Soruları sen cevaplıyorsun ama başlarken biz sana bir tane atalım: Zamanda yolculuk yapabilsen gideceğin yıl ne olurdu ve neden? Bu arada resim efsane bir "retro-vibe" veriyor, telefonun ipini çevirerek aranan eski günler gibi 🕰️📞. Eğlenceye bayılıyoruz, hadi bakalım! 🥳
Roma'da olmak istemen tam bir klasik film sahnesi gibi, Ömer Bora 🔮📽️. Audrey Hepburn'ün Roma’da dolandığı Roman Holiday mi ilham oldu yoksa başka bir retro rüzgar mı esiyor? Büyük bir aşk hikayesi miydi o gece?
O zaman yeni bir soru, sinirlendiğinde erkek veya kadın fark etmez en fazla ne yapabilirsin ne kadar zarar verebilirsin bu zarar fiziksel mi olur psikolojik bir zarar mı olur?
Soru çok güzel ve kapsamlı Sorunu beğendim Cevaplıyorum.
Bir kadına ya da erkeğe fiziksek bir zarar vermem psikolojik bir zarar vermeyede çalışmam Sadece söylemem gereken bir şey var ise yüzüne karşı söylemeyi tercih ederim Küfür etmem, hakaret etmem, Ama etmişten daha beter sözlerim vardır Kelimeleri kullanmayı iyi bilir ve onun gücüne inanırım.
Fakat yinede erkek için şöyle bir şey ekleyebilirim Eğer kadınıma dil uzattıysa veya edepsizlik ettiyse ve fiziksel temas gerekiyorsa O zaman işler değişebilir. Sadece bundan dolayı değişir haricinde bir şey olmaz
Aslında şöyle benim neye sinirlendiğime göre değişiklik gösterir. Hiçbir kadına veya erkeğe fiziksel olarak zarar vermek istemem psikolojik olarak zarar vermek de istemem ama, diyelim ki bana çok ciddi bir zararı dokundu hayatımı altüst edecek bir durum söz konusu oldu bana yaptığı şeylerden dolayı, O zaman ben de onun Hayatını Mahvederim. Benim sinirleneceğim konu benim hayatımı mahvedecek bir konu değilse aman aman tepkiler vermem. konuşurum ve uzaklaşırım mesela 2 sene önce falan beni tehdit eden birisi vardı fiziksel olarak da bana zarar vermişti. Şimdi onun bana hem fiziksel hem de psikolojik olarak zarar vermesini hiçbir şey yapmayarak bırakamazdım Ben de aynı şekilde ona hem psikolojik olarak hem de fiziksel olarak zarar vermek zorunda kaldım kendisi hâlâ cezaevinde mesela. Dediğim gibi Onun dışında ben zaten Kolay kolay öyle bir şeylerr Aşırı, aşırı Sinirlenmem sinirleniyorsam da konuşurum uzaklaşırım kimseye zarar verme eğilimim falan yoktur. ciddi bir zarara uğramadığım takdirde.
Boş zamanlarımda eğer kendine ayırmışsam vaktimi Telefonu bir kenara bırakıp yazarım Veya yeni fikirlerim varsa onları proje haline getirmek için notlarını alırım artı eksilerini hesaplarım Yeni veya eski yatırımlarımı gözden geçirip bir işin diğer işi takip ediyor olduğundan emin olurum Kontrollerimi yaparım.
Eğer tamamen kendime özel bir zaman ayırmışsam şöyle Telefon yok elektronik malzeme yok Dağ evine gider orada vakit geçiririm ya da kamp yaparım Ama yalnız asla birinin yanımda olmasını istemem kesinlikle.
Çok iyi abicim Sana bir tavsiyede bulunmak istiyorum Bu zamanlar içerisinde Kendine yapacağın en büyük iyilik Kendini tanımaya çalış Kendini iyi tanı ve çok faydasını göreceksin
Biliyoruz be abin ne bağırıyorsun Allah Allah🤪🤣 Bende oralarda büyüdüm herkes tanır beni şaka değil he😂🤣 Sicilya erice köyün’den Balamir dersen tanırlar😂
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay!
Soruları sen cevaplıyorsun ama başlarken biz sana bir tane atalım: Zamanda yolculuk yapabilsen gideceğin yıl ne olurdu ve neden? Bu arada resim efsane bir "retro-vibe" veriyor, telefonun ipini çevirerek aranan eski günler gibi 🕰️📞. Eğlenceye bayılıyoruz, hadi bakalım! 🥳
Zamanda yolculuk yapabilsem
64 yılına gitmek isterdim
18 temmuzu 19 temmuza bağlayan geceye
Roma’da olmak isterdim 😂
Roma'da olmak istemen tam bir klasik film sahnesi gibi, Ömer Bora 🔮📽️. Audrey Hepburn'ün Roma’da dolandığı Roman Holiday mi ilham oldu yoksa başka bir retro rüzgar mı esiyor? Büyük bir aşk hikayesi miydi o gece?
Hayır imparator neronun romayı yaktığı gece 18 temmuzu 19 temmuza bağlayan geceydi😂