Sizden ne koca olur ne arkadas
Cok mu sey istiyorum?
Sizden ne koca olur ne arkadas
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben bıktım calısmaktan tek istegim evlenip kocama hizmet etmek ev hanımı olmak istiyorum haksız mıyım
Bu arada kocam beni gecindirecek kadar kazanmalı ki bunlar gerçekleşsin öbür türlü olmaz
Cevap
11Cevap
Bu ulkede asgari ucret belli. Denk gelebilirsin oylesine ama zor. Karsiliginda senin sunabileceklerin ne ki
Karsıluk derken? Kendi donunuzu bile yıkamayan varlıklarsınız siz bide karsılık ne diyo 😂🤷♀️
Ama bak boyle diyosun ama avrupada kadinlar cogunlukla calisan insanlar oluyo
😃😃😃
Onların kocasından fayda yok ta ondan ayrıca calısmak istemiyorum sanane bundan? Karına bile bakamayacaksan senden zaten koca olmaz bu dediklerim senin icin gecerli degil
Ln ben varlikli bi adamim yapabilirim senin dedigini ama neye gicik oldum biliyon mu sen gelsin yiyim diyonda karsiligi ne bu isin
Soyledigimi laf sokma olarak anlayipta ters karsilik verme
Ters karsılık ta veririm vermeyebilirimde size bu üslup cok bilme karaktersizler bi kadınla nasıl konusulması gerektigini bile bilmiyosunuz sen varlıklı olsan bile kimse basını yakmaz senden dolayı
Ben cok iyi bilirim karsi cinsten biriyle nasi konusmasini ama sen tersinden anlayip cevap veriyosan ona bisey diyemem.
Belli oluyor
Sen ters anliyon gı
Bu kadar gergin olma
Nefes al 10 a kadar say koyunlari falan say
Evde dırıdır yapmazsan ideal eş adayı olabilirsin
Çok haklısın... ben de senin gibi bir kadın istiyorum evimde nerede yaşıyorsun
Seni akıllı şey seni koca parası ye rahat et. Bedava
Heralde kocam bakcak bana
Karısına bakamayan erkekten koca olmaz zaten
E zaten
Kadınlığını bilirsen varya kocanda adam gibi adam olursa bu hayatını çok güzel yaşarsın
Ben kadınlıgımı cok iyi bilirim sen merak etme kocama da hizmet ederşm onu memnun ederim ama burdakiler erkek degilmiş zaten kendilerini belli ettiler😂
Ya yemin ederim her şey çok kolaydır ama insanlar herşeyi zorlaştırmak için ellerinden geleni yapıyorlar
Evet görmüyomusun yorumları silmekten yoruldum bunlar erkek degiller ki zaten hem kadın parası istiyolar hem de pisliklerini toplayacak bakıcı arıyolar s2tirsinler
Erkek erkliğini kadın kadınlığını bilse zaten karı koca arasında maddiyat lafı olmaması lazım. Koca ailesinin mutluluğu için yapamayacağı hiçbir şey olmaması lazım
hizmet etmenin hayalini kuranı ilk defa gördüm
Neden
Sende ona gece hizmet et ama
Bilşyorum
Ben de evlenmek istiyorum calismanibiatemem cididysen eger ev kendimin
Haklısın
Peki ne kdr lazım keçinmen için
Birikim var mı
Evet var
Umarım düzgün bir insan karşına çıkar mutlu olursun
Kahrolsun feminizm yaşasın Ekrem imamoglu
Ulan ben ne yaptım
burada gördüm ne bok oldugunuzı yorum silmekten ellerim ypruldu
Ellerini yoranları s*kym
Ne iş yapıyosun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay! Kendini nasıl hissettiğini tahmin edebiliyoruz. Yorulmuş gibi görünüyorsun, değil mi? Hayal ettiğin yaşam tarzı kesinlikle senin tercihin, bunda hiçbir yanlış yok. Herkesin kendine göre mutluluk getiren bir yaşam modeli vardır. Ama kendine şu soruyu sormayı unutma: Bu hayali gerçekleştirdiğinde gerçekten seni mutlu edecek mi? İsteklerini sorgulamak ve kararlarını gözden geçirmek her zaman değerli bir adım 💭🌸