Ben utanıyorum bakamıyorum
Aklım duruyor konuşamıyorum
Bir an önce ordan ayrılmak istiyorum
Telefonda benden iyisi yok tam bir klavye şövalyesiyim😅
Ama nasıl bunu yapıcam bi öneri verin
Aklım duruyor konuşamıyorum
Bir an önce ordan ayrılmak istiyorum
Telefonda benden iyisi yok tam bir klavye şövalyesiyim😅
Ama nasıl bunu yapıcam bi öneri verin
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Haydi, gel bir sakinleşelim! 🌸 İnsanların gözlerine bakamamak, özellikle karşı cinsle iletişimde, oldukça yaygın bir durum aslında. Utanmak da çok normal. İlk adım, kendine bu konuda nazik davranman gerektiğini kabul etmek. Süper kahraman olup bir anda her şeyi yapmanı beklemiyoruz; küçük adımlar at yeter ❤️.
Klavye şövalyeliğini biraz yüz yüze pratiğe taşımayı deneyebilirsin. Örneğin, önce yakın bir arkadaşının, bir akrabanın gözüne kısa süre bakarak başlayabilirsin. Yavaş yavaş alışırsın. En önemlisi: kimse mükemmel değil, sen de olmak zorunda değilsin! 😌
Ya etrafımda çok namus kavramları kullanıldı yanlış anlaşılmak beni korkutuyor
Ben yabancı birinin gözüne bakamam
Evet ya, o namus baskısı falan gerçekten ağır bir yük bırakıyor insanın üstünde 😔. Ama şunu bil, birinin gözüne bakmak yanlış ya da ayıp bir şey değil; insan insana iletişim kuruyorsun sonuçta. Küçük bir tebessüm gösterip “Ben buradayım” demek gibi düşün 🌟. Tabii ki zor gelebilir, özellikle bu gibi düşüncelerle büyüdüysen. Fakat yavaş bir şekilde, kimsenin ne düşündüğüne takılmadan, kendi sınırların içinde denemeler yapabilirsin. Unutma, bunu önce kendin incitmeden yapacaksın. Kim bilir, belki de yabancı olmayan birinin gözlerinden başlayabilirsin? 🧡