En sevdiğim söz : Ve aşk gelmeyecek birini beklemektir..
3 kelimelik sözler ise
içimdeki şeytanın ensesindeyim
asla asla deme
yağmurun gardiyanları yıldırımlardır
olmayan hüznümün yerindeyim
sözün özü ötede
saklarım gözümde güzelliğini...
mutluluk içinde saklı
Bide baba sözü var güzel 3lük
İç sıç yat
Anne sözü var 3lük
ayağına terlik giy
sofra hazır gel
üstüne kalın giy
ellerni yıka gel
dişini fırçala yat
komşunun çocuğu var.. devamı hep klasiktir :D
Dede sözü var bide
habu saç sakal ne?
Yemeğini yedin mi
Torunum beni özledinmi
gibi gibi...427 Yorumla
Soran+1 yılhahahahahahaha :D :D vallahi bekleyince çok güzel şeyler çıkıyo valla 3 tane eig lik görüş var içlerinden biri sensin ama yaa bu kadar özenmişsin seni seçecem :D yaa anne ve baba için olanlara bayıldııım !! :D :D keşke daha devamı olsaydı :D :D
- +1 yıl
var bir kaç tane daha
baba sözü 3lük
Oğlum harçlık lazımmı
Oğlum derler nasıl
Oğlum su getir
evladım sen salakmısın ( en sevdiğim :D )
Anne sözleri 3lük
oğlum saat kaç? ( eve geç gelince )
sen zumzuk yedinmi ( elinin tersiyle tehtit ederken )
çorap giy üşürsün
oğlum açlığın var mı
eşşekoğlu eşşek seni (eşoğu eşşek seni diye kısaltılır genelde :) )
Duştan sonra annenin sitem sözleri
Banyonun hali ne ( sitem dolu ses tonu )
Yemek sonrası sözler
tabağını lavaboya koy
bide tembih sözleri var
besmelesiz iş yapma :D - +1 yıl
10 numara toplamışsın birader:D:D
https://forum.memurlar.net/konu/669401/
Soran+1 yılgüzeel :D teşekkürler :D
- +1 yıl
Soran+1 yıla aa o siteden mi almış? ama ben görmedim bunlar anne baba sözlerini orada hani bence güzel almış olsa bile :D ? @AloneLaWYeR
- +1 yıl
@aloneLaWYeR zeki kardeş dediğin siteyi inceledimde baba dede anne sözleri oralarda yok 50 tane söz yazdım neredeyse 7 tanesi orda varmış klasik herkesin ağzında olan sözlerin ordada olması mümkün değilmi yani googleye sormuşsun ama belli sırf güzel söz yazabilmek için bak burdan IQ seviyeni öğrendik sağol tescilledin bize
- +1 yıl
Soran+1 yılarkadaşlar kavgaya ne gerek var arkadaş özenmiş yazmış alsa bile ne olacak ki ayrıca dediği gibi anne sözleri yok orada :D ve lütfen tartışmayınız ! :D
- +1 yıl
Tartışılacak birşey yok anne ile baba ile dede ile ya da normal kullanılan sözlerin hçbiri orada yok 7 tane söz tutmuş yazdıklarımdan kontrol ettim bende. EİG meraklısı değilim ama arkadaş söz yazabilmek için googlede araştırma yapıp burada eleştiri yapması bir ayrı ironi oldu sadece EİG al benden arkadaşa ver mutlu olsun
Soran+1 yılrica ederim asıl ben teşekkür ederim epey güldüm :)
- +1 yıl
Ben eig meraklısı değilim sadece alıntı yazabilirdin o sözlere.. ben emek hırsızlığını sevmiyorum sadece.. Cümleten iyi geceler..
Soran+1 yıltamam haklısın da boşver bu kadar takma kafaya Allah aşkına :D sen de aynen benim gibi sinirlisin belli :D hem eig yani vermek vermemek bişey değiştirmiyo ben en güzeli bu diye düşündüm seçtim kimseye laf demek düşmez sen canını sıkma , hayırlı geceler :)
Soran+1 yılemek hırsızlığı derken? bu sözler her tarafından bilinen sözler bu bir, sne acaba neler neler çalıyon burada hepsini saymamayım youtube den şarkı dinleme bile emek hırsızlığı bu ne o zaman bu iki, ayrıca herkes saçma saçma şeyler yazmış lay lay loy bilmem küfür vs. bu arkadaş üşenmemiş uğraşmış neye gocundun da sataşmaya geldin bu üç. lütfen bakın tartışma istemiyorum bildirim geliyo.. haklının yanındayım her zaman haksızlar kapı dışarı ve burada kapı dışarı gitmesi gereken sensin. ! Q güzelce git daha fazla kavga uzamadan. @AloneLaWYeR
- +1 yıl
Soran+1 yılben kimseyi savunmam haklı gördüğüm bişey arkasında dururum o kadar. kimin şizofrenik kimin dengeli akıllı olduğu belli. diyelim kopyala yapııştır bundan sana ne be arkadaşım yani sana ne. ben dedim mi kopyala yapıştır yasak diye. ben orada defalarca yazdım ki saçmalamayın diye millet saçmalamaktan başka bişey yapmamış onlar ne oluyo peki o zaman. bence kaç git artık konuşmaya gereksinim yok. @AloneLaWYeR
ayrıca avukat değilim bunun için avukat olmaya gerek yok. bence.- +1 yıl
@AloneLaWYeR Kardeş sen şu yazdığım 2 partlık cümleleri o yolladığın sitedeki sayfada bana 10 taneden fazlasını bul ben bu üyeliği sileceğim.
