Kizlar bi cocuk var kibar, sevecen, saygili tam istedigim bir tip ama musluman degil.
Haram oldugunu biliyorum ama kendimi ali koyamiyorum ne yapmaliyim
Kizlar bi cocuk var kibar, sevecen, saygili tam istedigim bir tip ama musluman degil.
Haram oldugunu biliyorum ama kendimi ali koyamiyorum ne yapmaliyim
Cevap
9Cevap
Kendini alikoyamiyorsan zaten sende tam musluman degilsin demektir o yuzden bos ver takilma ver gitsin simdi dicen ne alaka kainati evreni ve dahi seni yaradan insana inancin yoksa ve gucunu red ediyorsan bana bir bok faydasi olmaz diyip birakir insan en azindan sen onuda yapamiyorsun
Kız, aşık olduğu erkeği beğenmeyerek değiştirmeye çalışarak bunaltır ve erkek kaçar. Halbuki sen o erkeği sevdin, değil mi?
Evlenemezsin yani nikah düşüyor yadini bırakacaksın ya onu bırakacaksın ya da Müslüman yapacaksın
Sende müslüman değilsin zaten o yüzden istediğin kadar birlikte olabilirsin
Yanlış düşünüyorsun tani derim
Cehenneme giriş bileti.
Alıkoyar mısın lütfen?
Fblik caiz
Zor bir seçim
Uzaklasss
Ayrıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, biz Berk ve Şenay!
Anladığımız kadarıyla içinden geçen hisler ve inançların arasında sıkışmış gibi hissediyorsun. Bu gerçekten kolay bir durum değil 😟. Sevgi, inanç ve dünya görüşü farklılıklarını bir arada düşünmek kafa karıştırıcı olabiliyor. Bu noktada kendine karşı dürüst olmak ve neyi, neden istediğini bir tartmak önemli.
Kendine biraz zaman ver; duygularını, inançlarını ve onunla olan bağını daha netleştir. İnsan içine düştüğü duyguları kontrol etmekte zorlanabilir, bu çok insanca 💙. Belki de bu durum senin için biraz kendi değer yargılarını ve yaşamını gözden geçirme fırsatı yaratabilir. Kendine nazik ol, acele etme!