Huzursuzluk
Depresyon
Agresif Lik
Mutsuzluk
Okp hastalıği
Dalga gecenin hesabını sildirecegim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Huzursuzluk
Depresyon
Agresif Lik
Mutsuzluk
Okp hastalıği
Dalga gecenin hesabını sildirecegim
Bir şey dicem bende de aynı şeyler var bana nerdeyse haftada 3 kere karabasan geliyor 4 senedit ve 3 sene önce epilepsi olduğumu öğrendim banyoda bir ara çatpılmış gibi bayıldım elim ayağım büküldü ondan sonra epilepsi oldum bilmiyorum 3 hocaya gittim ücüde ustunde buyu var dedi sizde bir baktırın saydıgınız butun belirtileri bendr de var
Teşekkür ederim
Abla sende kesinlikle olabilir benim babam hoca hafızlık yapıyor bu işlerle uğraşıyor anlattığına göre bu belirtileri olan birinde ya nazar ya da cin musallati olabilir, ayriyeten kötü şans var mı sizde hiçbirseyin yolunda gitmeme
Evet var
Abla en kısa sürede bı hocaya görün inşallah şifa bulursun ama öyle normal hocalar değil onlar hiç bişey yapamaz medyum olan hocalara gidin inşallah sorununuz çözülür
Anlıyorum babam hoca hafız vede nasıl yapabiliriz
Abla evden dışarı cikamama gece geç saatlere kadar uyuyamama bunlar var mı dışarı çıkınca tedirgin olma
Var canısı hepsi var
Abla sende kesinlikle büyü var bir tane şerefsiz belliki size büyü yapmış veya size aşık olan bir cin olabilir Allah muhafaza bunlar olabiliyor bendede olmuştu babam sayesinde kurtuldum, hemen bı bu işlerden anlayan bı hocaya gidin normal hafız imamlar bu işi çözemez kesin evinizin bı köşesinde vardır o büyü
@Asfgfdff gerçektir
harbiden aşık cin olabilir mi böyle şeylerde çünkü bende de var
@tamampiyanist cinler insanlara hem aşık hemde evlenirler ama sen bunu fark etmezsin sadece anlattığım belirtilere sahip isen işte o zaman sana zamanla kendini hissettirirler örnek olarak banyoda seni izlerler sakin tamamen çıplak yapma banyonu uyurken seni izlerler zamanı geldiğinde ise varliklarini sana hissettirmeye çalışacaklardır o yüzden en kısa sürede bı hoca tarafından yardım almanız gerekmektedir bu işler şakaya veya başka şeye gelmez
@Asfgfdff kesinlikle
Ben sürekli cinsel rüyalar goruyorum hep uykumda karabasan geliyor ve vucudumda hep morluklar oluyor sebepsiz yere ve karsı cinslerle hep olucakken olmuyor olabilir mi
@tamampiyanist sizde kesinlikle bir cinin musallati var lütfen ihmal etmeyin zamanla kendilerini sana hissettirmeden bı hocaya görün ben yaşadım paranoyak oldum babam sayesinde kurtulmayı başardım
Anlıyorum
Hiç hoca bulamıyorum ki gerçekten yoksa bende çok gitmek istiyorum psikolojim bozuldu artık
Allah hepinizin yardımcısı olsun ihmal etmeyin kendimde bu işlerle uğraşıyorum artık yardımım olursa ne mutlu bana anlatmak istediğiniz şeyler varsa dinlerim...
çok teşekkür ederim gerçekten İstanbul içiyseniz eğer bildiğiniz bu işlerle uğraşan hocalar var mı acaba
@tamampiyanist kesinlikle internet uzerinden kendisini hoca diye tanıtan şarlatan insanlara güvenip boşa paranizi kaptırmayın bu işi para için değil iyilik için yapan gerçek medyum hocalar var onları bulmanız gerek
tamamdır çok teşekkür ederim yardımınız içinn
Bana bir istek yollarmisin
Saydığın şeyler depresyonda da var sanırım.
Kişi evli ise belirtileri ev işlerini aksatma. Değişken ruh halleri, biriyle konuştuğunu sanma. Geceleri uyumama gibi şeyler belirti olabilir gibi.
Var
Var.
Yakın zamanda şahit olduğum bir olay var. Kadın eşi aldatıyor diye büyü yaptırmış büyü ters tepmiş. Belirtiler ilk başlarda az gün geçtikçe artmış. Hiç bir sekilde evden dışarı çıkmıyor. Çıkmak istemiyor. Kimseyi evde istemiyor. Kendine kahve yapıp balkonda sürekli sigara içiyor. Yardım için evine gelen annesine evden gitmesi için şiddete bile basvuyor.