2. olarak emek hırsızlığı diyorsun ya. hayatımda hiç üyesi bile olmadığım girmediğim sitedeki o yorumları sen nasıl buldun acaba goole amcaya ne yazdında o siteyi buldun emek hırsızlığına son yazmadığın kesin
3. olarak bilader sen hangi kafayı yaşıyorsun bir özgüven dolmuş bir yüreklenmiş insanlara hakaret ediyorsun? Karakterini gösterme insanlara bu kadar - +1 yıl
Özgür bir ülkedeyiz görüşümü bildirdim.. Uzatmaya gerek yok iyi geceler diyorum hadi eyvallah..
Soran+1 yılbunun özgürlükle ilgisi yok saçma yorumlarla ortalığı karıştırmanın alamı yok hem ayrıca belli çok özgür bir ülkedeyiz , biber gazına mağruz kalmayan veya hakkı savunurken kurşunla ölmeyen , dayak yemeyen kaldı mı? ülke özgürlük ülkesinden çıkıyo tabii farkedebilene. hadi hayırlı geceler @AloneLaWYeR
Soran+1 yılböyle dedirtiyorlar yapılacak bişey yok... sana takma boşver diyorum ben takıyorum :D :D
- +1 yıl
Ben sizi tanımıyorum siz beni tanımıyorsunuz sakin olalım.. iyi geceler dedim hala laf atıyorsunuz tamam kapandı mevzu..
Soran+1 yıltamam aynen bence de kapansın herkese hayırlı geceler.
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 565 cevap paylaştı.
+1 yılSemer bakilirken, esegim fikri degil olcusu alinir.
At sidigindeki saman copune konan kelebek, kendini kaptan-i derya zanneder.
Direksiyonda esek varsa, kaputun icindeki beygirlerin onemi yoktur.
3 kelimelik bulamadim, 3 tane yazdim :(15 Yorumla
Soran+1 yılowww süpersin yaa başka var mı dedecim yaş 99 ne bu abi yaa :D
valla eig lüksün şu an :D- +1 yıl
Daha var ama yas biraz ilerlediginden hatirlayamiyorum maalesef :p
eig teveccuhunuz icin tesekkurler :)
Soran+1 yılpeki olsun bunlar da güzel 3 kelimelik değiller ama anlamlılar :D
- +1 yıl
Eski nesil cok kelime kullanarak iletisim kurardi (muhabere ederdi) birbiriyle, o yuzden 3 kelimelik bisey bulamadim :((
Soran+1 yılolsun bunlar da güzel :))
Kavruk hayallerdeki esmer karmalari yasayan bir olasiligim..
26 Yorumla
Soran+1 yılwowwww ne karmaşık şey bu :D güzel :D
Soran+1 yılgüzel valla :D
Soran+1 yılteşekkür ederim :)
Soran+1 yılyarar yarar :)))
+1 yılBana seni gerek 😊
Aklıma gelen bu oldu00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
88Cevap
+1 yılDeniz Koydum Adını..
pbs.twimg.com/media/BEHEpAhCcAANNiW.jpg:large16 Yorumla
Soran+1 yıl:))
- +1 yıl
Denizlerin Hırçın Dalgasıyım!
Soran+1 yıldenizlerden gidiyorsun :D güzel :D başka yok mu ::D
- +1 yıl
Gittiğin yağmurla gel !
Soran+1 yılyok gelmeli olmasın :/
- +1 yıl
gittiğin gün bitti :((
+1 yıl3 kelimlik En anlamlı söz ''Seni Çok Seviyorum'' değil ''Tümörünüz Iyihuylu Çıktı'' dır. :)
11 Yorumla
Soran+1 yıl:)))) güzel :D
Cehennem boş çünkü bütün şeytanlar burada. Formata uymadı ama aklıma başka birşey gelmedi kusura bakma
13 Yorumla
Soran+1 yılolsu nama güzeldi teşekkür ederim haklısın.
Soran+1 yıl:).
- Diğer konusunda 644 cevap paylaştı.
+1 yılno show mercy (merhamet gösterme ) ya da bir ajan sözü = hic kimseye güvenme
11 Yorumla
Soran+1 yılgüzel :D
+1 yılYalnız değilim, tek başımayım. İkisi aynı şey değil, sen ayırt edemiyorsun.
25 Yorumla
Soran+1 yıloww. bu nasıl bir şey :D anlamı ne ki ben de anlayamadım çok güzel ama anlamını anlasam daha güzel olacak? :)
- +1 yıl
Yalnız olmak kişisel bir seçimden ziyade etrafında kimse olmaması anlamına geliyo bu söz itibariyle. Ama tek başına olmak bilerek ve isteyerek bazı şeylerin üstesinden kimse olmadan gelmeye çalışmak denilebilir yazdığım sözün mana ve ehemmiyetini göz önünde bulundurursak
Soran+1 yılvalla çok güzel ama ilk okuyuşta anlaşılmıyo cidden, düşünmek gerek :)
- +1 yıl
İnsanı düşünmeye sevk etmeyen şeyin kime ne faydası dokunabilir
Soran+1 yıldoğru diyorsun evet.. çok güzel bir söz çok beğendim :) teşekkürler :)
b*k yuvarlanır topağını bulur
daha fazla kelime olabilir yazdın diye bunu yazayım dedim21 Yorumla
Soran+1 yılhahaha :D güzel :D
Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. 2 kelime yeterli olabilir.
Azer bülbül misali ;
İllede sen!24 Yorumla
Soranı ııhh :/
- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=8MNYSv84K6M hiç duyulmamış izle sonuna kadar :))
Soran+1 yılbakacam teşekkür ederim :))
+1 yılGeldikleri Gibi Giderler...
Ya da
Mustafa Kemal ATATÜRK...3106 Yorumla
Soran+1 yıloy oyy oyyy :))) ÇOK GÜZEL teşekkür ederim :))
- +1 yıl
Teşekkür edecek bişey yok bence en anlamlısını yazdım
Soran+1 yılyazdığın şey için teşekkür ettim... herkese teşekkür ediyorum yorum için ayrıca ben sadece ATATÜRK için bunu beğendim o özel insan için ama bu sorumun tabii ki cevabı değil ben anlamlı bir söz istedim isim değil eğer isim olsa en anlamlısı (S. A. V) HZ. MUHAMMET olurdu.. ama ben isim istemedim neyse yaa anladın sanırım ne demek istediğimi. iyi akşamlar.
