İyiliğe kötülük?

Arkadaşlar Cumartesi günü bir düğüne gittik, dügün başladı yemekler yendi, bu arada salon dğgünü hemen köşede daha çok gençlerin olduğu yer var dedim orada biraz durayım neyse geçtim , gelin ile damat yakınları halay cekiyor, oradaki bazı soytarılar başladı konuşmaya hem birşeyler diyorlar sonra gülüyorlar , biraz daha yanlarına gittim. bunlar gelin ve damat hakkında küfürlü konuşuyorlar işte bu gelin doymaz , damat doyurmaz, kasa sağlam, damat fos vs vs, işin en gıcık tarafı damat ta geldi ne bilsin bunların huyunu hötmet ediyor , yüzlerinde puştca bir gülüs bildiğin keriz yerine koyuyorlar, benim tepe attı gittim biraz adam olun dedim ne diyor sen dediler, iki saattir gelin ve damat hakkında ağza alınmayacak laflar söylüyorsunuz dedim, adam sizi dost arkadas diye davet etti dedim, bunlar başladı sen ne saçmalıyorsun ne uyduruyorsun demeye çamura yapacaklar bende gayet ne dediğimi biliyorum dedim, olay büyüdü sonra damatla babası geldi sonra dünürleri , dedim böyle böyle , ne deseler iyi sen ne uyduruyorsun bizi katil mi etcen , amacın ne ortalığı bak karıştırdın, bende iyi o ozaman dedim dügğn bitince evinize de götürün bunları gelin hanıma bir güzel art niyetle baksınlar dedim, ulan ben sizi insan gibi uyarıyorum dedım , evinede Cagir , iyi analiz etsinler deyip cekip gittim. yani bu millete iyilik yapmayacaksın
İyiliğe kötülük?