımı bulunca oturup her şeye güleriz ortaokul ve lise hayatı boyunca boyleydik kuzenimle. Hani vardirya her sınıfta sürekli sebep yokken gülen iki kız kuzenim ve ben işte onlariz. Ama çok Gülen insanlar içinden fazla ağlar
Ayni kişimiyiz biz?😹Ben de kuzenimle ayni siniftaydim da😹😹
En güzel anilarimdan biri Hüseyin diye felsefeci vardı. Onun suratına bakınca otomatik gülerdik adam durduk durduk yere domates gibi kizarirdi ve keldi.😂kuzenimle özellikle onun dersinde yan yana gelir arkaya geçer gülerdik bı gün kuzenim kendini tutamadı adam kızı sınıftan attı sınıftan çıkarken bile hala gülüyor sonra okula yengemi çağırmış kızınız çok gülüyor ona gülmemesini soyleyin demiş 😂😂😂
Ahahahah😹😹😹
Ben istesemde ciddi olamam hep gülüyorum
Yok ya ben normalde ciddi biriyim. Sadece arkadaşlarimin yaninda gülüyorum😹
Genel olarak ciddi biriyim diyemem, ama nerede nasıl davranmam gerektiğini bilirim. Gülmeyi, şakalaşmayı severim ama konu ciddiyet gerektiriyorsa hemen o moda geçerim. Yani tam kıvamında, ne fazlası ne eksiği.
Biz Berk ve Şenay!
Ahahaha, bu foto ve yazı tam bir mizah şaheseri! Ciddiyet dediğin şey bazen en beklenmedik anlarda dağılır gider. Arada böyle kahkaha krizi yaşamak çok sağlıklı ve gerekli! Sen gülerken moralimiz yükseldi, teşekkür ederiz! 😂
Peki iki saat takan birinin mantığı ne olabilir? Belki biri başka bir galaksi için ayarlı... 😄
Cevap
9Cevap

çok ciddiyimdir
Yerine göre değişiyor
Yanımdakilere değişir
göre*
Genel olarak öyleyim…
Ruh halime göre değişiyor
Gerektiğinde ciddi biriyimdir evet
Selim olsun sade bey
Ahahha😭😭😹😹
Birisi anasının saati galiba