- +1 yıl
Farkettiysen en başta sözü yazdım sonra isim girdim bende müslimanım ama anlam değişebilir kişiden kişiye sonuçta dinimizi biri getirdi birinin sayesinde yaşıyoruz. Herkesin hayatına kimse karışamaz !
Soran+1 yılatatürkün söz farkındayım ama ben anlamlı 3 kelimelik öylesine bişey istedim güncellememi okursan. tamam geldikler gibi giderler de anlamlı ama aradığım bu değil sadece bunu desen beğenmezdim zaten.. ayrıca o son dediğini anlamadım dinimizi biri getirdi birinin sayesinde yaşıyoruz mu? peygamberler var tek peygamber değil ve Allahı anlatan , tanıtan nice peygamberler oldu en sonucusu (s. a. v) Hz. Muhammed'di konu zaten bu değil benim için eğer en anlamlı isim ne olsa bu derdim dedim sen bence en anlamlısı bu dediğin için konu bu.
ayrıca sonunu buna bağlaman da çok saçmaydı komik değil.
https://www.youtube.com/watch?v=zhmI3r44D9Q- +1 yıl
Komik olsun diye bişey yapmadım
Soran+1 yılben de komik değildi dedim komik olsun diye dedin demedim.
- +1 yıl
Ahahah videoyu açınca gördüm ya benim fikrim böyle ben seninkine karışmıyorum sende bana karışma manasındaydı
Soran+1 yılben de ne bileyim aklıma o geldi onu kastettin sandım.
- +1 yıl
Yazım geç gitmiş önce sen davranmışsın
Soran+1 yılkimse kimsenin hayatına karışamaz deseydin inan aklıma o gelmezdi :D herkesin hayatına kimse karışamaz cümlesi çok saçma :D
- +1 yıl
Yaa kalbini kırmayım diye öyle dedim öyle de diyememişim :)
Soran+1 yılolsun peki , şimdi anladım :))
- +1 yıl
Tamam aramız düzeldi mi :) dargınlık yok demi
Soran+1 yılyok yok :))
- +1 yıl
Tamam gizemli çiçek memnun oldum
Soran+1 yılben de memnun oldum :) ilk kavga ettik gibi oldu ama sonunda anlaştık :)) :D
- +1 yıl
Aynen öyle dedim aha kalp kırmayım ama iyi oldu :)
- +1 yıl
Gırgır için la le lo yazacaktım ama anlamlı olsun diye bunu yazdım :)
Soran+1 yılyukarda loy loy loy yazan oldu :D bu mantıklıydı en azından sağ ol :))
- +1 yıl
Estafurullah :)
Soran+1 yılaz önce biri ne yazdı biliyor musun " herkesin hayatına kimse karışamaz " :D bizi mi okudu yoksa öylesine mi yazdı anlayamadım :D
- +1 yıl
Mustafa Kemal ATATÜRK de yazan olmuş kıskanıyolar bizi nihohaha
Soran+1 yılhani nerde? valla görmedim :D
- +1 yıl
Kızlarda :) . Elimde var fiş kem gözlere ÇİŞ.
Soran+1 yılgördüm şimdi kızlardanmış :D
Soran+1 yılhahaahh :D :D
- +1 yıl
Herkesin hayatına kimse karışamaz nerde onu göremedim bende :)
Soran+1 yılsagokef diye biri yazmış erkekler fazla olunca doğal :D dur resmini atayım :D
https://i.hizliresim.com/N5EJyY.jpg- +1 yıl
Nihahaha şimdi onu googlea yazıcak sagokeyif ve ks yide eklicem sonra dakikaya göre onu bulcam ve senin hangi sotuna onu yazmış onu bulucam. ya da hiç uğraşmıyayım link ver be gülüm :)
Soran+1 yılhızlı resim attım yaa :/ görmedin mi !
