Yeni konustugum şahıs abdurst konuşmalar foto attı bunun iş yerine gidip rezil edeyimmi?

Akrabami iş yerine ziyaret gelmiştim personel lazım. diyerek benim numarami aldı neyse biz konuşmaya başladık akrabamin haberi var temiz çocuk felan diyordu ona istinaden rahattım neyse ben hep ağırdan konuşuyorum asla açık konuşma veya başka bir paylaşımlar olmadı en son bunları yazdı sizce ne yapayım

Yeni konustugum şahıs abdurst konuşmalar foto attı bunun iş yerine gidip rezil edeyimmi?
Güncellemeler
10 ay
İş görüşmesi için gittim eleman lazım dedi sonra iki. kizi alınmış deneyim surecinde dedi yalandan iş bahanesi ile numaramı almisti

Bana link var mı video izlik demiş ne sacmaliyosun dedim reel video felan yazmış tabi yersen dolaylı yollardan bana nude at duyir yani şu an işsizim ya bana foto at foto başı para atayım de. is ne fotusu nude ışık olmaz dedim felan birbirimize girdik yarın iş yerine gelip bunu rezil. edicem