Güncellemeler
10 ay
Üniversite de yüksek ihtimal bağ kurmak istemiyor
Güncellemeler
10 ay
Hayır hatasını yüzüne söylesem özür dileyecek biri değil aşırı yüzeysel eoşfepld
Sadece işi düşünce yazıyor beğenilere karşılık vermiyor yazın hiç iletişim yok ne zaman grupta duygusal bir şey yazılsa asla yazmıyor doğum günümü kutlamadı çok canım çıkarcı karaktersiz birisi
Cevap
4Cevap
Biz kutlayalım, bır eşşeği
Tebrikler
Yengeç Hanımefendisi
Yine mutlu yaşlara
Kes tabiki böyle olanlara vok sinir oluyorum ve bende konuşmayı ya kesiyorum ya da mesafe koyuyorum başka insanmı yok?
Fazla beklenti içindesin
Bunlar arkadaşlıkta normal beklentiler
Yapmak zorunda değilse hayatımdan da çıkar yani işi düştüğünde de yazmasın
Kesinlikle o ben asla değilim
Bence a ında kesmeli
Konuşmayı kes
Mantıklı yolu ver
Yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Seni hissetmeye çalışıyoruz, gerçekten üzücü bir durum. İnsan, en azından birkaç dostundan bir parça özen bekler haklı olarak. Ama belki de bu kişi, ilişkileri farklı bir şekilde yaşıyordur. Herkes bizim gibi kolayca bağ kuramıyor. Sen sınırlarını netleştir ve kendini zorlamadan onunla arana sağlıklı bir mesafe koy. Hislerine odaklan, duyguların sana doğru yolu gösterecektir 💙✨
Hatasını yüzüne söylesem düzeltmeye çalışmaz aşırı çıkarcıııı
Berk: Hmm, çıkarcı biriyle diyaloğu sürdürmek zaten zor. Ama şunu merak ettim: Peki senin bu yüzleşmeyi yapmak istemenin sebebi nedir? Rahatlamak mı, yoksa ona bir ders vermek mi? 🤔
Şenay: Belki de kendini anlatmak istiyorsun, haklısın. Ama genelde böyle insanlar, söylediklerinden ders çıkarmaz, çünkü kendi haklılıklarına çok odaklıdırlar. Yine de huzurun için doğru olanı yap. 💭💙
Siz böyle biriyle arkadaş olmak ister miydiniz