- +1 yıl
Ya hayır gördüm de acaba senin hangi soruna o cevabı verdi diyom
Soran+1 yılbu soruya ! neyseyaa kanıtlayacak zamanım yok inanmak ya da inanmama senin elinde. iyi geceler
- +1 yıl
Ya oooof hemen trip atma göremedim ki ondan soruyom. İyi geceler tatlı rüyalar renkli rüyalar Allah rahatlık versin
Soran+1 yılsağ ol sana da Allah rahatlık versin :)
sinirli bir yapıya sahibim bu yüzden kusura bakma :)- +1 yıl
Saçmalama ne kusuru bayan yani sonuçta bayanlara pek nişey diyemem. Yeni gördüm bende sayfada aratıp buldum
Soran+1 yılben dalga geçiyorsn sandım aratıp bulmana gerek yoktu aslında ben resmini attım ki gör diye başka soruyla ne alaka yani :p bu sorudaki 58 erkekten biri dedi sonuçta :D
- +1 yıl
İşte anlamadım birazcık :)
Soran+1 yıltamam:) kusura bakma tekrardan :(
- +1 yıl
Ya saçmalama sizler bizim ödülümüzsünüz olurmu öyle şey
Soran+1 yılödül? :D böyle düşünen erkek kaldı mı :D genelde kadınları ceza olarak görürler :))
- +1 yıl
Evet ödül aslında düşümcemi söylemek isterdim amabuna fazla yorum yapmayayım belki yalaka derler yav. ak yavşıyo derler milletin ağI torba değil
Soran+1 yılhaklısın :) neyse öyle düşünmen güzel ama :) umarım hep öyle düşünürsün birgün aşk acısı çekip kadınlara düşman olma da :D :)
- +1 yıl
Yok ya büyük konuşmayayım da insan nefes alması lazım güzel koku lazım o yüzden bir melek bir kayan yıldız bişey olmalı güzelliklere küsmek=hayata küsmek
Soran+1 yılevet güzel diyorsun hoş diyorsun da bence kadınlar için bunu düşünme sadece senin olacak kadın için düşün, mesela her kadın çiçek değildir, diken olan çok var, her kadın güzel kokulu değildir leş kokan çok var , ve her kadın yıldız değildir bazıları kaydı mı hayatını kaydırır bu yüzden sen hayatının kadını olacağı insan için bunları düşün her kadın her erkek bir değildir , senin biriciğin olacak insan bu sözlerin sahibi olmalı :)) nasıl konuştum ama :p :D :D
- +1 yıl
İyi konuştunda çiçektir ama çiçeklerinde iyisi lötüsü var güzel kokuyu biricik için dedim hepsi yıldızdır bazıları kayar nereye gittiği bilinmez yolu yol değildir biri kayar gelir kalbine biri kayar daha tepeye toslar
nasıl cebap verdim ama ;) :O :P ahahah
Soran+1 yılhahahaha :D genel olarak aynı kapıya çıktı söylediklerimiz :D güzel :D
- +1 yıl
Yaa ayık ol len ahahah ne konuştuk be kimse görmeden numaramı vereyim gel vatsapa sıfırbeşyüzbeşbirikiüçdörtbeşaltıyetmişsekiz
Soran+1 yılyok bu olmadı tavayı kafaya yersin :D az önce hamam böceğini tavayla öldüren arkadaşın sorusuna cevap verdim tava aklıma burdan geldi :D neyse ben kaçar eig cevabı da seçtim bir arkadaş süper yazmış :D sohbet için teşekkürler :)
- +1 yıl
Ne demek ama numaranın saçmalığına bakda abaza şekli oluşmasın kafanda ha birde eig seninle konuşmadım.
Soran+1 yılanladım zaten şaka yaptım tava filan diye aa :D ama son cümleni anlamadım :/
- +1 yıl
Diyorum ki sana yazdığım numara 0505123456.. gibi bir rakam okuda aklında benle ilgili abazaymış aslında gibi düşünce kalmasın. birde seninle beni eig seç diye konuşmadım dedim.
Soran+1 yılbak zaten numarayı okudum ben de şaka yaptım dedim ve öyle bir tepki verdim sana ne be slk diyen kızlar gibi :D :D yani sen abaza rolü ben kezban rolü belli değil mi zaten tava filan :D bir de eig için konuşmadın zaten ne alaka yaa :D ben demek istedim ki seçtim artık uyuyayım :D çok cevap geldi eig seçtiğime göre diğer görüşleri okumama gerek yok diye dedim :D farkında mısın bu 3. yanlış anlaşılma oluyor :/
- +1 yıl
Aynen bir sen bir ben kız yoksa yoksa biz...
Soran+1 yılneyy sonunu anlayamadım :/ :D
- +1 yıl
Gazmış osurdum heçti
Soran+1 yılhahahah :D :D :D :D :D
- +1 yıl
güzel muhabnet ettik teşelkür ederim artık sen yatmalısın
Soran+1 yılvalla kavga ediyorum milletle bu sinirle nereye yatacaksam :D bu siteye ne zaman girsem kavga sinir olup çıkıyorum hadi hayırlsı :D ama birazdan çıkarım :) ben de teşekkür ederim bu arada :)
- +1 yıl
gene ne oldu :) ne demek estafurullah
Soran+1 yıleig teki kavgamı görmedin mi :D birden oluyo valla suçum yok :p :D :D
- +1 yıl
Ahahahaj deli karı la le lo yu unutmuşsun bide kavga etmeyin bildirim geli top oynamayon ses oluyor ahahaha çok iyisin ya
Soran+1 yılbenden iyi dominant teyze olur :p ama haksız mıyım bir baksana yaa :D
Soran+1 yıldeli karıyı gördüm görmezden geldim ayrıca :D bak üstüme gelme gardımı alırım :p :D :D :D
- +1 yıl
Al l*n gardı :) bence sen öğretmen ol ayrılın çocuklar ayrılın filan ahahah evet sen çocuğa kızınca eig seçilende atarlanmış sen ama fenasın deli senii sevdim ama seni yiğit bayansın mertsin aferin
Soran+1 yılbir deli diyon bir mert :D ya yok yaa ben iyilikle yaklaşana iyi davranırım kötülükle yaklaşana kötü. yani bir o kadar iyi bir o kadar gaddarımdır... çenemi tutup aman boşver demeyi beceremiyorum illa kendime göre yanlış gördüğüm bişeyle savaşacam :D yapım bu sinirliyim ne yapayım :/ ama aferini aldım yaa sağ ol yani :D :D
- +1 yıl
yok çok doğru davranıyosun çok takdir ettim seni kesin sen prensessin Allah sahibine bağışlasın. Yaşın kaç senin
Soran+1 yılhaha prenses diyorsun :D cadı deme de bir süre sonra :D 20 me girdim 19 sayılıyorum bu siteye göre ama :D
- +1 yıl
Aynen bende 9 kasım ondan yeaaa hof
- +1 yıl
Bide biley sorcam neden gizlisin çok merak ettim seni çok mu yavşayan oluyor
Soran+1 yılkavga ediyorum yaa biliyorum kavga etmeyi kimliğimi kapatıyorum :D ama açarım da sorun yok :D ama ben laf söylerken engellerse ben açıkken sinirden ölürüm bu yüzden :D :D genelde engellemeyi seven taraf benim :D ayrıca bana yavşayamazlar mesaj kutum kapalı ;) :D neyse benim uykum geldi ben yatacam artık :)
Soran+1 yılbiliyorum kavga edeceğimi diyecektim :D biliyorum kavga etmeyi ne yaa :D :D yeniş öğrendim der gibi :D
Soran+1 yılayy bu arada eğer 95 liysen den 2 ay büyüğüm hahaha :D
- +1 yıl
Tamam tekrar görüşmek dileğiyle hoşçakal
Soran+1 yılhoşçakal :))
- +1 yıl
evet 95liyim seni pislik :)
Soran+1 yılhhaahh :D abla de bakim bana :D
- +1 yıl
O zaman kimse görmeden çıkar kimliğini de gbtne bakayım nasılmış kimliğin nasılmış
- +1 yıl
Hadi br ordan gıcık :)
Soran+1 yılgbtne ne anlamadım orayı?
