Sadece anlatmak istedim dinler misiniz?

Şu an ağlıyorum ben hiç sevgi görmedim küçük yssta annemi babamı ksybettim ztn snnemde kackrz beni öldürmeye calışmıştı ailem berbat ztn hayatımda hem dost kaxıgı yemişim ve herseye ragmen hep gülen biriyim hayatımda hiç gercek sevgiyi his ettmedim hayatımda ilk kez ista actım erkekler takip isteyi falan yolluyorlardı ama hiç biri tabiki beni sevmiyordu ve herkeze güvenmem sevmezdim hayatımda ilk kez birini sevdim vaya yasıztık onun yası büyük olmadına ragmen kabul ettim sabah aksam aklıma geliyor rüyalarını görüyorum asık oldum oda öyle dedi ama beni sevmiyor çirkinim tm ama bukadarı cok fazla neden kandorıyor beni naptım ben kimseye bi zararın yokki sevgili olduk daha iki gğndür ve takmıyo bile beni gec yaxıyo ben büyün erkleri çıkardım o cıkarmadı saat 1 2 kadar dısarda dinlemiyo kızınca ğzülünce trşp atıncada bana sucu atıyo gidiyor cok kıxıyorsun diyo beni sevmiyo cok belli neden kandırıyo onuda anlamıyorum ams cidden yasadıklsrımın hattı hesabı yok ğstelik hastalıhımda vsr artık hersey cok zor geliyor yemin edetim çok yoruldum
Sadece anlatmak istedim dinler misiniz?