Haberlerde görüyorum sürekli Adana :) Adana olmasa haber yayını olmayacak ülkede :D ve merak ediyorum bu şehri ben Tekirdağ'da yaşıyorum çevre iller dışında pek gezme imkanım olmadı Adana'yı araştırdım bayağı bici adlı bir tatlısı kebabı falan meşhurmuş Adanalı olan ya da Adanayı gezen gören var mı Nasıl bir şehir bu Adana?
Cevabın nedir?
Bende Adanalıyım. Mutlaka her sokağında ayanları vardır. 10 yaşındaki bir çocuk sana ayık ol diyorsa işte o Adanalıdır <3 .. Özetle ;)
KIZ : Nerelisin?
ERKEK : Adana ya sen? ... ...
KIZ : İstanbuL. . .
ERKEK : Hmm ne güzel.
KIZ : Tabikide güzel İstanbul'un yanına yakLaşamaz bile Adana. .
ERKEK : Hadi ya Anlatsana şehrini bizde biLeLim !
KIZ : Çok geniş sokakları güzel güzel binaları zengin buranın görgülü insanları koskoca sahil manzaralı şehir aşkı İstanbul burda herkes fiyakalı kısa ve öz ayrıca çoğu şa... rkılar İstanbulu anlatır şekerim Peki ya senin şehrin?
ERKEK : Dardır sokakları, serseridir bu şehrin çocukları Adana kardeşliktir bize gidelimdir, bizde yiyelimdir, bizde kalalımdır... Bende para var oğlum sen geldir.. Beraber dayak yiyip kahkahalarla seneler boyu hatırlamaktır... Sevgidir Adana... , İstanbullu gibi denizini boğazını değil sebepsiz yere seversin Adanayı. Tıpkı anneni sever gibi karşılık beklemeden... Annelerin oğullarını gönderirken "dikkatli ol oğlum" değilde, "kimseye bulaşma oğlum" dediği yerdir Adana.. "Yanında kız arkadaşı var boşver"dir Adana.. İçindeki Anadolu hamurunu kaybetmeyen tek BÜYÜK şehirdir... İşte bu yüzdendir ki; sizin orada dost dediklerinize, biz Adana'da boş deriz... Çoğu şarkı İstanbul'u anlatır. . . Çünkü ; ADANA anlatılmaz sadece yaşanır. . . !!!91 Yorumla- +1 yıl
Kardeş adanada sevdiğim kız var sakaryadan onun yanına gidicem, ya insanları güzel hoşda her bölgesi aynımı geneli nasıldır anlatırmısın
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdana çok sıcak bir il. Adana nın Kebap 'ı , bici bicisi pamuğu gibi bir çok şey orada üretiliyor , Japonlar Adana yı bize verin tüm dünyaya yetişecek şeyler üretelim diyor. Biz ise çok yanlış kullanıyoruz bu güzel ili.
44 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAdanının yarısı Kürt yarısı Arap bunu eklemeyi unuttum , Türklerin sayısı Adana'da çok az.
Soran+1 yılŞaşırdım sağol bilgilendirmen için:)
- +1 yıl
evet adanada 7 millet vardır...
- +1 yıl
YALAN SÖYLEME RESMEN BİR YERİNDEN SALLAMIŞSIN!!! YERLİ ADANA HALKI TÜRK OĞLU TÜRKTÜR, DOĞUDAN ZAMANINDA KÜRT VE ARAP GÖÇÜ ALMIŞ AMA BU ASLA TÜRK NÜFUSUNDAN FAZLA DEĞİL. ADANA'NIN %70İ TÜRKTÜR GERİ KALANLARDA KÜRTLER ARAPLAR VE ROMANLAR. LÜTFEN BİLMEDİĞİN ADANA HAKKINDA BOŞ BOŞ KONUŞMA!!
