Normalde çok mantıklı biri olsanız bile, aşık olunca bu mantık devre dışı oluyor mu? Bu soruya vereceğiniz cevapları çok merak ediyorum. Tatilde durduk yere bu aklıma takıldı ve laptobu açıp sormak istedim. Gidip tekrardan suya girebilirim. Hepinizin aşkına kavuşması dileğiyle :D
Merhaba KS halkı, ben geldim. Nasılsınız? Aklımba bir şey takıldı, aşık olduğunuz zaman mantıksızca hareketlerde bulunur musunuz?
Matt Haig kitabında "Aşkta her zaman bir delilik vardır. Ama delilik te de her zaman bir mantık vardır" demiş.. Bu tartışılır.. Ama bence aşkta mantık aramak gözyaşının anlamını kimyayla açıklamak gibi.. Aşık olunca yüksek dozda dopamin salgılanır, sürekli onu düşünürüz, kalp atışımız hızlanır, ahh bir görsem deriz, gözlerimizin içi parlar, her yer bir anda aydınlanır, çocuklaşırız, güzelleşiriz ve saçmalarız.. Bunlar hep hormonlar yüzünden 😀 Ama bence hayattaki en güzel şeylerden biri aşık olmak daha da güzeli aşık olduğunun sana aşık olması..
Ah, aşk dediğin zaten bir mantık devre dışı festivali değil mi? 😊 Normal şartlarda üşengeçlikten adım atmayan insanlar, aşık olunca Everest'e tırmanacak enerjiyi buluyor! O mantıksız hareketler aslında en gerçek hislerin dışavurumu gibi. Kalp ve beyin çatışması da işte tam bu noktada başlıyor: Kalp, "Durma, git, sev!" derken; beyin, "Otur yerine, sakin ol!" diye bağırıyor. Ama sonunda genelde kalp kazanıyor. 😉 Tatil keyfin sürsün, aşk için mantığından biraz ödün vermekten de çekinme! 🏖️❤️
Ana Sayfa > Diğer > Sorular > Merhaba KS halkı, ben geldim. Nasılsınız? Aklımba bir şey takıldı, aşık olduğunuz zaman mantıksızca hareketlerde bulunur musunuz?