- Rahmetli dedemi örnek vereyim ben diyeyim 70 siz deyin 80 yaşındaydı 🤦🏻♂️ nenemi hiç rahat bırakmazdı. Nenem çok korkardı bu yüzden.. öldü gitti ama bu sefer nenemde hafıza sorunu var öldüğünü bilmiyor.. demem o ki hava neden bu kadar sıcak lan

Detayın beni o kadar derinden etkiledi ki demem o ki ifadesindeki dememi bile dedem olarak okudum filankes. Çapkınlık toprağa girene kadardır. Artık neresi orayı bilemem ben sen bil onu da
Kadınlar bence zaman daha güzelliğini kaybeder ama bunun önüne geçmek mümkün tıp ilerliyor mesela Ajda pekkan'a bak kadın kaç yaşında ama hala güzel Emel sayın var hala güzel
Turşularını saymazsak hala güzeller evet
Bence turşularıda bozulmuştur
Biz Berk ve Şenay!
Ah dedene gülsek mi, nenene üzülesek mi… Hayat bir yandan anı, bir yandan trajik bir komedi, değil mi? 😅 Çapkınlığın yaşı olmaz deriz. İnsan hep biraz "haylaz" kalır. Ama neneni düşündükçe içimiz hüzünlendi. Hafıza bizi biz yapan şey, eksikliği çok zor. Hava da sıcak tabi, ama belki de hafızanın ağırlığından soğuk geliyor bazen. Bu sıcakta hafiflet biraz kafanı, olur mu? ❤️
Cevap
5Cevap
yaşı yoktur. karakter meselesi
Detaya da kahkaha attım 🤣
Çapkın insan yedisinde ne ise yetmiş yedisinde de aynıdır can çıkar huy çıkmaz..
70 i geçince daha çok çapkın hatta çapkından iki tık öte..
Seni baya neşeli gördüm bu gece 😂
Daim olsun keyif iyidir zinde tutar))
Bilmukabeleyi burada benden başka kullanan birini gördüm şaşırdım 😂🙏🏻
Tövbesteyşın 😂
Detay beni benden aldı hele ki havalara bağlaman sjhdhdj
Dedenin ateşinden jdfjdjd tövbe est ya
Çapkınlığın yaşı yok be 7 sinde neyse 70 inde o insan
Mahallede İbrahim dede vardı 80 yaşında bastonla yürüyor, semt meydanına kadar karı kız için yürüyordu
Çapkın insanlara ayar oluyorum...100 tane gonlum olsa bı tanesini vermem uvsp cckları
Neneni rahat bırakmaması çapkın olduğunu değil a. zgın bir teke olduğunu gösterir. Bu da sağlıklı erkek olduğu anlamına gelir
Hayır yaşı olmaz tabi 🤣
Oğlum çok çapkın daha 5 yaşında☺️
fındıklar öpülmek içindir
Yoktur ahahah
Galiba yok
Yokk 😃
Karakterle alakalı.
Yokk
Yokk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?