ben adanalıyım güzel şehirdir. ben çok severim bir menderesi vardır İstanbul boğazından güzel :)) bici yazın yenir içinde buz nişasta üstüne meyve kendine öz şerbetiyle yapılır pudra şekerini döker döker yersin çok güzeldir.. oo kebabı hiçbir yerde yoktur.. başka şehirlerdekiler hep uyduruk burada bir kebap söylersin istemediğin kadar salata getirirler.. başka şehirde yedim 1 tabagın içnde azıcık salata koymuşlar önüme getirmişler bu ne la dedim.. kebaplarıda güzel değildi zaten.. sonra üniversitesi yeri ve manzarası süper tepeden menderese bakar.. iddia ediyorum hiç bir üniversitenin manzarası o kadar güzel değildir.. şalgamı ayranı meşhurdur... sonra şırdanıda meşhurdur ama ben yemem iğrenç bişeye benziyor.. kokusuda kötü.. ha bide haritada gördüğünüz gibi adana denizin kenarında değildir.. merkezden denize gitmek için 50-60 km gitmek gerek.. birisi şehir dışından gelmiş hadi denize gidelim diyor :D
22 Yorumla
Soran+1 yılHahaha çok aydınlandıım sağol umarım bigün gezme görme şansım olur (:
- +1 yıl
gelirsen menderes ve dilberler sekisini mutlaka gez.. sonra mendereste kebabını ye şalgamını iç :D bicini ye :D deniz bisikletine bin sevgi adasına git.. dilberler sekisinide gez orasıda çok güzeldir :D üniversiteyede git orada turkuaz kafe var oraya oturun manzaranın tadını çıkarın :D
Adana tıp tarihinin başladığı yerdir. ilk sağlık göçünü almıştır. ilk tıp tarihindeki kitap anavarzalarda yazılmıştır. lokman hekimin kıvanç tatlıtuğun memlektidir adana yerlisi merttir. dilber sekisi menderes kozan kalesi sevgi adası merkez parkı merkez camisi taş köprüsü ulu camisi seyhan nehri menekşe köyü harika manzarası var saat kulesi çobandede efsanesi güzeldir yumurtalık sahilleri filan şar antik kenti yılan kalesi belemedik varda alman köprüsü yemekleri sıkma kısır şırdan acılı kebap şalgam şivesini beğeneceğine eminim. çukurova üniversitesi manzarası harika portakal festivali. fatih terim stadyumunda bir maç izlersen sakıp sabncı tiyatro festivali
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
40Cevap
1 yılAdanalıyım seyhanda oturuyorum evebeynlerim Urfalıdır, Adanam çok güzel bir şehir yemekleri baharatlıdır ve acıdır ki buna örnek şırdan kebap gösterilebilir adananın mahalleleri geniş ve sıcak kanlı nazik insanlarla doludur nazik insanlarız yabancılara yerlilere karşı, Adana'da bir önyargı varki kekoların çok fazla olduğudur bu önyargı 01 filminden dolayıdır aslında kekolar bile uyuşturucuya kaçak maddelere bile karşıdırlar suç oranı yüksek değildirki suç oranı artıyor çünkü devlet ceza vermiyor bunlara bunlarında sayısı artıyor ki tek Adana'da değil bütün Türkiyede var neyse spor alanında adanaspor adanademirsporun başarıları fazladır adanasporun ligte ikincilik yaşadı Demirsporda 4. Cülük yaşadı Japonlar burayı çok severler Çukurovadan dolayı çok fazla japon buraya gelir, şehrimde türk kürt arap nüfusunun fazla olması insanlarda yine önyargıya neden oluyor Araplar Osmanlı zamanında Çukurovaya çiftçi olarak gelmişlerdirki onlara "fellah" deniliyor bide 2011de gelmişlerdir Kürtlerde terörden ve ekonomik zorluklardan dolayı 90'lar 70'lerde buraya göç etmişlerdir ki ben kürdüm