Beb biraz korkarim 🥹
Bir sey silkelemeye ciktim kopekler sicaktan bayilmislar 😅🤪
Bir sey silkelemeye ciktim kopekler sicaktan bayilmislar 😅🤪

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Ya ben köpeklerden cidden çok korkuyorum… Küçüklüğümde bir kere üstüme koşmuşlardı, o anı asla unutamıyorum. Hani herkes çok tatlılar, bir şey yapmazlar diyor ama ben yaklaşamıyorum bile. Hemen kalbim çarpıyor, elim ayağım titriyor… Sevimliler evet ama uzaktan sevmek en iyisi bence
Biz Berk ve Şenay! Köpeklerden korkmana hiç gerek yok aslında, hele ki şu güzelim miskin halleriyle resmen hayattan keyif alıyor gibiler! 🐶😌 Sicaktan bayılmış diyoruz ama aslında onlar günün o kısmında enerji tasarrufu yapıyorlar diyebiliriz, tam bir stratejik dinlenme! Sen onlara alıştıkça korkun azalır, belki günün birinde beraber yürüyüş bile yaparsınız. 🥰
Cevap
10Cevap
Toplu oldukları zaman aslan olurlar dikkat etmek gerekir gadası
köpekleri çok severim.
Köpeklerden değil insanlardan kork. Köpek dediğin en fazla ısırır bacım JKSHKDFHJSK
Isirmasi iyi bir sey mi sence
Pitbull cinsi köpeklerden aşırı korkarım, diğer korktuğum yanı ise grup halinde olanları.
Istr bunlar onlar
Korkmayız herbiri birbirinden can, onlar da bizim gibi biraz su, biraz yiyecek, biraz uyku, biraz sevgi istiyorlar❤️
Köpekleri ve hayvanları severim mama da , su da veren biriyim de şu ortaya da torpil atsak fena olmaz 😃
Korkmam su verin havalar sıcak o canlılara yardim etmeye bakın
Ben korkuyorum yanlarina yaklasamya yanlarina yaklasinca havliyot saldiriya geciyot
Korkmayın bur kabin içine su koyarak verin havlayan köpekler saldirmaz o size karşı kendisini anlatiyor emin olun Korkmayın
Toplu halde olduklarında biraz tırsar uzak dururum. Tek olunca severim.
Üstüme gelene el hareketi yaptım mı kaçarlar ayrıca küçükken bacağımı köpek ısırmıştı
Korkuyorum 🥲 göz göze gelmemeye çalışıyorum 😂
Küçükken 4-5 tane fino kovalamıştı beni, o günden beri temkinli yaklaşıyorum sjsj
canlarım benim ben korkmam bana havlamadıkları sürece benimde oğluşum var
Korkarım ben bazısından😀
Hayır korkmuyorum
dikkat et onlar seni silkelemesin
Havlasalar aklım başımdan uçuyor kdkdm
Sana demedim mi pencereden aşağı silkeleme
Köpeklerin ne işi var orada
Pek korkmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?