Arkadaşlar sizce bu ne şimdi?

Çok meşgül biriyim fazla vakit bulamıyorum. İlk okul arkadaşım yolda gördüm numara vermiş bulundum. Günde 50 defa arıyor mesaj atıyor. Bende halim kibar iyi bir insanım kalp kırmayı sevmem. Söylüyorum anlamıyor. Kaç aydır bi yere gidelim diye yalvarıyor. Geçen akşam tamam dedim. Çıktık bir mekanda iki bira içtik. Benimde param var yani. Maddi durumumda çok iyi. Bu çocuğunda bankada kaç milyon parası var. Neyse bu kızlara yalvarıyor falan uyuz oldum ben gitcem dedim. İki bira içtim bu tuvalete gidiyorum dedi o sırada ben beklerken hesabı ödemiş. İki bira tutsa tutsa benim hesap hadi 500 tutsun. Neyse ertesi gün ısmarladığı biraların parasını istedi. 1500 versen yeter diyor. Hesaba atayım ibana diyorum. Haciz var çeker yüz yüze nakit ver diyor. Benimde buluşcak vaktim yok. Dünden beri 50 defa yazıyor arıyor. Bu akşam çağırdım gel dedim verim paranı. Ne canım insanlar var ya. Siz olsanız benim yerimde naparsınız. Para için yalvarıyor bişide demiyorum

Güncellemeler
10 ay
Valla 50 bin çeşit insan gördüm. Bu nasıl bi tip harbiden. Nerden gittim nerden gördümde telefon numaramı verdim. Çok saçma bi karakter anlatılmaz yaşanır
Arkadaşlar sizce bu ne şimdi?