arap zaza türk arkadaşlarım var okulda konuşuyoruz çevrimiçi oyun oynuyoruz gayet kardeş gibiyiz, Adananın meyve sebze fiyatları ucuzdur ve alım gücü fazladır Çünkü tarım cenneti Çukurova'nın merkezindeyiz, adananın ekonomik büyümesi 60lar ve 90lar arasında olmuştur ki bu hızlı büyüme 90larda yavaşladı bunun sebebi 1990 ve 2001 ekonomik krizidir özellikle pamuğa elverişli bir yer olan Çukurovanın değerinin düşmesinin sebebi GAP projesidir işte güneydoğu Anadoluda pamuk yetiştirilmeye başlandı zaten ekonomik krizde vardı Adana ekonomisi iyice çöktü
10 YorumlaValla bi adanalı olarak söylüyorum sıcağı meşhurdur hiç çekilmiyor gerçekten Urfa bir adana iki sıcak konusunda, biz insanları sıcak kanlıyızdır kolayca yoldaş arkadaş çıkar sana burdan, yemekleri duymuşşundur meşhur kebap, şırdan, şalgam daha birçok yemek var en bilinenleri bunlar
Ancak toplumundan bahsedecek olursak burası doğu kesimine asimile olmuş durumda tanıdığım insanlardan ben dışında adanalıya tek tük rastladım valla Mardin, Diyarbakır, Urfa, Erzurum, Antep, Konya, Adıyaman, Erzincan kısaca doğu kesimden daha birsürü ilden yıllar önce göç aldığından ve hâla almakta olduğundan kültür ve toplum olarak doğu insanlarına rastlaman kesindirr ancak doğu kesiminin danayı bozduğunu söylemeden edemem ancak bu duruma dediğim gibi asimile olunmuş durumda bide kenar mahalle ve lüks yerleri olarak ayırabilin kenar mahallede çoğunluk Doğulu olmak üzere çok fazla suriyeli göçmenlere var ya anlayacagın karmakarışık bir şehir adanaya... diyeceklerim bu kadar burada yasarken hem ayrılmak istiyon hem de bırakamiyün öyle arada kalıyon o yönden de değişik Bi yer ne diyim01 Yorumla- +1 yıl
Ha bide narenciyesi pamuğu meshurdur sıcak olduğu için her şey yetişir neredeyse Seyhan Ceyhan Çukurova Saimbeyli kozan Tufanbeyli yumurtalık Karataş Feke Yüreğir Pozantı sarıçam İmamoğlu Karaisalı ilçeleridir gezilecek öyle pek bir yeri de yoktur eskiden adanus diye anılırmış bir de bu bilgi var Denizi Bi Karataş la yumurtalık şehir merkezine uzaktır onlarda bu kadar valla :))
7 yıldır adana da yaşıyorum. Lanet bir yer ama bir türlü de vazgecemiyorsunuz. Insanlari bir acayip hem cok delikanlilar hem cok yavaklar. Kızlarınin götü kalkik malum piyasada cok erkrk az kiz okunca bir yerlerinin kalkmasi normal hak veriyorum. Erkeği cok abaza bir kizin yanjnda erkrk arkadasi olsun olmasin 7 den 77 ye badana erkegi kiza dönüp bakar ve kiz kaybolana kadar bakar ve kendi kendine konusur nasil fantaziler kuruyirsa artık. Onun haricinde kebapla beraber gelen mezeler bir harika sinirsiz salata sinirsiz cay icme imkanim var. Adanayi bir virüs gibi sarip sarmalayan bir de kardesler unlu mamülller var. Şimdilik bu kadar daha detay istiyorsan devam ederim
22 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 3,9b cevap paylaştı. Dümdüz bir şehir. İstanbul gibi tepeli çukurlu değil. Sıcak da bir şehir. Bici bici'yi pek sevemedim ben ama kebabları güzel. En önemlisi ise insanları çok sıcak. Tanımadığınız insanlarla bile tüm gün sohbet edebiliyorsun. Yardıma ihtiyacın varsa yardım sever insanları. Kısaca güzel bir şehir. Yeşilçam'ın anası bir sanat şehri ayrıca.
