1- 95 m2 bir eve dogalgaz dosetmek hersey dahil iscilik kombi alma falan filan ne kadar tutar
2- banyoyu komple yenilemek ne kadar tutar klozet dusakabin fayans dolap vs. Tamamen
3-1 tane kucuk yatak odasini parke yaptirmak ne kadar tutar iscilik vs hersey dahil
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bu sektorde fiyatlar çok esnektir. Size 450 bin çeken kişi 300 bine kadar inebilir. Ya da başka ustalara sorduğunda daha uyguna bile yaptırabilirsin. Benim evin bir problemi var, 4 ustaya sordurdum 400 bin altına inen olmadı. Sordurmaya devam ettim en son bir tanesi üstelikte iyi kalite malzeme ile 220 bine halledebileceğini söyledi. Ekstradan elektrik ve su tesisatı sorunları çıkmasına rağmen bunları bana yansıtmadı. Bol bol sorustur. Sadece malzemezi çok tutmaz ama işçiliği abartan vicdansızlar çok...
Banyo yenilemede ve diger seylerde malzemeyi kendim ucuza alip ustayami taktirmaliyim yoksa satin aldigim yerde montajini yapan ikisi bir mi olsun anlatabilmisimdir umarim yani aldigim yerden mi adam yollasinlar yoksa trendyoldan falanmi aliyim yaptiemaya birini buluyim
Şöyle ki, malzemeleri kendin alırsan her zaman daha ucuza gelir. Bence sana lazım olan bütün malzemeleri kendin al, hem kalitesini hem fiyatını kendin belirlersin. Daha sonra vicdanlı bir usta bul. Kimisi 4 günlük işi bilerek 10 günde yapar 100 bin tl ister kimisi 2 günde işi bitiriri 30-40 bin alır çıkar işin içinden. Kimisi hem alırken hem de sana işçilik yaparken kazanmak ister. Bu konuda ne kadar bilinçli olduğunu tartar mutlaka. Bir de asla trendyoldan falan alma. Gidip kendin al mağazalardan malzemeleri bence. Tabii bütün bunlara zamanın var ise. Hiç zamanım yok diyorsan da 3-5 kişiye sorup okey ya fiyatlar buymus yapacak bir şey yok diye düşünme 115 yerden fiyat al. Armut diye bir site var ben genelde ufak tefek işlerime oradan usta buluyorum. Aynı iş için 8 bin teklif eden de oluyor 2.5 teklif eden de oluyor.
1 in cevabı 100K ya yakın
2. İn cevabı 50-60K
3. Ün cevabı 7-10K arası
Tesekkur ederimn
yarım ev parası hepsi