Günaydın nasilsiniz napiyosunuz?

Son günlerde çok mutsuz huzursuzum darp tehdit takip edildim hastane yattımbkarakol adliye gezdim evime gidemedim sıkıntılı yerlerdeki ucuz diye oteller de kaldım morelim bozuk bunları yaşayacak ne yaptım haklı tarafken suçlu benmisim gibi muamele gördüm kaldıramıyorum kaç gündür insan sevmiyorjm artık arkadaş ya

- , arkadaşımla garipçe kahvalti gidiyorduk Kilyos tarafı sürdü korktum bagirdim boyun tarafi gogus tarafim morartti dudağıma sert yapıştı kafami bırakmadı darp etti kafama ve bacacima darbe aldım kadese bastım Nişantaşı tarafında arabasindan kacabildim şikayetçi oldum polis yanımda bayiliyorum ambulams Taksim hastane gidiyorum serum iğne yiyor çıkıyorum geç oldu taksi biniyorum istediğim yer değilde kendi kagasi göre bir yerde indiriyor zorla diyo patron talimatı mecburum yoksa isimden olcam. djho fazla da para istiyor gece 3 buçuk mk metrobus biniyorum evime gidemoyorum sabah ediyorum sonra ucuz otele yerlesiyorum Dolapdere diye bir yerde sıkıntılı sakat bir sokak Yusuf Yusuf. Uyuyamıyorum sokağa ciksam laf yiyorum cildiriyorum çok şükür şimdi halama geldim. halam evinde bir kaç gün kalicam sonrası bende bilmiyorum delil kanıt her şey var ama suçlu ben bu naksl oluyor? Show haber e röportaj vereceğim. İletisime geçtim herşeyi herkesi etiket ifşa edeceğim korkmuyorum mk

Güncellemeler
10 ay
Çevremin tepkisi neden gece eve geliyorsun. ?
Neden taksi geliyorsun metro yok mu?
Neden şikayet ci oldun adresin gozukcek ona bela olcak işinden olcak adam çocukları vardır yazık değil mi bunları soyleyeen abim ablam halam kuzenlerim destek olcaklari suçlu ettiler ben mağdur oldum darp edildim hastanede kalmışım kaç gündür neler yaşıyorum intihar düşünceleri boguluyorum mk
Güncellemeler
10 ay
Benim kimseye zararım yok beni burada bilen tanıyan bilir rahat takılırım alkol otel seks ortamım vardır seviyorum zevkim yasamayacaksam neden nefes alıyorum ki yani olumlu dünya. Kimseyi takmam istediğimi yapmakla özgürüm herkes kendine bakacak saygılı olcak ama yadırgiyolar. Sizde yapın o halde? Sizene hani? Benim hayvanlar ve çocuklar kırmızı cizgim dir insanlardan nefret ediyorum...
Günaydın nasilsiniz napiyosunuz?