41 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler :)
Adana doğudan göç alan pozmopolitan bir şehir her dinden , mezhepte insan yasar semtler yasam tarızna göre bölünmüştür. genelde haberlere çıkan adliyemiz cono aşiretine aittir. her tür pis işler onşardan çıkar. güzel bir sehirdir hayat çok ucuzdur. tek dolmusla sehri 1 saat içinde gezebilirsin. ulasım kolay ucuzdur.
yemekleri güzeldir.
kebap her sokakta kokusu gelir bol salata yesillik ile iktam edilir. su çay ücreti alınmaz 15tl güzel bir kepa yersin 5 tl satanlar at etidir. yöresel yemekler şırdandır. hayvan sakatatı prinçle doldurulup sokakta saıtıır. giyim tarzı genelde mutavazi dir. semttere göre lüks ve yereldir. yasaması zevklidir.00 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bakma sen haberlere çok abartıyorlar. İster istemez bir takım şeyler olabiliyor engelleyemezsin onu ama bu artıları yok edemez. Onun haricinde Çukurova Topraklarını kimse kötüleyemz insanlar farklı olabilir hoş insanları da iyidir. Ben iki sene Konya da kaldım beğenmedim mesela bizim burası gibi olmuyor hiçbir yer.
20 Yorumla
+1 yılBen adanalıyım ama hangi açıdan bu soruyu sorduğuna bağlı :D
Her türlü anlatabilirim sen sor ben cevaplayayım :D17 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum yani aslında her şeyi merak ediyorum çıktığında gezebileceğin biyer mi insanları yobaz mı gece çıkıp gezebilir misin haberlerdeki gibi hergünü olaylı mı falan filan :)
- +1 yıl
Her ilin olaylı semtleri olduğu gibi adananın da var tabiki. Ama kesinlikle yobaz değiller. Televizyonda da genelde yanlış aktarılır adana diyince tabiri caizse kıroların olduğu il diye bir anlayış var.
Gezebileceğin bir çok yer var tabiki de. Adanada her türlü yaşam tarzına uygun yerler vardır. Ama sıcağı biraz fazla ne çok :D alışkın değilsen nefes almakta zorlanabilirsin yazları :D - +1 yıl
bicibicisi şalgamı ve kebabı meşhurdur yiyecek olarak. Zaten girişinde bir yazı vardır "adanalıyık bici yerik şalgam içerik" diye :D
Soran+1 yılTeşekkür ederim bilgilendirmen için umarım bigün gezme şansım olur bayağı merak ettim çünkü :)
- +1 yıl
Kesinlikle gezmelisin görüp de beğenmeyene rastlamadım şu yaşıma kadar :))
Uğrayacağın zaman bir mesaj atman yeterli. Gezilecek yapılacak şeyleri yazarım ben sana :)
Soran+1 yılTamamdır çok sağol:)
- +1 yıl
Rica ederim :)
Tatil & Seyahat konusunda 371 cevap paylaştı. adana ile aramızda 3 saat var adananın hırsızları meshurdur adamlar resmen soyulacak mahalleyi ihaleye çıkartıyorlar olacak gibi degil ama böyle
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞehri Seyhan ve Yüreğir olarak ikiye ayıran nehir var :D Yüreğir tam bir teksas , Seyhan ise tam bir elit kesimdir. Memleketim diye demiyorum güzel değil. Gezilecek bir yeri falan yok. Bu aralar çok Suriyeli var o ayrı :D
11 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi? :)
+1 yılvalla sen Adana dedin, bizim okulda ne kadar Adanalı mühendislik okuyan genç varsa bana yürüyor :D aklıma o geldi, bu arada sıcaktır Adana çok sıcak :D
04 Yorumla- +1 yıl
civardaki tek kız sensen normaldir :)
- +1 yıl
yok hayır, bölümüm de mühendislik değil o yüzden oran artınca dikkatimi çekmeye başladı :) bir sana baktım bir söylediğin lafa gülmedim bile burnumdan azıcık hava çıktı. @herkeskonuşuyor
- +1 yıl
iyi de ben sana çok çirkinsin keşke ölsen demedim ki :=) en yakındaki kız sensen seninle ilgilenmeleri normaldir dedim. Keşke burnunu silseydin o hava olmayabilir :=)
- +1 yıl
tamam @herkeskonuşuyor
Tatil & Seyahat konusunda 460 cevap paylaştı. Adanaya hiç gitmedim. Ama tanıdığım tüm Adanalılar delikanlıydı. Gözü kapalı gidilecek bir yer eğer merakın varsa :)
10 Yorumla
+1 yılParklardan filan uzak dur surekli dilenci ve tinerci dadaniyo insani cildirtiyolrlar. onun disinda yerlisi cok merttir. guzel bir sehirdir. kebabi ve salgami efsanedir. gitmeli ve gormelisin bence :)
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılDoğma büyüme adananin yerlisi olmayip yorum yapanlari skerim!
