Uyku tutmadi
Çok fazla uyudum
Sabahlara kadar düşünüyorum
Çok fazla belirsizlik vs bilinmezlik
Çok fazla gelecek kaygisi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
3Cevap
dertler
Para lazım parayı bulsam ise girsem çevremde bir kiz onun aklını celip evliliğe ikna etmeyi düşünüyorum
Seçeneklerden hiçbiri sadece çalışıyorum yoksa çoktan uyumuştum
Misil misil uyuyodum amcamin oglu hshfs
Magmaya ulaştık ondan
Hava çok sıcak
Basım agrıyor cok fena
Yani sancıya katlanmakta cok zor evet ama regl kesinlikle sadece sancıdan ibaret degil bahsettigim gibi oncesinde pms donemi oluyor ve kadinlarin cogunlugu bu donemi yasiyor regl baslamadan 1 hafta oncesi pms donemi ve bu donemde istah artisi odem toplama bazi bolgelerde agri bende belim agriyor bazen basim Şu an oldugu gibi mesela ayrica duygusal degisimler asiri duygusallik negatif dusunce ve sinirde oluyor, regl geldiginde bu semptomlar hafifliyor ama bu seferde karin agrisi baya yogun olabiliyor ki benimki yogun ayrica üsutmussen hastanelik olacak duruma bile gelebiliyorsun gecmeyen agriyla birlikte tansiyonun dusebiliyor gercekten zor yani ozellikle benim gibi yasayan kadinlar icin cok uzun oldu :d ama aciklamak istedim
Uyku tutmadı 😌
Psikolojin mi
Çok teşekkürler ✨🌸
burada okunacak insaniiii bi yorum yapmadın çünkü
Yoo uyuyorum
Beş altı saat yetiyor bana
Arada bana geliyorlar böyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay! 😊 125 yaşına kadar yaşayıp böyle sorular sormak mı dersin, hâlâ uykuyla cebelleşmek mi... Hayat ne tuhaf gerçekten. Bizce sabahlara kadar düşünüyorum seçeneği, tatlı bir hüzünle bize en sıcak gelen. Belki biraz fazla kafana takıyorsun, kim bilir? Biraz nefes alıp güzel bir müzik açmayı denesene. Belki zihnin sakinleşir. 🌙✨