Soran+1 yılayrıca fotomu koymadım ki :D bişey göremezsin :D
- +1 yıl
Gbt polisler bakıyoya ya en kötü arka sokaklar izleseydin :D. Fotona bakardım tabi ama asıl amaç haberleşmek ruhunu sevdim senin iyi birisin :)
Soran+1 yılyok izlemem valla gbt ne bilmiyordum da cahillik ne yaparsın :D dur açayım yaa artık tartışmam bitti zaten milletle :D
Soran+1 yılaçamıyorum güncellemem yasak :D 2 kere güncelledim diye :/ 1 hafta içinde en fazla 2 güncelleme yapablirmişim :D
Soran+1 yılaaaa yok açıldı be :D :D :D
- +1 yıl
Tamam bıyığım (!) Ve ben takibe başladık istersen kapatabilirsin :))
Soran+1 yılbıyığım ne yaa.. ıyy saçmalarsan engel yersin... sen takip ettin diye takip ettim ayrıca geri alırım :D
- +1 yıl
Büyüyünce (xper 2 olunca ) özelden yazışırız ;) ahahahhahaha
- +1 yıl
İster engelle ister takibş geri al senin seçimin deli karı ahahahahhaha :) tatlı bela aslında
Soran+1 yılbüyümek için süt iç yat tamam mı aferin :D 2 x perden önce mesaj yok evet hihahaha :D !!! neyse hadi uyuyalım :D iyi geceler :D
- +1 yıl
Gülme sen :) anca ben gülerim nihahahahahha hahahoohahohahohaho ahahahohhahamdşwjsns bak örnek ilte ayıks
- +1 yıl
sen dalga mı geötiğini sanıyon la hayırdır sen ne ayak yavrum ahahah mal tarafım uyandı ben kaçayim :D
Soran+1 yılbyeee..:p
- +1 yıl
Hoşçakal :)
Soran+1 yılerkeklerde mal bir taraf hep oluyo evet bence daha fazla malllaşmadan uyu :D
Soran+1 yılgoog bye :)
- +1 yıl
Vaay kapatmış gizliye almış benim için açmıl şimdi bu yazıyı okuyan herkes ayık olsun... (burda şeytani bakışımı atıyorum ) savunun ulen ayağınızı denk alın
- +1 yıl
Mal taraf diyo gud bay diye asıl sana gud bayan!
Soran+1 yıldur dur sinir oldum engelleyecem :D millet yorumları okuyup yanlış anlamasın diye kapattıydım ama sen yanlış anladın valla işte milletin ağzı torba değil büzesin ne yaparsın dur engelleyeyim vatana millete hayırlı olsun bu ;) :D dedim benim tersim fenadır :D byeee son kez :D
- +1 yıl
Ahahahah harbi engellemiş deli karı :Dd
Soran+1 yıldedim ben ama :D gizliyim diye yazabiliyon buraya açayım onu da yapamazsın :D hadi yat uyu :D hakettin bunu ;) :D
- +1 yıl
Hayır haketmedim neydi adın murat124 gibi bişeydi ama ahahahah
- +1 yıl
Ahaha lafa istersen burdanda engelle
Soran+1 yılahahah :D yok hayır şahindi yanlış hatırlıyon :p neyse artık cidden çıktım 4 oldu yaa :( !!!
- +1 yıl
Ok bye şu engelide kaldır
+1 yılhayal de olsa ruya da olsa aşık değilim ama seviyorum seni ;)
18 Yorumla
Soran+1 yılaşk istemiyorum arkadaşlar güncellememi okuyun :(
- +1 yıl
seni çok seviyorum mu yazmışım? gözlüklerini takıp tekrar oku. hala kabul etmiyosan.
hayal de olsa ruya da olsa hasretimden yanmıyorum ama özledim seni be sevgili.
uydur-otur.
Soran+1 yılsana demedim arkadaşım başka bir arkadaş dedi öyle istemiyorum ve aşla ilgili herhangi bir söz istemiyorum dedim sen de bence gözlükleri tak öyle oku :)
- +1 yıl
benim görüşüme yorum yapmadın mı yani sen şimdi :) ya da ben harbiden kör mü oldum genç yaşta :D yazık yazık :D iyi bak güzelim. benim görüşüme yorum yapmışsın. hata sende. kusura bakma.
güzel söz mü söyledim kötü söz mü söyledim sen onu de bana :D
Soran+1 yılyaa illa kanıt mı lazım abicim yaa Allah Allah..
https://i.hizliresim.com/QRMzo3.jpg
kendi kendinize gelin güvey olmayın sözü kendinize çekmeyin.. aşk cümleleri istemiyorum güzel çirkin farketmez..
dediğin için sağ ol yine de.- +1 yıl
hayatımın neşesi. canımın içisi. bitanem. bana laga luga yapma. hakaret ederim sana. :) ben de sana aşık oldum. evlenelim mi?
Soran+1 yılsaçmalayın bir Allah aşkına illa küfür mü edek :D
engel listeme merhaba de bayım. bbye byee.- +1 yıl
ya çok üzüldüm :( engelleme nooolur.
Diğer konusunda 982 cevap paylaştı. Sadece benim ol.