İppneliğin alemi yok!38 Yorumla- +1 yıl
En az 3 kuşak adanali olmayanlar yorum yapmasin! allah çarpsin cinlerim tepeme çikiyor!
- +1 yıl
Her şehrin adliyesinde olay olur!
O reha muhtar denen yavsak!
Adana adliyesine 3 kamera gonderirsee
Adimiz cikmis 9 a inmez 8e
Adanaya laf soyletmem! - +1 yıl
Yahuu yazdiklarimi bir oku!
Hangi şehrin adliyesinde olay yok?
Olaylari yapanlar adanali degil ki?
Adananin yerlisinin mahkemede ne isi olur?
Karatasta tarla marla veraset vs isi olur - +1 yıl
@xcasperx
- +1 yıl
Bu konuda ön yargili ve agresifim fazlasiyla!
Reha muhtari simdi gorur sorgusuz sualsiz tekme tokat doverim! - +1 yıl
@xcasperx her şehirin adliyesinde veya belli basli mahallesinde semtinde göç almiş vs olaylar vardir
Bunun iciiin butun bir sehri karalamak ne kadar dogru?
+1 yılPsikopatı meşhurdur oraların eğer gidersen g*tü kolla derim.
16 Yorumla- +1 yıl
yoo genel olarak iyisiniz de olayların geneli ordan çıkıyo yalan mı :) ?
@HmmQk - +1 yıl
Bir çok Adanalı tanıdığım oldu hep düzgün insanlara geldim Allahın sevgili kuluyum :)
- +1 yıl
Bende gidip gezmek isterim ama şahsen :)
Merak ettim oranın kebabını :))
@düşünendüşünce
@HmmQk
+1 yılÇok gittim. Gittiğimiz aile dostumuz dışarı tek çıkartmazdi.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKürtler var heryerde Kürt var doğudan göç alma değil ona bakarsanız doğuda bazı illere de göç gelmiş Kürtler yerlisi değil yani doğuda Türk şehirler de var batılı Kürtlerde var
00 Yorumla
+1 yıl:) adana iyidir bici değil o bici bici :))) kebabı narenciyesi kömbesi meşhudur
00 YorumlaAskerlik dönüşü adana havalanından gelmiştim istanbula :D 7-8 saat dolaştım adanayı herkesmı çakal uyanık olur arkadaş :D
10 Yorumla
+1 yılYazın çok sıcak hep göçmen oranın halkı ve pislik ne ararsan var orda bn malatyalı yım şõfõr olduğumdan biliyorum
10 Yorumla
+1 yıladanayı haberde falan gördüğün gibi ya da çevrenden duyduğun gibi bir şehir sanma çok güzel bir şehirdir. şimdi burdada yok şöyle yok böyle b*k atan çıkar bakma sen onalra gel gez ye iç :D
01 Yorumla- +1 yıl
O book atanlarin alayi yavsak
Gizli Üye(30-35)+1 yılGelirsen en güzel şekilde ağırlamaya çalışacak insan canlısı olacaktır. İnsanlığın hala ölmediği dimdik gülümsediği bir şehir adana
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 810 cevap paylaştı.
