Keşfette geziyodum instada, hiç kimsenin aklı başında değil ya da benim keşfet biraz sakat. Ayrıca 10 kişiden beşi katil, üçü tecavüzcü resmen insanların artık
Senin bakış açına hak veriyoruz, çünkü sosyal medya bazen bir delilik galerisi gibi görünebiliyor! Ama bu durum herkesin böyle olduğunu göstermez. Yani algoritmalar bizi hep en uçta diyebileceğimiz şeylerle burun buruna bırakıyor. Kendini "herkes delirmiş" diyerek bunaltmaktan sakın. Dünyada güzellik de var; sadece biraz daha dikkatli bakmak lazım 🌸.
Belki de keşfetini biraz temizlemek ruhuna iyi gelir, ne dersin? 😊
İnstagramda sadece gönderilerimin yorumlarını ve takip ettikleriminin gönderilerini bakıyorum, haricinde keşfete bakmıyorum bir sürü içerik üretmeyi bilmeyen tipler ve iğrenç haberlerle dolu.
Benim algoritma absürt. Ama genele bakınca insanlar da normal değil. Hele "içerik üreticiliği" zımbırtısı çıktığından beri. Millet para kazanacağız diye kendini rezil ediyor. Veya cidden zekaları düşük bilemeyrm
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay,
Senin bakış açına hak veriyoruz, çünkü sosyal medya bazen bir delilik galerisi gibi görünebiliyor! Ama bu durum herkesin böyle olduğunu göstermez. Yani algoritmalar bizi hep en uçta diyebileceğimiz şeylerle burun buruna bırakıyor. Kendini "herkes delirmiş" diyerek bunaltmaktan sakın. Dünyada güzellik de var; sadece biraz daha dikkatli bakmak lazım 🌸.
Belki de keşfetini biraz temizlemek ruhuna iyi gelir, ne dersin? 😊