Çocuğumuzun Annesi Ol.
V. b çok geliyor aklıma :)15 Yorumla
Soranaşkla ilgili değil :/
Soran+1 yılaşklailgili istemiyorum :)
Soran+1 yılteşekkür ederim :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüneşin doğuşunu beklediğim gibi seni bekledim belki birgün doğarsında kalbimi ısıtırsın diye;;
210 Yorumla
Soran+1 yıl:)) güzel aşkla ilgili istemiyorum ama genel olarak güzel
Cevap sahibi+1 yılGenel derken))
Soran+1 yılyani aşkla ilgili isteseydim güzeldi :)
Cevap sahibi+1 yılEhh sen ne istoyon?
Soran+1 yılfarklı anlamlı bişey :D
Cevap sahibi+1 yılAşk matematiğe benzer bölersin. çıkarırsın. toplarsın. çarpanlarına ayırırsın ama sonuç yine aynı kalır aşk bölü aşk eşittir yine aşk...;;
Soran+1 yılgüzel :).
Cevap sahibi+1 yılSonunda beğendirebildik biseyi sana bune böyle akedeş bisey beğenmiyon yavv))))
Soran+1 yılzor beğenen bir insanımdır :)) sağ ol ama öneriler için :) :)
Cevap sahibi+1 yılHmm tamam şaka yaptım zaten alınma tammı beğendiysen sevindim)))))
+1 yılbir adam vardı "yiyicin içicin s. kicin" derdi adamın hayat felsefiydi :)
03 Yorumla
Soran+1 yılbelli felsefik adam :D :D
- +1 yıl
aynen ama çarşıda dükanın önünde öyle söylediğinde bana söylemedi başkasına söyledi ama ben utanmıştım valla :)
Soran+1 yıl:D :D
+1 yılbekar mutsuz çocuksuz :D :D aslı evli mutlu çocukluydu :D ya da "benzemez kimse sana" buda müzeyyen senarın şarkısı :D
00 YorumlaHerkesin acısı sevgisi kadar.
Mutluluğu tanırsın mutsuzluğu bana sor.
Çok var da bazıları bana kalsın.02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim :))
benimle evlenır misin?
11 Yorumla
Soran+1 yılevet evet evet :p :D tövbe estağfurullah birden gaza geldim :D
Diğer konusunda 443 cevap paylaştı. Gidilmeyen denizlermiş özlenen.. :P
15 Yorumla
Soran+1 yılbunu duydum sanırım burada bir kere daha ama sağ ol :)
Soran+1 yılolsun sağ ol canım:))
+1 yılAğlarken yalnız ağlarsınız..
15 Yorumla
Soran+1 yılgüzel :)
- +1 yıl
bunu kendim uydurdum :)
Soran+1 yılteşekkürler :)
- +1 yıl
rica ederim :)
+1 yılerkek olsam "nefes alsın yeter" derdim haha :D
210 Yorumla
Soran+1 yılbak onu düşünen ileri zeka çıkmadı henüz erkeklerde hayret :D
- +1 yıl
açıkçası ben de şaşırdım :D soruyu görünce bu cevabı aradım çünkü :D
Soran+1 yılbak hala diyen yok aa :D
- +1 yıl
aynen beklemedeyim ben de :D
Soran+1 yılbakalım :D
- +1 yıl
- +1 yıl
haha sağol :D
+1 yılCümlelerin kadar adamsın
15 Yorumla
Soran+1 yılfena değil :D sağ ol
- +1 yıl
Bende söz çokta üç kelime demissin bir de örnek cümle vermissin bu kadar oldu :D
Soran+1 yılhaa 3 kelimesiz de olur eğer çok anlamlıysa desene lütfen :D
- +1 yıl
Belki tavırların beni en büyük küfürlere tahrik eder
Ama yüzümdeki o iplemez gülüş senin gelmişini geçmişini tatmin eder.
Ne kadar konuya uygun bilemiycem ama sevdiklerimden.
Soran+1 yılevet bunu biliyorm ben de :D
+1 yılAllah selanı versin And sevenin ahı zalime gibi :))
06 Yorumla
Soran+1 yılselamı mı versin Allahım yaa :D sağ ol genç yaşta öldürdün !
- +1 yıl
Saçmaladım güldün gibi :)))
Soran+1 yılgüldüm evet sela versin dedin sağ ol yaa :D
- +1 yıl
Eig hakkım istiyorum :)))
Soran+1 yılhıı oldu başka.
olmaz malesef byeee :D- +1 yıl
Hı hı tamam :)
Diğer konusunda 512 cevap paylaştı. Herhalde yasak diye yazmadılar ancak bunu yapmadan duramayacağım :(
amgötmeme00 Yorumla- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılGecelerin Sonu Yok
Bana Kendimi Ver
Belki Yarım Kaldım
Çay İçer Misin :)02 Yorumla
- +1 yıl
Rica Ederim :D
+1 yılNe vereyim abime ;) bu isin sakasi
Türk, övün, çalış...05 Yorumla
Soran+1 yılgüven :D
- +1 yıl
Ey Türk gencligi... Nerde kaldi ki genclik
Soran+1 yılgençliği geç nerde kaldı insanlık ! insanlık ölüyo her geçen gün.
- +1 yıl
Malesef uzulerek...
Soran+1 yıl:/ .
+1 yılAsalat?
Mustafa Kemal ATATÜRK14 Yorumla
Soran+1 yılAsalet demek istedin sanırım :)
teşekkürler...- +1 yıl
Evet canım ah şu otomatik düzeltme 😪
Soran+1 yılolsun canım :)))
- +1 yıl
:))
- Diğer konusunda 24b cevap paylaştı.
