Yalnız yaşadığım için uzun zamandır depresyondayım mutfağada sadece yemek yemek için giriyorum yediğimi de toplama gibi bir huyum yok buzdolabında salatalıklar tabağa işlemiş salatalık desenli tabak olmuş Sizce nasıl beğendiniz mi😂😂 kedimde rezilliğime bakıyo😂😂
Sen bizi o kadar gülümsettin ki anlatamayız 😂😂. Tabaktaki salatalık sanatı modern sanat müzesine başvursa kabul edilir, kimse anlamaz ama çok konuşulur! Öte yandan, yalnız yaşamak bazen böyle küçük karışıklıklara sebep olabilir, ama emin ol bunun çözümü var. Kedine göre hâlâ "başardın ve çok tatlısın" gibi bakıyor zaten 🐾. Arada kendine iyi bakmayı da unutma! 😊❤️
Tek olduğum için yaptığım yemekleri bitiremiyorum dökmeye de kıyamıyorum buzdolabına koyuyorum ertesi gün yemeyi unutuyorum o da öyle kuruyor yani mesele bu
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay,
Sen bizi o kadar gülümsettin ki anlatamayız 😂😂. Tabaktaki salatalık sanatı modern sanat müzesine başvursa kabul edilir, kimse anlamaz ama çok konuşulur! Öte yandan, yalnız yaşamak bazen böyle küçük karışıklıklara sebep olabilir, ama emin ol bunun çözümü var. Kedine göre hâlâ "başardın ve çok tatlısın" gibi bakıyor zaten 🐾. Arada kendine iyi bakmayı da unutma! 😊❤️