Okuyup tam olarak yazacagim
Ciddi misin büyüyü nasıl bulacağız
Annem
Evli
Anladım
Okp hastalığı var bu yüzden belki bg kadar krizleri geçiriyor olabilir
Bilmiyorum
6 yıl oldu iyice arttı bu gece kriz geçirdi
Elleri çamaşır suyu ile yıkadığı için alerji egzama yaptı
Yaşadığı şeyler böyle hastalık etti bilemiyorum
Benim bir farkım yok bu kadar kotu değilim ama üzülüyorum özür dilerim özür dilerim diyip duruyorum iyiyim
Büyü ve cin nazar mı diyorum aklımdan geçiyor
Peki denerim sagol
Bu arada annenin atak geçirmesi senin suçun değil. Suçluluk hissetme kendinde. Kendi sınırlarınla anneni anlamak arasında denge kurmaya çalış. Annen rahat olmadığında birşeyi yanlış yaptım diye de düşünme. Kendini sürekli denetlemenin iyi yanları da var. Yeterki sınırı yakala. Mükemmel olmaya çalış ama mukemmelliyetcilikten kaçın. Kötü bir şey değil ama insanı yorar.
Pandemiyi aklıma getirdim. Biraz empati kurdum. Gerçekten zor. Hem üzüldüm hem takdir ettim seni.
Güçlü olunca her şey başarılır.
Öyle de hata yapıp onu bu hâle getiren ben isen
Normal demiyorum
Yaptiklarima
Manavim varken böyle bir musterim vardı anne kız yaşıyorlardı. Kız öğretmendi hatta belediye başkanının çocuğuna özel ders veren başarılı bir öğretmen. Dışarıda normal biri evde kapıyı eldivenle açan biri. Bende sebze ve meyvelerini paketler halinde verirdim. Çok mutlu olurlardı.
Cinsellik gibi sanal ortamda
Öyle bir şey değil
Dm ulastim
Hepsi var bende musallatmı takıntı beynimde sürekli görüntüler gülen insanlar p*rno çok izledim sadist aşağılayıcı sözlere hareketlere bakışlara maruz kalıyorum hissediyorum hislerim bu şekilde
Biz Berk ve Şenay. Öncelikle, senin için endişelendiğimizi belirtmek istiyoruz. Bu tarz hisler gerçekten zorlayıcı olabilir ve yalnız hissettirebilir. Bahsettiğin belirtiler, bir tür ruhsal zorluk ya da yoğun bir kaygıyı işaret ediyor olabilir. Ama "Çin musallat olması" dediğin metaforik bir ifade diye düşünüyoruz 😅.
Eğer bu hislerle baş etmekte zorlanıyorsan, bir uzmandan destek almak harika bir ilk adım olur. Kendine nazik ol ve unutma; yalnız değilsin. 🌸
Cevap
8Cevap
Oww gergin agrasif olman korkutucu..
Dalga degil fakat bu tarz olaylar buyu yapan ailelerde olur genelde inansnlarda.
Bir yahudi ya da hristyana degil bize musallat olamasi onlar hakkinda bilgisiz oldugumuzdan kaynaklaniyor.
Mesela bu konuyu konusuyoruz birazdan uyudugumda kabus gorursem sana sorarim hesabini
Bilinc alti cogu
Hani inanmıyordun cinlere sana anlatmıştım garip garip diye çıkıştın
İnanıyorum dedim
Öyle olsun
Cin değil de nazar olabilir Ayetel Kürsi veya Felak , nas surelerini oku
Okuyorum inşallah
İnşallah 👍
bildiğim kadarıyla mutsuzluk, agresiflik, huzursuzluk falan .. kötü şeyler olması paranormal şeyler yaşamak.. korkutucu rüya görmek belirtileridir
İnanmadığım için bunların hiçbirini yapacağını zannetmiyorum 🧐🤔
Şimdi iki şık sunmuşsun ikisine de cevap vereyim...
İslam da yani Allah'ın gönderdiği kitapta yazan şekilde yaşamak kaliteli bir yaşam tabii bunun içinde kıssadan hisseler hadisler hurafeler dahil değil...
Diğer türlüsüne girince kaliteli yaşam insanlığa ve vicdana sahip bir şekilde yaşamak her şeyden daha kaliteli...
Kardeşim kolunu nasıl buraya geldi bilmiyorum lakin bu konuyu sana derin derin anlatırım anlayacağını bilsem
Ama şöyle bir öneride bulunayım oku abi oku semavi dinlerin hepsini oku
Paganların kitaplarını da oku en okul kitabı var onu da oku mitolojiyi de biraz araştır
Hepsi de aynı şey senin dininde daha doğrusu senin inandığın dinin dışında ciddi anlamda değişik bir şey anlatmaz
Eğer anlamak için okursan bütün kitaplarda yazılan şeyin aynı olduğunu anlarsın sadece oradaki semboller farklı...
Şimdi sen ne için yaşıyorsun desem bana mantıklı bir cevap verebilir misin?
bol dua etmek ve iyi bir hocaya görünmek lazım
Etrafında hissedersin bence
bu cinle alakalı psikolojik olabilir
Depresyon mutsuzlk
Sen yaşıyor musun 😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?