x üzerinden deneyebilirsin şansını biraz dekolteli fotoğraflar v. s. etkileşim kasarak para kazanan çok kadın var.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
10 ay
Ya finansal köle sömürün ses kaydı atarak yüzünüzü göstermeden en fazla ayaklarınızın resmini atarak para kazanabilirsiniz ve karşıdaki erkeğe kötü davranıyorsunuz çünkü köle o bir hasta
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
x üzerinden deneyebilirsin şansını biraz dekolteli fotoğraflar v. s. etkileşim kasarak para kazanan çok kadın var.
Ya finansal köle sömürün ses kaydı atarak yüzünüzü göstermeden en fazla ayaklarınızın resmini atarak para kazanabilirsiniz ve karşıdaki erkeğe kötü davranıyorsunuz çünkü köle o bir hasta
Bu soruyu gece sorarsan öneriler farklı olur ayrıca böyle paralar havadan gelmez
Bu site işleri çıktı yavaş yavaş herkes yolunu tutmaya başladı
Sanal şov yaparsınız uygulamalardan. Güzel yaparsanız fena kazandırmaz. Ayrıca sahibelik de yapabilirsiniz o da çok iyi
Ya hepsi sallıyor buradakilerin tek yolu bir uugulama bul bu kadar işte tadını kaçırma yeter beni epey idare etti
Ben buradan düzenli para atıyordum orta yaşlı bir kadına yapılıyor yani
youtube kanalı aç anladığın bir dilde bir şeyler paylaş eskiden yapardım 1 dolar bin izlenme şu an nasıl bilmiyorum
burada öyle bilet yok bacım
Ama istersen yardım ederim
Nerede yaşıyorsun borcun ne kadar
50 bin İstanbul
Kaç yaşındasın
32
Evli misin
Hayır
Hangi şehirdesin?
Yok ya kazanilmaz oyle
Parayla şov yapıyolar işte
Ne yaptın çözdün mü