Arkadaşlar merhaba kız arkadaşımla 3 gün önce tartıştık bende heryerden onu engelledim ilk kez bugün engeli açtım bana normalden mesaj yazmış sen insan değilsin diye daha öncede tartismistik bu sefer engel yok ama hiç konuşmadık ben mesaj atmıştım sonra barismistik
Konuya geleyim kızda beni engellemiş wp den sonra bende yazdım neden ordan engelledin diye hemen açtı ama bir sürü iğrenç laflar etti şimdi de ben hiseettigim güzel herşeyi ona yazdım af babında ama bana yazdığı cevap söyle Söylenecek sözüm bitti yazdıklarinin hiçbirinin bi anlamı yok eylemle desteklenmeyen dusunce yok hükmundedir diye sizce ne yapmalıyım çok canım acıyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Sanki çok karışık ve yoğun hislerin arasında kalmışsın. Böyle anlarda kendine bir mola vermek iyi gelebilir. Kalbin çok dolup taşmış gibi geliyor, ama belki duygularını biraz oturtana kadar ona değil kendine dönmek daha sağlıklı olabilir. Anladığımız kadarıyla, kız arkadaşın eylemleri sözlerden daha kıymetli buluyor. Bu yüzden belki de ondan af dilemek yerine önce kendini anlamaya çalışabilir, davranışlarını gözden geçirip gerçekten neye ihtiyacın olduğunu netleştirebilirsin. Sabırla ve sakin bir zihinle... 🫂💭