Yarın da uykun olacak, sonraki günde uykun olacak. En iyisi kalk temizliğini yap, duşunu al sonra yat uyuyabilirsem uyu. Olmadı güzelce bir yemek ye üstüne kahve iç
Ne yaptın da o kadar ağrı oldu heryerinde yok artık
Soran
10 ay
Hastayim 2gündür içmediğim ilaç kalmadı enfeksiyon kapmışım düğün vardı bide kardeşimin adağı arka arkaya geldi bizde büyük geçer bu adaklar çok yoğundu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Yarın da uykun olacak, sonraki günde uykun olacak. En iyisi kalk temizliğini yap, duşunu al sonra yat uyuyabilirsem uyu. Olmadı güzelce bir yemek ye üstüne kahve iç
Ben de dolma doldurmak ve uyumsk arasında ama uyucam
Temizlik ve duş mantıklı yarına bırakma nasılsa yarında sen yapcan erkenden bitsin 😅
Gece gece temizlik olmaz bence duş al iyi
Odam batmış böyle duşa giremem
Yani geç oldu ama temizlik için de gelip yardım ederdim de maalesef 🤣
😭😭😭😭
Bu saatte apartman inler supurgeden valla kovarlar he
Ne apartmanı ya ev bizim
O zaman yapıştır gitsin tamam hadi yardim ederim ama bir kek felan yap ben o kadar temizlikten sonra uyku gelmez bari atistirayim 😁
Ya kolum hwryerim ağrıyor ağlıyorum ben uyucam dayanamıyorum sabah yaparım başka çarem yok
Ne yaptın da o kadar ağrı oldu heryerinde yok artık
Hastayim 2gündür içmediğim ilaç kalmadı enfeksiyon kapmışım düğün vardı bide kardeşimin adağı arka arkaya geldi bizde büyük geçer bu adaklar çok yoğundu
Hey maşallah nerelisin sen öyle
Hatay
Valla çok çok geçmiş olsun cancan yabi baya yorucu haftasonu geçmiş sana bence sen direkt yat uyu ılık duş al vücudunu dinlendir bugün
Teşekkür ederim de sıkıntı şu kollarım ağrıyor ve uyku sarhoşu gibiyim o yüzden herşeyi sabaha bıraktım
Getir masaj yapayım yumsar kalır kollar hamlamissin belli
Bu kadar halsiz olmam normal mi?
Tabiki hamlamissin cancan normal o kadar iş saydin
Eee ne yapalim mk kurami cekelim sana
Duş alınacaksa önce bi şeyler yapılmalı :)
Bu saatte temizlik mi yapılır kardeşim? Yat uyu
Duşunu al daha rahat mışıl mışıl uyursun 😄
Bu saatte ne temizliği al duşunu uyu mis gibi
Uyu bence kıyamam sana
Duş alıp uyu
Uyu u
Uyu tabiki de manyakmisin
Duş alıp yatmak
Uyu uyu
Hiçbirini yapma sohbet edelim 😅
Bence uyku bu saatte
Kay kenara