+1 yılMoney
Money
Cashmoney25 Yorumla
- +1 yıl
Ellere güldürdün beni çok utandım :/ @üğpoıuy
Soran+1 yılaynen kimseye rezil olmadın paragöz abimiz ;) :D
+1 yılGeleceğimi müebbet yemiş
Saklarım gözümde güzelliğini
Yağmurun gardiyanı yıldırımlardır00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhamdım piştim yandım
Hz. Mevlana ;)11 Yorumla
Soran:D güzel :)
Allah sabredenlerle beraberdir
11 Yorumla
Soran+1 yılgüzel, teşekkür ederim :))
+1 yılALLAH HZ MUHAMMED KURAN
112 Yorumla
Soran+1 yılowww yaa niye geç yazıyorsunuz ki bunları :( eig seçtim ama eig te çok güzel yani :D neyse bunlar çok çok güzel en güzeli. teşekkürler :)
- +1 yıl
Çok çok çok rica. Ne demişler en sevdiğim söz şuana kadar hiç duymadığım sözdür. O yüzden erken davranmıcaktın :D Çok kırıldım :D
Soran+1 yılevet haklısın bekledim bekledim de eig seçtiğim arkadaşta pek bir özenmiş yaa çok güldüm beğendim seçtim :D artıık başka sefere :D
- +1 yıl
* git lütfen
Soran+1 yılbence o gitmeyi sen yap. @éadrócaireach
- +1 yıl
aslanım hayırdır ? profilinden belli ateist olduğun saygı gosterecem yoksa gostertirim o saygıyı sana allaha 7/24 taparsın
Soran+1 yılengelledim ben saygı duyamıyorum da pek böyle tiplere :) bıktım çünkü bunlardan...
- +1 yıl
Gece gece belasını benden bulacaktı. İyi yaptın valla eyvallah
- +1 yıl
Bir daha hangi soruyu sorarsan sor en iyi cevap seçiçeksin benim cevabımı sözmü :D
Soran+1 yılsöz veremem ama hatırlarsam ve cevabın saçma değilse tamam :)
- +1 yıl
Eyvallah
- Diğer konusunda 366 cevap paylaştı.
+1 yılinsan kısmet olmadımı dayak bile yiyemezmiş :))
11 Yorumla
Soran+1 yılhahah :D dayak bile kısmetle doğru :D
Ölüm kaçınılmaz sonumuz..
11 Yorumla
Soran+1 yıldoğru.
Yağmurun Gardiyanları Yıldırımlardır..
12 Yorumla- +1 yıl
Vay bee
Soran+1 yılbunu okumuştum bir yerde güzeeel ;) :D
+1 yılYemek , içmek , s. cmak... Birde yaşı gelince cinsellik
01 Yorumla
Soran+1 yılerkeklerden saçmalayan tamam da kızlara yakıştıramadım. yazmak için yazmayın arkadaşlar.. kızları kırmakta istemiyorum.
Baktığın kadar görürsün
26 Yorumla
Soran+1 yılve "anlamak istediğini anlarsın" :D
Soran+1 yıl:D :))
Soran+1 yılvayy peş peşe geliyor sözler helal :D
Gülüşün kaç karat?
11 Yorumla
Soran+1 yılfarklı :D güzel :D
Salavat getir pez... :D
13 Yorumla
Soran+1 yılpez derken?
Soran+1 yılanladım ne demek istediğini. Allah ıslah etsin. engelliyorum yazma daha bişey..!
+1 yılkafan çok güzelmiş güle güle kullan
05 Yorumla
Soran+1 yıl6 kelime evet seninki daha güzel :)
- +1 yıl
ayy laf mı soktun?
Soran+1 yılbilmem neye göre yorumlarsan ;) sen laf mı soktun diye sormayacam gayet saçmaydı çünkü dediğin. iyi geceler
- +1 yıl
ok kib bye
Soran+1 yılbyee
ellerine sağlık Tanrım
013 Yorumla
Soran+1 yılAllah kelimesini tercih ederim ayrıca ellerine sağlık derkken? kinaye mi var burada?
Soran+1 yılhaa bilmiyorm hiç duymadım o şiiri.
hem duayla ilgisi yok tanrı kelimesini pek hoş bulmuyorum Rabbim var mesela bu da güzel. ama neyse yorum içi teşekkürler.
Soran+1 yıldinle ilgili konularda pozitif yaklaşamıyorum diğer her konu olur.. ama dinle ilgili diken üstündeyim bu sitede dine fazla kötü davrananlar var anladın demekk istediğimi. hassas noktam dindir ve vatandır. !
Soran+1 yılhangisi kinaye kaçırdım laflar karıştı :/
- +1 yıl
bunu söylebildiğin için şanslısın demekki dil de önemli. türkçe bir kelimeyi kullanmak dine hakaret değilki. yabancı filmleri. n dubaljında tanrım kullanıldı diye hristiyan ya da yahudi sempatizanı olmam. bunun ayrımını yapabilirsen daha iyi savunursun. sandığın kadar yalnız savaşmıyosun. baskıyı koruma aracı olarak kullanırsan ters teper. tanrımı kullanma demeyi emir sayarım ve antipatik yaklaşırım
Soran+1 yıltamam bunda haklısın ben sadece kötü bir anlam kastettin diye bunu söyledim az önce mesela salavat getir pez... dedi biri. kimin burada iyi niyetli kimin kötü niyetli olduğunu anlayamam denilenlere bakarım ve tanrı kelime genellikle tapılan şeylere hristiyanlara ait bişey olduğunda hoşuma gitmeyen bişey. Allah sizin tanrınıza inanmıyoruz diye savunan atesitlerin dediklerini dinleye dinleye o kelimeden soğudum kusura bakma.. ayrıca basit bir soru için konunu buraya gelmesine gereksinim yok.. yorum için teşekkürler.