+1 yılgüzel şehirdir. Acılı adanası zaten efsane ama yazın pek çekilmiyor.
00 Yorumla
+1 yılaynen o haberlerdeki gibi bir şehir. berbat ötesi...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanırım biraz tehlikeli ve belalı bir şehir (diye duydum) ama 81 ilimiz gibi eminim Adana da güzel bir şehirdir. Ülkemizdeki her şehrin ayrı bir güzelliği ve özelliği var.
00 Yorumla
+1 yıldünya rakı günü yapan sabah kahvaltıda ciğer yenilen bebeği susturmak için emziğinin rakıya batırıldığı farklı bir şehir...
00 Yorumla
+1 yılDogma büyüme adanalı olduğum için adana nin çok güzel yerleri var ondan ziyade ıstanbul kadar büyük biir yer adana sadece nüfusu azdır kısası anlatmakla olmaz gezip yaşamak lazım
00 Yorumlaadana adana adana merkez patlıyor herkez :D:D:D:D:D:D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhttps://inciswf.com/cal_splinter.swf böyle bir şehir
00 Yorumla
+1 yılManyak cok burda ne yapalim hepsi burda toplanmis.😀
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğma büyüme Adanalıyım. Adana TÜRK şehridir. ;) Adana çok güzel bir il. BEN Kuzey Adana Çocuğuyum. Adananın en güzel yeri Kuzey Adanadır.
10 Yorumla
+1 yılŞeyini sallasan adanaliya degiyor, universitede askerde hep adanali..
00 YorumlaKırklareli'nde yaşıyan bir Adanalı olrak cevaplıyorum memleketim 10 numaradır..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCogunun g*tu kalkik bir yer kasar sayısı ve abaza sayısı fazla. Haa bir de urfayi cekemezler kendilerini cok beğenmişler.
00 Yorumla
+1 yılGüzel bir şehir gezilecek yerlerden biri🤗🤗
00 YorumlaKızları gerçekten güzel
10 YorumlaAdanın yolları taştan adanılıyık
10 Yorumla
+1 yılAsıl adanalılar TÜRKTÜR.
10 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 502 cevap paylaştı.
+1 yılKıvanç adanalı işte. Gerisini sen düşün :)
00 Yorumla
+1 yıladana çok hoş güzel bir yerdir
20 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 1b cevap paylaştı. Cok manyak var :D Ads kardeş takım.
00 Yorumla
+1 yılHaberlerde çok abartıyorlar
00 YorumlaBen adanaliyim :) anlatilmaz yasanir
01 Yorumlabir adanali olarak on numara sehir :)
20 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel şehir yeşillik düzlük güzel bir memleket.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMersinli yim. Arada giderim. Çok güzel bence.
20 YorumlaBilmem
00 YorumlaSamsunda var :)
00 Yorumla
+1 yılşırdan var yen mi
14 Yorumla- +1 yıl
Bağırsak dolması mı?
- +1 yıl
bilmiyom ki şırdan tipi çok manidar yemegin
- +1 yıl
Koyunun 4 migdesinden biri
Ve her koyunda 1 tane olur👍
10tane getirdim c. tesi antalyadaki arkadasima - +1 yıl
yerken utanmıyo musunuz?
Tatil & Seyahat konusunda 15,3b cevap paylaştı. welcome the teksas
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılbilemiyorum valla :D
00 Yorumla - Tatil & Seyahat konusunda 21,5b cevap paylaştı.
+1 yılDalga gecmeyin ya :D
00 Yorumla güzel bir ildir.
00 Yorumla
Devamını Gör(37)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri