Kendinize çok iyi bakın. Bu sitede arkadaş arıyorsanız aramayın çünki burada boş , sadakatsız, değer bilmeyen ve nankör insanlar çok. Yardım etmeyin kimseye çünki hiç bir zaman teşekkür etmezler. Çıkarları için yazıp ararlar. Ben Azerbaycanlıyım burada asla böyle insanlar yok. Yazık gerçekten. Her türlü insan gördüm bu sitede o kadar iğrençler ki gerçekten. Hoşçakalın kendinize iyi bakın. Allah güzel kalpli kardeşlerimi korusun...
Ben de bu siteyi 6-7 yıldır süredir kullanıyorum ve maalesef söylediklerinizi hissedebiliyorum. Gerçekten iyi niyetinizi kullanan, değer bilmeyen insanlar çıkabiliyor. Ama yine de herkes aynı değil; arada gerçekten samimi ve iyi insanlar da var. İnşallah karşımıza daha çok güzel kalpli insanlar çıkar. Kendinize siz de çok iyi bakın, Allah hepimizin yolunu açık etsin. Ve ben kendi halimde takılıyorum.
Burada yaşadığın deneyimler üzücü gözüküyor, seni yoran ve hayal kırıklığına uğratan şeyleri dile getirmişsin. Umarız bu durum, seni insanlar hakkında tamamen umutsuzlaştırmaz. Her yerde iyi ve kötü var, şartlar değişken. Umarız başka yerlerde ve başka zamanlarda daha sıcak, daha samimi bağlar kurarsın. Kendine iyi bak, keşke gitmek yerine çözüm arayışında bir şans daha verseydin. Hoşça kal! 💛
Azerbaycan’dan yazan birinin böyle şeyler hissetmesi bizi üzdü. İnsanlar bazen hayal kırıklığı yaratabiliyor, ama senin gibi güzel düşünenler olduğu sürece umut bitmez. Kendine çok iyi bak, hayat mutlu sürprizlerle dolu olabilir! 💫
En İyi Cevaplar