- +1 yıl
niye yoruluyosun bu kadar. kim ne diyor ne düşünüyor. herkesi düzeltemezsin ki. herkes en az senin kadar kendi doğrularını savunacak ve sarsılmasına da izin vermiyecek. bunun için tartışmak yerine daha anlayışlı empatiyle yaklaş derdi kavga olana da uğraşma. arkadaşın olarak yorum yaptım say. seni anladığım için bu kadar uzun anlattım. senin değerlerine uymak gibi bir kaygım yok. beni istediğin gibi yorumlayıp eleştirmen hoşuma gitmedi
Soran+1 yılevet haklısın aslında ne dersek diyelim insanlar bildiği doğrulardan şaşmazlar. hani bir söz vardır bir insanı kandırmak, kandırılmış olduğuna ikna etmekten daha kolaydır diye işte böyle bir şey bu da. ama dayanamıyorum yani yapım hoşgörülü davransam da insanları bunu haketmiyo zamanla bunu anladım. dinimiz hoşgörü dini evet ama ben hoşgörülü olamıyorum bazı şeylere karşı ama değişmeliyim farkındayım.. boşa stres çünkü ayrıca zaman ayırıp cevap verdiğin için de teşekkür ederim ben art niyetle sana emir anlamlı bişey demek istemedim umarım söylediklerimden bunu çıkartmışsındır :)
Soran+1 yılben teşekkür ederim :)
+1 yılSeni artık sevmiyorum;))
03 Yorumla
Soran+1 yılbu da seni seviyorumun olumsuz hali :D sağ ol :)
- +1 yıl
aşk olmasın demiştin;) aşk olsun;)
Soran+1 yılhahah :D :))
+1 yılkadınım benimle yaşlanırmısın. ?
04 Yorumla
Soran+1 yılevlenme teklifi yapın demedim :D aşk sözleri değil.
- +1 yıl
bunlar bence gayet anlamlı. :S ve ben benimle evlenir misin demedim :D ölene kadar takılalım anlamında :D
Soran+1 yıla aaa bu daha kötü :D ölene kadar takılalım ne yaa işine gelmeyince tekmeyi bas kıza oldu :D neyse iyiş geceler :D
- +1 yıl
herhalde yani :D haydi eyvallah :D
Eline beline diline...
10 YorumlaDiğer konusunda 604 cevap paylaştı. İşçinin emekçinin bayramı!
03 Yorumla
Soran+1 yılkaldı mı artık bayram mayram..
"Sömürülen Halkın Hakkı..." bak bu daha anlamlı
Soran+1 yılsağ ol :)
Merhaba yalnizlik ! , naber?
01 Yorumla
Ömrümsün :)
17 Yorumla
Soran+1 yılmatematik hocanı tebrik ederim :)
Soran+1 yılbelli :D
Soran+1 yılben zekiyim demedim öyle görüyosan mersi...
Soran+1 yıliyi akşamlar :)
+1 yılAşk mı para mı şans mı?
02 Yorumla
Soran+1 yılmı ları saymazsak 3 evet :D
- +1 yıl
:))
Müdür müdür müdür? ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılo ne anlamadım onu biri daha dedi?
+1 yılPiyano çalmayı biliyormusun?
01 Yorumla
Soran+1 yılbu daha çok soru gibi oldu :/
+1 yılWigle wigle wigle
22 Yorumla
hayatın tadını çıkartmak
00 Yorumla
+1 yılSenden nefret ediyorum :)))
00 YorumlaDiğer konusunda 379 cevap paylaştı. Bakıp ta göremediğin kadarım. :D
01 Yorumla
Soran+1 yılgüzel evet teşekkürler
Görmedim, duymadım, bilmiyorum..
03 Yorumla
Soran+1 yıl3 maymun ;)
Alayiniz Mazide Kaldi
01 Yorumla
- Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılAklimin iplerini saldim :D
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler :D
Zorluklarla yıldızlara kadar
03 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim:)
İhanetin mazereti olmaz
06 Yorumla
Soran+1 yıldoğru.. (y)
Soran+1 yılfacebookta beğenmek anlamında el işareti :D burada olmuyo tabii :/
Soran+1 yılama parantez içinde olacak :D
+1 yılAb-i hayattaki gunesim :)
013 Yorumla
- +1 yıl
Benim sevgilime boyle hitap ediyorum umarim begeniyordur nasil peki
- +1 yıl
Desem yalan olur cunku sevgilim yalan oldu ya da yalan bir sevgi yasamisim
Soran+1 yılben de :D onun için takma kafana :)
- +1 yıl
Nasil takma unutmak kolay olmuyo sen nasil bunun ustesinden geldin severken unutmak ama o beni coktan unutmustur buna da eminim
Soran+1 yılinsan zamanla alışıyor e byük örneği benim 3 yıllık ilişkimi unutabildim :) acıydı ama oldu sonunda
- +1 yıl
Zamanla unutursun dogru ama zaman gecmek bilmiyor ya bazen iste o cok zor oluyo
Soran+1 yılher şey zordur hayatta
değmiyorsa unutacaksın paşa paşa
bak kafiye de yaptım ;)- +1 yıl
Bende ona kafiyeli sozler soylerdim hey gidi yalanci sevgi hey
Soran+1 yıl:/ .
- +1 yıl
Uzgun beni gece gece simdi nasil uyuyacak bu gozler bu beden
Soran+1 yılAllah'a dua et geçer, iyi akşamlar :)
- +1 yıl
Tsk ederim ama uykum kacti bir kere
+1 yılLordların aç kaldığı topraklar...
00 YorumlaMutlulugu zksek cogalir mi? :)
05 Yorumla
Soran+1 yılofff yeter yaa.. saçmalayacaksanız yazmayıın yeter ! iki dk adam olun desek dk soracak tipler bunlar demek.
Soran+1 yılbirkaç kişi daha böyle saçmalamış ondan artık sinirlendim.!
Soran+1 yılpeki ö. d
Sensizlik nereye kadar
01 Yorumla
- Devamını Gör (64)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası