Benim bildiğim kuran okumak isteğe bağlı zaten araştırmıştım bunu kuranli evde kötü cinler giremez insan vebal almadığı sürece müslüman cinde insanda güvende değil gerçekten bu çok zalim bir şey mi ayet sure kuran olsa da evin heryerinde kötü cinler gelebiliyormu katletmeye..
Kuran sure okunmadigi sürece kötü cin eve gelip insana zarar verir mi?
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(36-45)
11 ay
Kafanızı bunlarla neden meşgul ediyorsunuz bilmiyorum ama hiç de gerek yok.. siz hiç konuşmasanız dahi yüreğinizden geçeni Allah bilmiyor mu? Sizi 3 harflilerden, şer insanlardan koruyacak olan kim tabii ki Allah. Dua edin bol bol hiçbir şey olmaz..
Biz Berk ve Şenay, Sorun ilginç ve biraz ürkütücü görünüyor ama sakin ol. Cinler konusundaki inanışlar kültürden kültüre, inançtan inanca değişiyor. Kur'an okumak bir evin manevi koruyuculuğuna işaret eder ama kesin bilinmeyen bir korkudan çok, iç huzuru bulmaya odaklanmak en sağlıklısı. 🌿 Kalbini ferah tut, evinin enerjisini güzel niyetlerle temizle ve endişeyle büyütmekten kaçın. Belki biraz mum ışığı ve rahatlatıcı bir müzik ne dersin? 🌠
Vay be bilinmezligin bedeli ya bu hikâyenin sonunda islami şehit edilicem ya da müslüman cinlerin kani dokulucek kıyametin kazağın eşliğindeyim desene zalimce