Evden kaçsam pişman olur muyum?

Aileme çok şey yaşattım henüz 19 yaşındayım fakat 8. sınıfa giderken alkol yüzünden uzaklaştırma almıştım ve ailem ve ben çok zor günler yaşamıştık beni affetmeleri neredeyse 1 yıl almıştı ve çok fazla şiddet görmüştüm ve saçlarıma çok önem veren biri olduğum için gözlerini bile kırpmadan belimdeki saçı kesmişlerdi. ondan sonra çok büyük bişeyler olmadı. bir ara uyuşturucuya bulaştım ama bilip bilmediklerini hatırlamıyorum. şimdi üniversite öğrencisiyim. ve bir anlık bişeyle babamdan para çaldım. inan böyle kıyafette, alışverişte parada pulda gözü olan biri değilim fakat bian hangi düşünceyle yaptım bilmiyorum ama aldım ve yarısını harcadım saçlarımı falan yaptırdım. tabikide ailem öğrendi benim aldığımı ve bana çok kötü davranıyolar yaptığım çok kötü bişey biliyorum. ama dün gece hap içip intahar ettim intahar ettim diye annem dövdü hırsını alamadıkça dövdü, şu an evde herkes düşman. ve kolay kolay düzelmeyeceğine eminim kinci bir ailem var. yazın sadece ufacık bir tartışmamızdan dolayı 3 ay yüzüme bakmamışlardı. bende herşeyi ayarladım ve evden kaçmayı düşünüyorum yarın. sizce pişman olurmuyum? gözü pek biriyimdir, cesaretliyimdir. ama bu büyük bişey iki gün sonra geri dönemem ailem asla kabul etmez " tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanıdır"lafı bizim evde geçmiyor. çok eski bir arkadaşım hatta eski sevgilim gibi biri ayarladı herşeyi, gidicem kesin olarak. danışmak için bir kaç kişiye söyledim herkes durman hata, senin ailen bende olsa çoktan giderdim dediler. ne yapmalıyım bilmiyorum.
Evden kaçsam pişman olur muyum?