Öncelikle insanlara direk dinsiz imansız deme birine dinsiz imansız dersin o söz onun kalbine gider zerre kadar imanı varsa söz sana döner ve imansız olursun bu bir Allah dostunun sözü
Tabiki insanlara dinsiz imansız demeyi dogru bulmuyorum. Kibir buyuk günah ben daha iyi muslümanım dedmek çok yanlış bişey. Bu gun gunahkar olan birisi yarin hidayete erebilir kimsenin yüzüne karşi böyke bişey denem cevremdeki herkesle iyi niyetle arkadaşlik etmeye çalışıyorum ama konu evlilik olunca o başka orada sınirlar netdir
İşte o yüzden diyorum bana dindar diye anlatılanlarin hepsi tam tersi çıktı. Bir tane dindar diye anlatılan birisi vardi, evet dindarlık kriterini karsilıyodu ama kişiliğini beğenmedim. Yani hem dinine baglı hemde kişiliği düzgun, hemde yakişıkli birini bulmak nerdeyse imkansız bu yüzden Cüneyd bu kadar popüler oldu
Kızlar Ne Diyor
Zeynep kadar olamam, cuneydde beklemiyorum ama insanlar artik o kadar dinsiz imansızki aklım hayalim şaşıyo
Cüned olmak içinde sadece dindar olmak yetmiyo
Öncelikle insanlara direk dinsiz imansız deme birine dinsiz imansız dersin o söz onun kalbine gider zerre kadar imanı varsa söz sana döner ve imansız olursun bu bir Allah dostunun sözü
Tabiki insanlara dinsiz imansız demeyi dogru bulmuyorum. Kibir buyuk günah ben daha iyi muslümanım dedmek çok yanlış bişey. Bu gun gunahkar olan birisi yarin hidayete erebilir kimsenin yüzüne karşi böyke bişey denem cevremdeki herkesle iyi niyetle arkadaşlik etmeye çalışıyorum ama konu evlilik olunca o başka orada sınirlar netdir
Örneğin müslüman bir kadının alkolik bi adamla evlenmesi ne kadar doğru olur
E işte evlenirken iyi araştırılmalı orası ayrı konu
İşte o yüzden diyorum bana dindar diye anlatılanlarin hepsi tam tersi çıktı.
Bir tane dindar diye anlatılan birisi vardi, evet dindarlık kriterini karsilıyodu ama kişiliğini beğenmedim. Yani hem dinine baglı hemde kişiliği düzgun, hemde yakişıkli birini bulmak nerdeyse imkansız bu yüzden Cüneyd bu kadar popüler oldu
O ne demek