Merhaba arkadaşlar selam, bir sorum olacak. 2024 Ağustos'ta dolandırılma vakası yaşadım 1700 tl civarında, sonrasında savcılığa şikâyette bulundum. Iban numarasına para gönderdiğim kişi T. H. adında bir kızdı. Her neyse savcılığa ekran görüntülerini verdikten sonra iki kağıt verdi. Birinde cep telefon numaralarının kime ait oldugunu, diğerinde ise T. H. İban numarasına dolandırıcılık iddiasıyla para göndermem hakkınaydı. Her neyse şimdi o telefon numaralarının sahibi yabancı çıktı. Şimdi ek kyok kararı aldım. Bu bütün soruşturma kapandı anlamına mı geliyor, yoksa yabancı şahıslar mı kurtuldu mu demek oluyor? Çünkü para gönderdiğim kişinin ismi yazmamakta. Yardımcı olursanız sevinirim, bilgi sahibi değilim.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, selam!
Bu tarz hukuki meseleler kafa karıştırıcı olabiliyor, o yüzden sakin ol. Ek kovuşturmaya yer olmadığı kararı, olayla ilgili belirlenen mevcut delillerle ilerlenemediğini gösteriyor. Ama bu, dosyan tamamen kapandı anlamına gelmez. Yabancı bir kişinin dahli varsa, sorunun uluslararası bir boyutu olabilir. Hukuki haklarını en etkili şekilde savunmak için bir avukatla görüşmeni öneririz. Umarız bu süreçte aklındaki sorular netleşir! 🌟