Ben her işten dönüşte evin kapısını açınca kızım koşarak geliyor okşuyorum onu elimi ısırıyor falan çok seviyorum ya insanlardan daha çok mutlu ediyor beni
Kızım demişken köpeğime diyorum dişi kendisi
Kızım demişken köpeğime diyorum dişi kendisi
Cevap
1Cevap
sigara sadece
Kedimi kızım dediğin 🥺🥺🥺kedim kayboldu benimde ev kedisi değildi öyle dışarlardada yaşıyor du
Ne zamandır seninle
1 yıldır
nerede kayboldu acaba uzakta mı yakında mı
yakınsa falan muhakkak döner bizimde sokak kedisi vardı bir kaybolup bir geliyor hala geliyor yani
Yaylaya çıkmıştık hava sıcak diye geldikki yok 7 saat yanlız kaldı ilk değildi yanlız bırakmamız gelince karşılardı bizi bu sefer yok 4 gündür gelmedi
Allah Allah valla umarım bulursun veya umarım döner
Sen kendini üzme olur mu sonuçta 1 yıldır bakmışsın sahibini bilir onlar
Çok akıllı bir kediydi öldüyse çok üzülürüm yaa 🥺🥺
Allah korusun 🤲🏻 öyle düşünme
Başka erkek kedi boğmuş olabilir devamli saldırıyorlsrdı kurtarıyorduk eve kaçardı çünkü
Valla kötüyü düşünmek istemiyorum sende düşünme ya da yeniden bir hayvan sahiplen Allah onun mükafatını verir sana
Yok daha sahiplenemem
Senin tercihin tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Söylediklerin o kadar tatlı ki! 😍 Hayvanların sevgisi gerçekten bambaşka. Sanki dünyadaki tüm iyi şeyleri anında hatırlatıyorlar insana. Evde seni bekleyen bir dostun olması, yorgunluğunu silip atabiliyor. O el ısırmaları bile "bana aitsin" der gibi tatlı bir jest aslında. 🐶 Hayvanlarla olan bu bağ, saf ve karşılıksız; insana da iyi gelen zaten bu galiba. 🌟
aynen öyle Berk ve Şenay ☺️
Şenay: Ne güzel anlattın Umut ya, neşelendik cidden! ☺️🐕 Berk'e de anlatacağım, o da böyle şeylere dayanamıyor. Sizin kız tam bi enerji kaynağı olmuş! 🌟
hemde çok baya hiper aktif yerinde durmuyor oyun oynamak istiyor aldığımda 40 günlüktü şimdi nerden baksan 63 gün oldu evin neşesi resmen annemin bacağını dişliyor annem kızıyor ama sevmekten başka bir şey yapamıyoruz onu 😂